טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
בעיות באונו 94
מאת semik- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי אונו 1400 94 שעברה 120 אלף לאחרונה שמתי לב שאני מאבד מים ברדיאטור בצורה מוגזמת עד כדי צורך במילוי ותוספת יומיומית מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לצין כי יש רעש לוואי נוסף מהאוטו שלא היה קודם תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת gilgil, -
[306] חדירת מים והצפה.. 1 2
מאת BMW-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם..דרושה עזרתכם ועצתכם: בעת קניית הרכב לפני כחודש, התחלתי ביישור קו כשהחלק הראשון היה הסרת חלודה במסילות שעליהם יושב הגומי בגג הרכב- אותו גומי הנמצא בין גומי הדלת לגג עצמו. הוצאתי את הגומי הנאחז בגג הרכב וראיתי שהפס עליו ננעץ הגומי אכול חלודה.(פס דק שהגומי מתיישב עליו) שייפתי עם שופין גס רק את החלקים החלודים, צבעתי בצבע יסוד (+צבע לבן) והשלמתי עם סילקון כדי ליצור אטימות. לפני כמה שבועות,לאחר הגשם הראשון, הבחנתי בשלוליות מים על שטיח הגומי שנמצא מאחורי כסא הנהג. שוב פעם פתחתי את הגומי ושוב פעם שכבה עבה של סילקון. היום גיליתי לצערי שלולית רצינית עוד יותר.. כל השטיח מאחורי הנהג ספוג במים!! פירקתי שוב את הגומי מסביב לדלת כדי לבדוק את עצמי שוב ולא טעית…
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם לאור הבעיות ש"התפתחו " לי ברכב, אז אני ממש רוצה לתקן אותם, לגבי התאורת לוח שעונים מצא רק משהו אחד רציני http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=21514&page=2&pp=15&highlight=%F0%E5%F8%E5%FA+%EC%EC%E5%E7+%F9%F2%E5%F0%E9%ED אז לגבי הפח, איך אפשר לתקן את החורים האלה? , וכמה תעלה לי פחחות? וזה את כתמי החלודה הקטנים אפשר להוציא עם פוליש ווקס? ואת החורים, איך אפשר לסתום? (אני צריך ללכת דחוף לפחח לדעתי) ועוד משהו: מה זה? לגבי הלוח שעונים _ אני רוצה לעשות תאורה כחולה יותר ייפה עם איזה מברג פותחים את הלוח הזה: ועוד.. מקווה שהתמונות עזרו אם צריכים עוד כמה תמונות (שאני…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת לגבי הרכב טיוטה קורולה מודל 2005 מהי ההגבלת המהירות שקיימת לגביו.......
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מדובר בגולף שנת 92 הזרקה הצורה השלישית הבנתי שאוטו מתחת לשנתון 94 לא מחוייב בממיר השאלה שלי האם יש לי בכלל ממיר ברכב? אם כן איפה הוא ממוקם (יש לי אגזוז זרימה חופשית ופילטר פתוח) אז אם יש לי ממיר אני מעוניין להסיר אותו
הודעה אחרונה מאת החנזיר, -
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
ברשותי מזדה שנת 2002 אם יצא לכם לראות/לשים לב כשסוגרים את התא מטען של הרכב הדלת פשוט בלי ריבאונד ומשלב מסויים היא פשוט צונחת בטריקה(מה שגורם לבעלים חריקת שיניים עצבנית)... ברוב הרכבים(גם הפשוטים והזולים) שראיתי יש איזוהי בוכנה או מיסב או משהו שמונע מהדלת להיטרק אבל עדיין מאט את צניחתה.. למה במזדה לא חשבו על זה??? מישהו ניסה או שלמישהו יש רעיון איך לעשות מנגנון שיאט את הצניחה אבל עדיין יגיע לסגירת התא? פשוט אחרי כל כך הרבה פעמים שמאבטחים או חברים שיחררו לחופשי את הדלת והיא ניטרקה(ואני חיפשתי כלי חד באותו(באוטו) רגע) החלטתי שנמאס... אני רוצה להרכיב מנגנון שפשוט יאט את הסגירה אבל לא יפריע לפתיחה.. יש רעיונות??
