טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,346 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום יש לי שאלה שהיא ממש מענינת אותו כיום עם יש לך רכב מסוים ולדוגמה (סיאט לאון טורבו שהיא לא 4X4) וזה רק לדוגמה כמובן יש אפשר להפוך (יותר נכון להוסיף) לרכב 4WD בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת ozzy, -
- 0 תגובות
- 682 צפיות
אני רוצה לקנות תושבות בולמים עליונות (זה נקרא דיסקיות החלקה או קריות?) וגם משולש חדש. התושבות אני כמעט בטוח שמחליפים במעמד החלפת הבולמים ככה שאין בעיה כי ממילא אנ מחליף, אבל האם משולש דורש עבודה נוספת או שזה גם נקרא על הדרך? וכשמפרקים משולש לחדש האם מוציאים ציריה או נוגעים בה? כי אם כן אני מעוניין גם לרענן את הגומיות של הציריות בדרך. התושבות עולות כ 110 כל אחת (צריך 2) המשולש תחליפי עולה כ 400 סביר?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 815 צפיות
דבר כזה: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=463&CatCode=154 איך מתקינים?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
פחחות בוואקום
מאת dardik4- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום. לפני מספר ימים מישהו מעך קלות את החלק האחורי של הכנף השמאלית במאזדה 3 שלי. שאלתי: קראתי פעם שיש אפשרות להחזיר את הפח למצב הקודם ע"י שימוש בוואקום. האם למישהו יש מידע בנושא? אודה לכם מאוד. משה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 937 צפיות
1.בלוח הבקרה היכן שמצוייר הרכב נדלקות שתי הנוריות שמציינות את הנוריות האחוריות מהבהבות ונכבות (כולל נורית ה CHECK) , באמצע נסיעה, בבלימה בסוויצ' בקיצור מתי שבא להן. בדקתי את נוריות הבלם שתיהן עובדות ושתיהן תואמות (12V 5W) מה זה לעזאזל זה מאוד מעצבן שזה מהבהב לי פתאום וללא סיבה ונעלם.
הודעה אחרונה מאת רונן ק., -
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש לי מושבי אלקנטרה עם הרבה כתמים ולכלוכים עם מה אני יכול לנקות אותם מבלי לפגוע בהם? בבקשה רק תשובות מבעלי ניסיון בנושא...
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב הינו פיג'ו 205 פוראבר שנת 99 השאלה היא איזה סוג מנוע יש לרכב סוג מנוע כלומר XU/XT וכדומה ושאלה נוספת היא איזה סוג הזרקה? תודה רבה, איתי
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בתחנת שטיפת מכוניות לקחתי צינור אויר דחוס ואיזה רבע שעה ניקית את הרדיאטורים (גם של המזגן) עם האויר. ניקיתי גם אלטרנטור וכל החלקים האחרים הנראים לעין. יצא המון המון לכלוך וחול. סתם שאלה, זה יכול לעזור באיזה שהו אופן לעבודה טובה יותר של מערכות?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב קניתי אסטרה היום לאחר שהבדיקה עברה בהצלחה ואני מרוצה מאוד מהרכב. הרכב שנת 2000 עם 57000 ק"מ ואני יודע שאוטוטו מתקרב טיפול גדול. בבדיקה גם ציינו שהאוטו מרעיש קצת מאזור הרצועה טיימינג ( מותחנים ) והמליצו לי אפילו להקדים טיפה את הטיפול. השאלה שלי היא מי מכם יודע על מוסך לאופל באזור חיפה / קריות שאפשר באמת לסמוך עליו שיעשו את העבודה כמו שצריך מבלי להכניס לי כבר בפנים אלף ואחד דברים ולקרוע אותי במחיר. הבנתי שטיפול כזה עשוי להגיע ל 2000 שקל ואף יותר אז אני באמת רוצה להשים את הכסף במקום שאני יכול להיות שקט. אשמח לתגובות . תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בזמן נסיעה ברכב של אחי יש רעשים מעצבנים (ציקצוקים מעצבנים). ממשחק עם החלון, כאשר אני דוחף אותו כלפי חוץ, הרעשים נעלמים כמעט לחלוטין. אני מסיק מכך שזו הגומיה. האם משהו יודע מה סדר גודל עלות גומיה שכזו? מקום מומלץ באיזור חיפה או ת"א? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
רעש ממגבים
מאת feel- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 803 צפיות
קניתי מגבים חדשים של בוש , כאשר אני מפעיל אותם אז יש רעש - כמו שריקה כזאת - גומי על זכוכית - איך אני מעלים את הרעש ?
