Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרתי היום אצלי ידידנו הפרסי,עשיתי קצת שופינג....:)

לא יודע למה,סמכתי על מה שהוא אמר לי,שאלתי אותו איזה שמן מומלץ לפיז'ו 205 הזרקה,והוא נתן לי את השמן המצורף התמונה10-40 סינטטי של פרסטון.

השאלה עם הוא באמת מתאים לי?

ובקשר לנוזל הקרור.....גם של פרסטון,מוכן לשימוש......מצורפות תמונות.

sani

פורסם

לגבי השמן, עמית כבר ענה לך הבוקר בדיון שפתחת אתמול!

שמן מנוע:

למנוע שורף שמן - 20W50

לא שורף - 10W40 או 15W40

ולגבי נוזל הקירור, בדיוק לפני כמה ימים נידון פה הנושא בדיון זה, מקווה שתמצא שם עזרה.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אם קבוצות פורמולה 1 היו קונות אצל הפרסי גם הן היו משתמשות בפרסטון.

זה מה שהוא דוחף לכולם. לדעתי הוא גם ממליץ על זה כנוזל סיכה ביחסי אישות. :|

אולי שמן אקזוטי של וולוולין יהיה יותר בריא למנוע שלך, אבל הוא גם יעלה לך פי כמה.

אם אתה לא מעמיד את המנוע שלך בעומסים היסטריים והוא במצב סביר כרגע, הפרסטון ושמנים זולים כמוהו לא יגרמו נזק אקוטי בעתיד הנראה לעין. אם לא אכפת לך אם האוברול לרכב יהיה אצל בעליו בעוד 8 שנים אלא בעוד 7 שנים, שמנים זולים אך סבירים יכולים לספק.

לי אישית אין נסיון עם פרסטון, אבל אני חי טוב מאוד עם ACDELCO, שהם לא חברת עילית בעצמם.

בקיצור - לא שמן עילית, אבל לא יהרוס מנוע בטווח הקרוב. שיקול שלך!

פורסם

ובקשר לנוזל הקרור.....גם של פרסטון,מוכן לשימוש......מצורפות תמונות.

מצ"ב קישור למאמר תחקיר שכתבתי ומבוסס מדעית ומקצועית :

http://www.carinfocus.com/fluidmamar15.htm

ממליץ לקרוא את כל המאמר.

מנהל האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם

אישפוז,אתה קצת מגזים.

השמן של פרסטון בדרגת SL/CF , שהיא דרגת איכות גבוהה, ובעצם זהה לדרגה של ה-LM הצהוב.

אני במקומך דווקא הייתי קונה את ה-15\40 של פרסטון באותה דרגת איכות (ויותר מתאים לדעתי לרכב בשנה ובק"מ שלך).

תחליף שמן בתכיפות יותר גבוהה מהמומלץ (5-7.5), וסע לשלום.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם
מצ"ב קישור למאמר תחקיר שכתבתי ומבוסס מדעית ומקצועית :

http://www.carinfocus.com/fluidmamar15.htm

ממליץ לקרוא את כל המאמר.

מנהל האתר למכוניות ספורט בישראל

אחלה מאמר אחי.....אבל חסר שם פרט חשוב,איך אני יודע איזה מנוזלי הקרור מתאים לרכב מסויים.

ד"א,קבל ח"ח על כל המאמרים באמת,באמת נהנתי לקרוא אותם!!! חזק ועמץ....

sani

פורסם
חחחחחחחחחחחחחח.....קרעתה אותי......שנון אתה....אבל לא ההיתי אמור לדעת...:)
זה נכון , אבל היית אמור לדעת (אם טרחת אי פעם לקרוא את כללי הפורום) שאנחנו לא מתים על השימוש בצירוף האותיות א-ח-י , אלא אם הוא מתבצע כלפי בני משפחה מדרגה ראשונה שאינם הורים או ילדים ושהם זכרים.

כמו כן היית יכול גם ללמוד שחזרה אינסופית על האות ח' ,כאילו נתפסה לך היד בעווית פרקינסון , או סתם הערות בסגנון, אינן אהודות עלינו במיוחד.

ומעבר לכל היית אמור ללמוד שאנו עשויים גם לאפשר לך תנועה קצת פחות חופשית ברחבי הפורום אם הודעות בסגנון הזה יחזרו על עצמן .

לתשומת לבך icon_idea.gif

• תוכן חדש...