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם! האם לדעתכם יש קשר? אם כן או לא? איך?כיצד? אשמח לתגובתכם שבוע טוב ניצן
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם. ברשותי פולו 1.4 ידנית שנת 2002. עד עכשיו, בימות הסתיו כשלא הייתי מדליק מזגן הרכב היה צורך כ- 1ל-14 בתוך העיר (כן אני נהג חסכן ורגוע.....לפי היצרן זה 1ל-12 בעיר) וכעת עם אותו סגנון נהיגה, אותה תחנת דלק, רק שפשוט יותר קר, כבר כמה שבועות שהרכב צורך כ- 1 ל- 11.5. במוסך נאמר לי שזה בגלל הקור. היתכן?
הודעה אחרונה מאת Rolls Royce, -
- 1 תגובות
- 863 צפיות
אשמח לקבל מידע על הרכב הנ"ל-מבחינות: משקל[ק"ג]: טנק דלק [ליטר]: כוח סוס[גירסת ה1.1]: צריכת דלק[גירסת ה1.1]: מהירות 0-100: מהירות מירבית: תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת ofir, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הרכב הוא סקודה פיווריט 94 1300 glx . הרכב אוכל 1 ל 9 בנסיעה משולבת [עירוני ובין עירוני] אני כבר לא יודע מה לעשות בדקו לי בדיקת גזים והכל היה תקין . דבר אחד מנקר לי בראש ... הורידו את הטרמוסטט ברכב [ בעלים קודמים ] אני מניח כי הוא הרבה להתחמם...רכב בעיתי קצת בתחום. אך הוא אצלי כבר שנתיים ומעולם לא התחמם , לא נעלמים מים ירוקים והכל תקין. טפו טפו טפו טפו. אבל אלוהים הדלק!!!!! חיווי המדחום מראה קבוע מתחת לרבע 3מ"מ למטה . חום ממש נמוך. ובחורף אולי 2 מ"מ מעל ההתחלה . אפילו החימום בקושי מחמם ואחרי הרבה זמן [אפשר להסתדר]. אפילו בעליות ממושכות הוא לא מתחמם . החלפתי לו יוניט מאוורר ליוניט קצר שנפתח מוקדם יחסית משהו כמו 68 . הכל בשביל שקט מכיוון ראש מנוע …
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
-
- 15 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
קום כל שלום לכולם למתענינים ולמומחים אני רואה הרבה תמונות בזמן האחרון של מכוניות שצבעו לצבע כרום (מראה) ורציתי לדעת מתוך סקרנות טהורה כמה יעלה דבר כזה בארץ?
הודעה אחרונה מאת arm123, -
שינוי חתך..
מאת bg^golf- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תשמעו... למרות כל הדיבורים בפורום עדיין לא מצאתי תשובה מספקת ולכן... הורדתי את הגרסא על דיסק של הספר autodata בדקתי שמה את החתכים האפשריים לגולף mk4.. עשיו השאלה שלי היא האם אפשר להדפיס את הטבלה המופיעה בדיסק וללכת איתה למשרד הרישוי כדי לאשר את הגודל?!