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ברשותי 106 .כשאני נוסע בכביש מהיר כבר מ60 קמש ישנו רעש כניסת אוויר דווקא מחלון הנהג שצמוד לי לאוזן בפינה העליונה (יש רק פינה עליונה אחת לכל השואלים) בדקתי גומיות הכל במצב מצוין השוותי לחלונות האחרים שאין להם בעיה זו הכל דומה.שימנתי שיחקתי מה לא אין מושיע.אין בעיה בחלון החשמל הוא נסגר עד הסוף. הדלת בסדר. למישהו יש ניסיון בדבר?
הודעה אחרונה מאת יניב921, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ברשותינו רכב מאזדה לאנטיס 1997, שגמע רק 37,000 ק"מ. מעבר לעובדה שלא מזמן החל לגמגם ונאלצנו לעשות ניקוי מערכת דלק וחיישנים (אוייר וכו') יש לי גם הרגשה שהגיר לא מחליף הילוכים חלק (קצת מכות). כששאלתי במוסך (מורשה) האם יש להחליף שמן גיר נאמר לי שלא צריך וזה רק עיניין של ק"מ ולא של שנים - האם יש אמת בדבר? שווה להחליף? שמעתי שיש תוספים - מה שווה? תודה רועי
הודעה אחרונה מאת THX, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב הוא קליאו 92 2 תופעות: 1. בהורדה מ4 ל3 אני מרגיש כאילו לקראת הכנסת הידית למקומה ידית ההילוכים נוגעת במשהו מסתובב בדרכה (יש תופעה+רעש של מצמד לא לחוץ עד הסוף) ואז הכל חלק. אין בעיה לעלות ל3 רק לרדת. 2. לפני החלפת שמן גיר (american eagle 10W40) בהאטה, הייתי יכול לשלב 2 כבר ב50 קמ"ש (הלוואי והיה לי שעון טורים), עכשיו, אחרי ההחלפת השמן אני יכול לשלב 2 רק ב30 קמ"ש. כנ"ל לגבי הראשון. (אני יכול לשלב 1 בהאטה רק ב15 קמ"ש ואפילו פחות). מחשבות, המלצות, הסבר? נ.ב. 2 התופעות לא קשורות, הראשונה הייתה גם לפני הראשונה.
הודעה אחרונה מאת יניב921, -
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שוב שלום לכולם בטיפול האחרון נאמר לי שאחד מהבולמים האחורים שלי נוזל . ביקשו 800 שקלים עבור החלפת בולם מקורי . סירבתי . שאלתי היא על מה אתם ממצילים ? הבנתי שחייבים להחליף שנים במידה ושמים לא מקורים . האם ניתן להחליף לבד או שמדובר בפעולה מורכבת באקסנט 01 ? תודה מראש , שלומי
הודעה אחרונה מאת דן-אברהם, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. כמה בערך עולים סט שטחים כאלה? והאם הם אמיתיים כלומר ממתכת או שהם רק בצבועים בצבע כסף ובעצם מגומי? תודה.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי פיאט אונו 92 ולא מזמן החלפנו רדיאטור , והחלטתי לבדוק כל שבוע את מצב המים, אז ככה, ביום שהחלפנו הרדיאטור שמו לנו מי ברז רגילים ברדיאטור, עבד אחלה בלי עין הרע, אבל עם הזמן המים הפכו להיות חומים (חלודה), אז עשיתי ככה 1. קניתי משאבת נפט (12 שקל מהום סטנר) 2. הכנתי 4 ליטר מים לרדיאוטר 3. דלי אז ככה..פתחתי את הפקק (מן הסתם) וראיתי את כל החלודה במים, הכנסתי את המשאבה לבפנים, אחרי 20 שניות של שאיבה לדלי אני רואה משהו שלא ראיתי בחיים שלי, כל המים חומים אבל לא סתם (בצבע הזה בול אולי יותר כהה), הייתי בשוק (כל זה מהרדיאטור????!!!!) (שמתי 2 ליטר מים חדשים ברדיאוטר ויוצא עוד חום חחח.) לסיכום: מה שבאתי לאמר כאן זה שכל מי שמשתמש במי ברז ממש כדאי לע…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
בורג בצמיג
מאת yonadava- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
כל חודש בערך נכנס לי איזה בורג לצמיג. אני כבר 4 חודשים נוסע עם בורג בצמיג ימין קדמי ועוד אחד בימין אחורי. פעם אחרונה שהוצאתי את הבורג אצל פ'אנצ'ר הוא סתם את זה עם משהו ומאז הצמיג כל הזמן חילק אוויר לעולם. עדיף כבר עם הבורג בפנים?
