Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי חתך..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו...

למרות כל הדיבורים בפורום עדיין לא מצאתי תשובה מספקת ולכן...

הורדתי את הגרסא על דיסק של הספר autodata

בדקתי שמה את החתכים האפשריים לגולף mk4..

עשיו השאלה שלי היא האם אפשר להדפיס את הטבלה המופיעה בדיסק

וללכת איתה למשרד הרישוי כדי לאשר את הגודל?!

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

אני אחסוך לך ... לא רק אתה מכיר את AUTODATA ולכל מכון רישוי שמכבד את עצמו יש את הספר הזה ויש לו את הנתונים האילו ויאשר לך.

עותק מודפס של הטבלה שלך , לא נראה לי ממש שווה אפילו את הנייר שהיה מודפס עליו , כי אחרת ממזמן היית רואה אונו עם ג'אנט 17...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חחחח...לא נראה לי שלמישו אם אונו יש ת'תקציב לקנות ג'אנט מכובד בגודל הזה

אבל זה כבר דיון אחר...

לגבי הרישוי אז אתה אומר שאפשר פשוט להסתכל בספר הזה לבדוק מה מתאים

ורק ללכת למשרד הרישוי ולהגיד להם ראיתי שהגודל חוקי תבדקו ותאשרו?@!

פורסם
חחחח...לא נראה לי שלמישו אם אונו יש ת'תקציב לקנות ג'אנט מכובד בגודל הזה

אבל זה כבר דיון אחר...

לגבי הרישוי אז אתה אומר שאפשר פשוט להסתכל בספר הזה לבדוק מה מתאים

ורק ללכת למשרד הרישוי ולהגיד להם ראיתי שהגודל חוקי תבדקו ותאשרו?@!

ל-א..

למשרד הרישוי יש רשימת גדלים תקניים שהוא מאשר.

ז"א שאם בארה"ב לדוגמא מוכרים רכב כשלהו עם אופציה ל20" ובארץ הוא נמכר עם פחות, למשרד הרישוי לא אכפת כ"כ מזה, והם מאשרים רק מה שתקני ברשימותיהם.

אני בטוח שעמית יענה לך בקרוב תשובה מפורטת בנושא שתבהיר לך את הנושא.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

שחף , חבל שאתה מקשקש בלי יותר מדי ידע וניסיון ,

המידע שמשרד הרישוי לוקח בעינין הזה הוא מאוטו דטה , אוטו דטה מקבל את המידע מהיצרנים על כל טווח הגירסאות שיוצאות לאותו הרכב , כמו בספר רכב הבין לאומי שאתה מקבל עם הרכב. אם איפושהו בעולם אושר ג'אנט 20 " גם בספר רכב הבין לאומי זה יהיה כתוב ולכן תוכל לבוא ולאשר ג'אנט כזה גם אם זה לדוגמא על אונו טורבו ואתה עם אונו 1000 קרבורטור.

לרוב מכוני הרשוי יש אוטו דטה ואם אתה רוצה לסגור את זה מכל הפינות , פנה למחלקה הטכנית של היבואן של הרכב שלך ותוכל להנפיק אישור בכתב למידה הרצויה ללא שום בעיה.

ליביו , שמה לעשות , כבר שינה מידת צמיגים או שתיים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לרוב מכוני הרשוי יש אוטו דטה ואם אתה רוצה לסגור את זה מכל הפינות , פנה למחלקה הטכנית של היבואן של הרכב שלך ותוכל להנפיק אישור בכתב למידה הרצויה ללא שום בעיה.

אז זהו שזאת מטרת השאלה..האם אפשר לקצר תהליכים ולא ללכת להנפיק אישורים אצל היבואן?@! :shock:

ושחף...לפי המידע שיש לי כבר לדעתי החבר פה צודק ואני יכול לאשר גודל של ג'אנט במידה והיצרן מייצר את דגם האוטו שלי עם ג'אנט באותה מידה...גם אם זה בחו"ל!

• תוכן חדש...