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כשהרכב קר ב 20-30 שניות לאחר ההנעה , הרכב לא מעביר הילוך עד שאני עוזב את הגז ולוחץ שוב פעם, כאילו הוא לא רוצה להעביר הילוך להילוך שני ,כאילו עושה לי טובה שההילוך עובר, או לחילופין קורה גם שהוא מתחיל לנסוע לא בהילוך ראשון אלה בשני או שלישי. התופעה נעלמת לגמרי לאחר כ20-30 שניות ,משמע השמן גיר מתחמם טיפה ואז נעלמת הבעייה. גיר אוטומטי חדש!!!, יחידת וואקום חדשה, גוברנר חדש ,שמן גיר חדש(הוחלף פעמיים), שמן דיפרנציאל חדש, צינורות וואקום חדשים, כלומר הכל חדש אבל עדיין ישנה התופעה הנ"ל. הייתי אצל מ"ס מוסכים ואף אחד לא מכיר את התופעה, ולא יודעים איך להתייחס לזה. אצל המוסך שהחלפתי את הגיר , הייתי אצלו מ"ס פעמים וגם הוא לא יודע איך לגשת לעניין הזה, בסוף רבתי איתו ויותר אני …
הודעה אחרונה מאת m&t, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי מנוע 1.8 של Vw, והרכב הוא קוראדו מודל 1991. המנוע די חלש, שורף שמן ועבר 209K ושיפוץ הוא התהליך הבא. יש לי כמה שאלות על אוברול ואני אשמח אם למישהו פה יהיו תשובות מאחר ואף פעם לא התנסתי בזה. אז ככה, בגדול עומדות בפני 2 אפשרויות: א. אוברול: האם לאחר האוברול המנוע מגיע למצב כמו חדש? או קרוב לזה לפחות ? כמובן שמדובר באוברול הכי טוב שאפשר לעשות לכל המנוע, כולל החלפת כ-ל החלקים הכי קטנים. מה העלויות של אוברול בערך? והיכן אני יכול לבצע את זה..? אני מחפש מכונאי פדנט שלא יחתוך פינות, אני באמת רוצה עבודה מושלמת ואין לי מושג לאן לפנות. ב. ייבוא מנוע: האם כדאי לשקול ייבוא של מנוע G60 חדש ? אם כן, מה העלויות של דבר כזה (בגדול...) …
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום הרכב, פג'ו 306, SR שנת 95. בימים האחרונים תקפה את הרכב תקלה מוזרה: חלק מצרכני החשמל לא נכבים לאחר כיבוי הרכב והוצאת המפתח מהסוויץ'. לפני כשבוע, לאחר הכיבוי, המאוורר הפנימי (זה שאחראי על עוצמת רוח האוורור בפנים הרכב),מדחס המזגן (נשמע צליל חיבור הפולי כאשר לחצנו לסירוגין) וכן הנורית שנמצאת על כפתור הפעלת המזגן לא נכבו. זה קרה בערב ולכן ניתקנו את המצבר למשך הלילה ובבוקר הבעייה לא חזרה. היום בערב (למה זה תמיד קורה בערב..), חזרתי לרכב וגיליתי להפתעתי כי הרדיו נשאר עובד (הוא אמור להכבות לאחר כיבוי המנוע) וכן הנורית של המצבר בלוח השעונים גם כן הייתה דלוקה. הנעתי את הרכב, כיביתי שוב והתופעה נשארה. לאחר נסיעה של כ-10 דקות, כיביתי את הרכב והתקלה נעלמה. …
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחרי השירשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=52920&highlight=%F7%F1%E0%F8%E4 החלפתי תושבת מנוע ימנית (פעמון), והחלפתי תושבת גיר שמאלית (פעמון גם כן), הרעידות בתחילת לחיצה על דוושת הדלק הופסקו זמנית. בשבוע וחצי האחרונים הרעידות חזרו - בתחילת לחיצה על דוושת הדלק יש רעידות מכיוון המנוע, זה קורה רק בהתחלת נסיעה מן המקום,במהירויות יותר גבוהות מ2 קמ"ש זה לא קורה. כמו כן, יש רעש מוזר מכיוון המנוע, כאילו משהו משתפשף בגלגל, כי הרעשים הם בקצב הסתובבות הגלגלים בערך. (כמו באופניים שתוקעים בקבוק בגלגל כדי להפיק צליל שיפשוף). אציין כי כשרכשתי את הרכב, לפני כחודש הרעשים הללו לא היו, והופיעו רק בשבועיים האחרונים לערך. עוד משהו, לאחר שביצעתי איזו…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אנשים בעיה רצינית.. יש לי שברולט קורסיקה 2.2 שנת 95 בזמן האחרון שמתי לב שיש בעיה בהעברת ההילוכים ברכב..(..