הודעה אחרונה מאת []_MagnuM_[], -
- 1 תגובות
- 698 צפיות
מנוע של ראלי 1600 הוא אותו מנוע 1600 של XSI ???????
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1. הבולמ"זים אצלי ברכב (קורולה 93) ג-מ-ו-ר-י-ם!!!! כשאני עולה על במפים קטנים ליד הבית אני שומע רעשים רציניים. בנוסך האוטו מתרסק על בורות. השאלה שלי: האם זה מהווה סיכון בטיחותי? אני נורא לחוץ בכסף (מה לעשות) והנוחות לא מעניינת אותי כ"כ, אבל הבטיחות מאוד! מה הייתם ממליצים? שמעתי על מקרה בו הבולם נשבר, וזה היה מסוכן. 2. לגבי הצמיגים - יש לי שני צמיגים קדמים של לאסה - הם נראים טוב, והחריצים שבהם בעומק של יותר מ-2 מ"מ. אבל, הם שחוקים בדפנות - האם הייתם מחליפים במקומי? נ.ב התשובה לשאלה ה-I יותר דחופה לי.... יום טוב לכולם!
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ביקרתי היום אצלי ידידנו הפרסי,עשיתי קצת שופינג.... לא יודע למה,סמכתי על מה שהוא אמר לי,שאלתי אותו איזה שמן מומלץ לפיז'ו 205 הזרקה,והוא נתן לי את השמן המצורף התמונה10-40 סינטטי של פרסטון. השאלה עם הוא באמת מתאים לי? ובקשר לנוזל הקרור.....גם של פרסטון,מוכן לשימוש......מצורפות תמונות.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מקרה ממש מעצבן קרה לי לפני כשעה. ביציאה מן החניה שלנו צריך לפנות ימינה ואז לצאת לכביש העירוני. בדיוק בפניה יש עמוד תאורה, כל פעם שנכנסים ויוצאים מהחניה צריך לקחת קשת מעט יותר רחבה בכדי לפנות. הפעם, פעם אחת מתוך מאות, שכחתי לקחת פניה רחבה, מיהרתי ושפשפתי ועיקמתי את הדלת בעמוד במהירות אפסית אך עדיין יש שריטות גסות שפשוף לא קטן אני מבין עכשיו את החשיבות של הפס נוי (הפלסטיק השחור שהתעקם במכה) שבלעדיו אני מאמין שהנזק היה יותר גרוע. מה עושים? אבא שלי אומר לי להשאיר את זה ככה, אבל מי שמכיר אותי טוב יודע שאני שומר כ"כ על האוטו וכל פיפס קטן מפריע לי. אני לא מסוגל להשאיר את זה ככה. הדלת מעט התעקמה ויש שריטות גסות ושפשופים בדלת וקצת מאחוריה, …
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
גיר אוטומטי
מאת הנדלר-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי דיהו סופר רייסר מעוניין להחליף שמן גיר ופילטר עד כמה זה מסובך עם ביכלל אני גר באיזור עפולה איפה כדאי לקנות חלקים?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פרצו לי את הפיאט בראבו 96 שימשה ימנית קדמית , פשוט מניאקים כי לא גנבו כלום ! יש רק רדיו-טייפ עם כפתור שבור , חיטטו במאפרה ובתא הכפפות ובשביל זה לשבור חלון ? הייתי משאיר להם 100 שקל באגזוז במקום .. קיצר אין לי ביטוח לוסיא זגגות רוצים 450+מעמ להחליף ללא אוריגנלית , האם כדאי ללכת אליהם ? אני מחיפה , מישהו מכיר זגג אמין מלבד יהודה ברח' יפו ( אין לו שמשה ) ? האם כדאי לחפש שמשה אוריגינלית או שזה לא קריטי ? האם כדאי לחפש שמשה בעצמי ולהרכיב ? נראה לי שאני אוכל לעשות זאת לבד כיון שפעם כבר פירקתי את המנגנון שבין כה קצת דפוק אבל לא הוצאתי את השמשה .. תודה על העזרה מראש , גיל
הודעה אחרונה מאת gilo, -
-
איפה אפשר לקנות מגיני רוח לחלונות באזור תל אביב האוטו זה פיאט בראבו...רק לחלונות הקדמיים
