Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, עשיתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי תשובה. הרכב 405 1.6 הזרקה

הסימטום: למנוע לוקח לו הרבה זמן להתחמם, בנסיעה בין עירונית המחוג עומד על 70 ביום, בלילה מתחת ל70. בפקקים ביום מגיע ל-90.

ביום שישי פתחתי את בית הטרמוסטט במוסך: קיים טרמוסטט, והיה סגור (המנוע היה כבר קר לאחר נסיעה של 3 דקות מהבית והמתנה של שעה עד פתיחת בית הטרמוסטט).

השאלה: הזמנתי טרמוסטט חדש להחליפה, האם יפתור את הבעיה?

דרך אגב תצרוכת הדלק נורמלית מעל 10 קמ/ליטר.

רובי

פורסם
כן, עשיתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי תשובה. הרכב 405 1.6 הזרקה

הסימטום: למנוע לוקח לו הרבה זמן להתחמם, בנסיעה בין עירונית המחוג עומד על 70 ביום, בלילה מתחת ל70. בפקקים ביום מגיע ל-90.

ביום שישי פתחתי את בית הטרמוסטט במוסך: קיים טרמוסטט, והיה סגור (המנוע היה כבר קר לאחר נסיעה של 3 דקות מהבית והמתנה של שעה עד פתיחת בית הטרמוסטט).

השאלה: הזמנתי טרמוסטט חדש להחליפה, האם יפתור את הבעיה?

דרך אגב תצרוכת הדלק נורמלית מעל 10 קמ/ליטר.

רובי

רובי שלום רב!

אם התרמוסטט סגור כשהוא קר , למה אתה מחליף אותו??

האם אתה מחליף תרמוסטט בעצת המוסך, או ההחלטה היא שלך?

רכב שיעבוד על קר, יצרוך דלק, משום שחיישן טמפרטורה, יתן הוראה למחשב להעשיר תערובת,

כל עוד הרכב קר!

אני מניח , שלא קיימת אפשרות ,שהטרמוסטט נפתח לפני הזמן!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמו שכתבתי בנסיעה רגילה מד הטמפ' מראה על כ-70 ביום ומתחת אפילו עד צידו השמאלי של המחוג (מנוע קר).

השאלה הינה, האם יכול להיות מצב שהטרמוסטט נפתח בטמפ' של מתחת ל-70 מעלות?

מד הטמפ' נראה תקין אך טווח שינוי הטמפ' גדול מידי לטעמי בנסיעה: בין 90 לפקק ל-70 במהירות ממוצעת.

פורסם

סליחה צביקה מעיון בתשובתך כתבת שאתה מניח שהטרמוסטט לא נפתח לפני הזמן.

המוסך שאל אם אני רוצה להחליף בכל אופן את הטרמוסטט (עיניין של עשרות שקלים), האם קיימת באפשרותו (אפשרותי) לבדוק את תקינות פתיחה מוקדמת של הטרמוסטט?

רובי

פורסם
כמו שכתבתי בנסיעה רגילה מד הטמפ' מראה על כ-70 ביום ומתחת אפילו עד צידו השמאלי של המחוג (מנוע קר).

השאלה הינה, האם יכול להיות מצב שהטרמוסטט נפתח בטמפ' של מתחת ל-70 מעלות?

מד הטמפ' נראה תקין אך טווח שינוי הטמפ' גדול מידי לטעמי בנסיעה: בין 90 לפקק ל-70 במהירות ממוצעת.

במזג אוויטר חורפי, זה נראה לי סביר, אך אינני יכול להתייחס לגבי רכב ספיציפי, אלא בצורה כללית!

נחכה למומחים לפזו שיכנסו, ויתנו את חוות דעתם!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש לי באוטו בעיה דומה

מד הטמפרטורה בנסיעה בין עירונית עומד על מתחת לחצי ( ביום מאד קר באיזור ירושליים הוא ירד

כמעט עד הסוף ) בנסיעה בעיר גם קשה לאוטו להתחמם ולהגיע לטמפרטורת עבודה תקינה.

איך אני יכול לבדוק אם הטרמוסטט עובד ולא תפוס , במידה ותפוס יש דרך לשחרר או שמא לקנות חדש

( שהוא לא ייקר) ומעל הכל אם מישהו יודע איך מחליפים לבד - ומוכן לכתוב פה , אז מה טוב.

לירן.

פורסם
יש לי באוטו בעיה דומה

מד הטמפרטורה בנסיעה בין עירונית עומד על מתחת לחצי ( ביום מאד קר באיזור ירושליים הוא ירד

כמעט עד הסוף ) בנסיעה בעיר גם קשה לאוטו להתחמם ולהגיע לטמפרטורת עבודה תקינה.

איך אני יכול לבדוק אם הטרמוסטט עובד ולא תפוס , במידה ותפוס יש דרך לשחרר או שמא לקנות חדש

( שהוא לא ייקר) ומעל הכל אם מישהו יודע איך מחליפים לבד - ומוכן לכתוב פה , אז מה טוב.

לירן.

לירן יש לי בעיה דומה מאד לשלך,אצלי שאני נוסע נסיעה ארוכה הוא כמעט יורד עד למטה,אבל שהאוטו עומד החום עולה קצת שזה כבר קשור ליוניט. אני כמעט בטוח שהמאווררים עובדים על מהירות חלשה תמיד.

אני חייב לטפל בזה השבוע לגבי העניין שלך אם החום מגיע בעמידה במקום לאמצע אז זה בסדר

פורסם

שלום לכולם.

רבותי התופעה שכולכם מדברים עליה בפרט בפזו' וסיטרואן היא נורמלית לגמרי

כך הוא אמור לתפקד (הטרמוסטט) מחוץ לעיר + - 70 מעלות צלזיוס וברמזורים ופקקים,

90 מעלות .

יש להתיחס למזג האויר כי הוא משפיע רבות על הטמפרטורה של המנוע.

אגב נדיר מאוד שטרמוסטט ניתפס פתוח בדרך כלל זה קורה כאשר מכונאי "אהבל"

מורח הרבה סיליקון בהרכבה "כניראה נגד עין הרע" ואז הסיליקון חודר לתוך הטרמוסטט,

ותוקע אותו במצב פתוח.

אים מחוץ לעיר הטמפרטורה יורדת מתחת לה 70 מעלות יש לפרק ולבדוק טרמוסטט...

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני החלפתי בסונומה שלי טרמוסטט בעוון היותו תפוס פתוח.

תצרוכת דלק השתפרה, וכן שילוב ה lock-up הקדים להופיע, לשמחתי (ולדאבונם של חברות הדלק בישראל...:-) )

• תוכן חדש...