אוטומט שכחתי לציין).. מן הרגשה כזו שיש בעיה במערכת ההילוכים כך שהמנוע מושך את ההילוכים הראשונים עד כדי כך שהמנוע צועק.. פניתי למומחה בעניין והבנתי שיש לי בעיה בגיר..הילוך ראשון ושני נדפקו.. העניין הוא שרוצים על זה מחיר של 4000 שקל וגם זה לא לגיר חדש אלא משופץ.. שאלתי היא מה אני יכול לעשות בעניין..!? האם יגרם לאוטו נזק יותר גדול אם אני אמשיך לנהוג כך?!.. או אדרבה..אם מישהו מכם מכיר מקום שיכול לסדר לי את הבעיה במחיר זול יותר!! תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש בו סדק שנוזל ובגלל חוסר בזמן בנתיים המוסכניק עשה קיצור ובעצם עקף את הרדיאטור הזה כלומר השמן של הגיר לא מקורר וחוזר ישירות אליו עכשיו השאלה שלי כזאת האים זה מסוכן ויש סכנה לגיר האוטומטי בנסיעה במצב כזה?? אני מתכוון להשתמש ברכב לנסיעה הלוך חזור לאילת מחיפה האים יש סיכון שטמפרטורת השמן גיר תעלה ויגרם נזק לגיר???? מדובר בדייהו נובירה שנת 2000 גיר אוטומטי מנוע 1600 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
שמן גיר ל106
מאת יניב921-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 889 צפיות
1.לאחר חיפושים נרחבים בפורמים השונים(כולל שלנו)נשאלת השאלה האם שמן גיר שונה מהמומלץ כלכך משמעותי לאופיו ולתפעולו הרגיל של הגיר.?? 2.בעיתי הישנה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54424שנדונה פה קצת בפורום היא גיר קשה סרבני .הוחלף קלאצ אורגינל, טאלנגות הוחלפו , שמן גיר הוחלף ל75-90 שכידוע מאוד יקר ואיכותי (הגיר מתנהג כך כשהוא קר וחם בעיקר קשה להכניס לראשון) 3.משום מה יותר קל להכניס לראשון בתנועה ,כמה חברים הזדהו בתופעה המוכרת להם מרכבם, האם מישהו יכול להאיר קצת את הנושא? 4.איך השמן 75-90? 5. האם זה אופיני לכל ה106 (שלי שנת 2000) וכבר עושה בעיות ? 6.קראתי שישנו שמן ידית ההילוכים משהו כזה ,האם זה קשור ? 7. האם העברת הילוכים באופן אגרסיבי במעט גורם …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כן, עשיתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי תשובה. הרכב 405 1.6 הזרקה הסימטום: למנוע לוקח לו הרבה זמן להתחמם, בנסיעה בין עירונית המחוג עומד על 70 ביום, בלילה מתחת ל70. בפקקים ביום מגיע ל-90. ביום שישי פתחתי את בית הטרמוסטט במוסך: קיים טרמוסטט, והיה סגור (המנוע היה כבר קר לאחר נסיעה של 3 דקות מהבית והמתנה של שעה עד פתיחת בית הטרמוסטט). השאלה: הזמנתי טרמוסטט חדש להחליפה, האם יפתור את הבעיה? דרך אגב תצרוכת הדלק נורמלית מעל 10 קמ/ליטר. רובי
הודעה אחרונה מאת ספי, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברה יש לי אקסנט 1500 אוטומטית שנת 99 בימים שממש קר אני נתקל בתופעה שהרכב שלי לפעמים לא מעביר הילוכים ונתקע על הילוך מסויים , החלפתי שמן גיר ץ ובדקתי מגעים של החיבורים , אולי מישהו יכול ליעץ לי לגבי התופעה , בימים רגילים האוטו מתפקד נורא טוב ויש לי רק 88000 ק"מ . תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת ספי, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי הרגל קטן ומגונה כשאני מתקרב לכיכר וממשיך ישר לעשות את הכיכר במהירות (כולנו) היום בפעם הראשונה האוטו זרק יותר מדי והגלגל הימני האחורי נכנס במדרכה... לאחר בירור קצר ורווחה שאין נזק לכנף או לגוף הרכב התפנתי לגלגל וראיתי שהוא התעקם קצת משו כמו חצי סנטימטר פנימה ... עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר להלביש חזרה ת'טסה וליסוע כרגיל או שצריך להחליף גלגל?@!? (האוטו לא רועד במהירויות של עד 120)..