הודעה אחרונה מאת twhyman, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כפי שכתבתי קניתי פיג'ו 205(שנת 94,הזרקה) לפני כחודש. כל פעם אני מתקן לה בעיות אחרות ועכשיו היא כבר מתקרב למצב מצויין. נישארה רק בעיה אחת שמטרידה אותי וניראת בעיה די קשה. קורה הרבה שבזמן נסיעה, האוטו כאילו מתחיל להיחנק פתאום ולבלום, משאומר שלחיצה על הגז לא משפיעה והמנוע בולם ואז זה עובר והאוטו משתחרר ומזנק קדימה(בגלל הלחיצה על הגז). השאלה שלי מה זה יכול להיות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בקרוב אני מחליף בולמים והיום ניגשתי לבצע בדיקת טרום כיוון פרונט וזה אומר: בדיקה של כל מערכת ההיגוי והפרונט כדי למצא מה לא תקין ודורש החלפה\שיפוץ לפני כיוון הפרונט כדי שהכל ילך חלק ולא יתקע אותי באמצע. את הבדיקה ביצעתי בת"א בכיוון פרונט התחיה לאחר המלצת רבים בפורום והיא היתה בחינם. תוצאות בדיקה העלו שיש צורך בהחלפת תושבות בולמים, וגם החלפה של בוקסה אחורית משולש תחתון שמאל. בקשר לתושבות אין בעיה היה לי ברור שזה דורש החלפה, הבעיה שלי היא בבוקסה של המשולש, אין לי מושג איך זה ב106 ולכן אני מבקש תשובה רק ממי שיודע איך זה בנוי. האם הבוקסה ניתנת להחלפה ללא המשולש או שהם באים כיציקה אחת? אם זה יציקה אחת איפה ניתן למצא משולש תחליפי לפיג'ו 106?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 851 צפיות
שלום, 1.לא מזמן קניתי רכב אשר בעברו תאונה (ללא שסי). בעקבות התאונה הוחלפה דלת והגוון שלה לא זהה בדיוק לגוון הרכב כולו. האם פוליש יוכל לעזור לי לטשטש את ההבדלים? אם לא, איזה פיתרון יש אם בכלל? 2.בימים האחרונים ראיתי על גג הרכב כתמים של צבע דהוי, כלומר, כתמים של גוון בהיר יותר מגוון הרכב. מה זה יכול להיות? האם יכול להיות שבגלל הקור הירושלמי הצבע דוהה? האם זה הזמן לבצע פוליש\וקס? תודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה... למי שכבר מכיר ברשותי דייהו רייסר אוטומטית שמת 94 מנוע 1500 הזרקה 138 אלף ק"מ... היום קרה לי משהו מאוד מוזר שלא קרה לי אף פעם, נסעתי כרגיל ואז האוטו נכנס למצב כמו של משיכת הילוכים (אין לי לא כפתור HOLD לא POWER ולא SPORT) זה רק דייהו רייסר... נכנסתי לכיכר שלפניה האטתי ואז כשהאצתי הוא האיץ רגיל הייתי אולי על חצי גז הוא מאיץ ואני רואה שהוא לא מחליף להילוך שני הורדתי את העניים לגיר לראות אולי נעלתי אותו על הילוך ראשון איך שהו אבל לא הוא היה על דרייב הרמתי את הרגל מהגז וחזרתי לגז ועדיין הוא לא החליף לשני הוא נשאר בהילוך הראשון לחצתי על הגז עד הסוף משכתי את ראשון והוא החליף לשני רק בחמש אלף טור... המשכתי בנסיעה ובהילוך שני עשה שוב אותו דבר על רבע גז המנוע על …
הודעה אחרונה מאת DRS, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע מה ההבדל ביניהם , ואם תהיה בעיה להתאים את הוולקן ל- mi16 - xu9j4 ?
הודעה אחרונה מאת אביעד,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 413 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ArikB
- shlomiko
- לב טוב
- teyal
- David32
- itaysamurai
- אליה
- Be roo
- joelsnet
- tan tan
- אריה שאג
- eliordadon