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, יש לי וויג'ר 1995, הגיר התפרק לגמרי, לא מוצאים לי גיר, מה לעשות? הרכב עומד כבר שבועיים............ איפה אוכל למצוא גיר? האם למכור לחלקים? שווי הרכב במחירון 41,000. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם יש דבר כזה ואם כן איפה אני אוכל למצוא?זה מומלץ?מה סד"ג המחירים של הדבר? תודה רבה. ד"א רפי .. תודה רבה על הנכונות לעזור לחדשים ...עלה והצלח...
הודעה אחרונה מאת yonatanl, -
- 2 תגובות
- 921 צפיות
מדובר בדייהטסו אפלאוז שנת 92 , ידנית , דגם L {רמת גימור הכי פשוטה} , לפי חיפוש שערכתי בפורום הבנתי שההסבה אפשרית אם יש לדגם הספציפי אופציה להגה כוח.. לפני כמה חודשים נתקלתי בבחור שאמר לי שהוא היסב את ההגה ברכב שלו {שרייד 93} להגה כוח , ושההפעלה מתבצעת ע"י לחיצה על כפתור לאחר ההתנעה של הרכב. הוא טוען שההסבה עלתה לו 250 ש"ח... זה נשמע הגיוני?.. האם יש מישהו בפורום שעשה הסבה מהסוג הזה לרכב שלו, ויכול לתת לי עוד קצת פרטים כמו לדוגמה : מה בדיוק משנים/מוסיפים למערכת ההיגוי בהסבה שכזו?.. וכמה זה עלה?..
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 769 צפיות
לפני כמה ימים ראיתי פיאט אנו עם סמל אחרי של 1.8 רציתי לשאול אם באמת יש פיאט אונו עם מנוע 1.8 או שסתם הנהג הדביק את הסמל ואם יש אז האם אני יכול להחליף את ה - 1.4 שלי ב- 1.8 ? וכמה עולה מנוע כזה ? יש לי פיאט אונו 93'
הודעה אחרונה מאת ultra, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם זה מסובך?...מה המחיר של זה? האם מבחינת החוק מותר לנסוע עם זה דולק בלילה?
הודעה אחרונה מאת Nitro_86, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 829 צפיות
איפה יושב ה ממיר קטליטי ב AX
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם היום חבר שלי בא אלי ואמר לי שלקח לו הרבה זמן (יחסית) להניע את הרכב בנוסף יש רעשים מהמגן פלסטיק של הרצועת טיימינג (יש חיכוך קטן) ומרגישים שחסר טיפה כוח למנוע. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1) האם כל הבעיות האלה נובעות מהרצועת טיימינג מפני שהיא לא במקום או לא מתוחה? או שצריך להחליף אותה? 2) האם מסוכן לנסוע עם הרכב במצב הנוכחי מחוץ לעיר או בכלל? (פשוט לא יצאנו כבר שבועיים ואנחנו מתים ללכת למסיבה בתל אביב) תודה רבה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי הונדה סיויק ורציתי לרפד את הכסאות,ההגה,הידית הילוכים,בלם יד,דלתות ומשענת יד בעור שחור,או אפור כמו של ב.מ.וו רק שאני לא יודע מ המחירים בערך ודרך אגב מה המחירים גם לגבי דמוי-עור?
הודעה אחרונה מאת רפי לין,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 908 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- Night Driver
- dani666
- Igalz
- quzzaa
- davemustaine87
- ofer-1973
- om2
- gadik6
- o.r
- topop
- tan tan