טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
הורדת ממיר (סקסו) 1 2
מאת sronis-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
אני כנראה מוריד את הממיר באוטו היום. הבנתי שאצלי מכיוון שהממיר לא מחובר משני הכיוונים עם ברגים אלא רק מאחד, צריך לחתוך בצד אחד, ואז יש שתי אפשרויות - או ליצור חיבור מיוחד על הצינור ולהחליף את הממיר בתיבה מרוקנת (לא לגמרי מרוקנת כדי למנוע יותר מדי רעש), או פשוט לרוקן את הממיר עצמו, שזה זול יותר משמעותית, מסתבר. יש לכם הצעות, רעיונות? (מניסיון כמובן). הבנתי שאם הממיר היה מחובר משני הכיוונים העלות הייתה כ-200+ ש"ח, אבל מכיוון שצריך לרוקן אותו, העלות היא כ-400. אני חושש מעט מעניין הרעש - הבנתי שהוא יהיה חזק יותר, השאלה היא בכמה? אני לא מעוניין ברכב מרעיש ולא מתכוון להחליף אגזוז כרגע. רוני
הודעה אחרונה מאת eyal_ro, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר את מוסך "אבו דאוד" ביפו,מורשה פיז'ו סיטרואן. למישהו יש ניסיון איתו?מקצועי?אמין?מחירים?
הודעה אחרונה מאת 2fast4ever, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שטיחים קדמיים, נוסע+נהג של פיאט בראבו, מוכרים כאלה בכלל?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי יונדאי אקסנט 2001 , 114,000 ק"מ אוטומטית שלאחרונה מתחילה לזלול שמן הוספתי 3/4 קילו לפני 7,500 ק"מ (15w 40 סטנדרטי של דלקול)והיום לאחר 1,500 ק"מ נוספים השמן נעלם כלא היה.כמו כן נוזל הקירור גם אוזל (שוס ללא סימני נזילה ). אין סימני נזילה , או עשן . אני לפני טיפול בסוף החודש של 120,000 ק"מ . בטיפול הקודם הרכב עבר פלשינג וניקוי ופיחת נחירים עקב רעשים במנוע (הבעלים הקודמים לא טיפולו ברכב ע"פ זמנים). שמתי לב בהיסטורית הטיפולים של הרכב לא הוחלפו מחזירי שמן בעת החלפת טיימינג (ב90,000ק"מ) . מה מומלץ לבדוק ושות ע"מ שלאיעבדו עלי (המוסכניק שלי טוען שמומךץ לעשות פלשינג בכל החלפת שמן). תודה , שלומי
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
מים מים מים!
מאת shay5119- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפני זמן מה התיעצתי איתכם לגבי התחממות הרכב ובעיקר כאשר הרכב מגיע לטורים גבוהים. המים במיכל העיבוי היו מגיעים ממש לרתיחה ואז היו נעלמים (אני לא בטוח אם התאדו דרך צינור העודפים או נעלמו לאנשהו...). שלשום הייתי במוסך והחליפו לי את הפקק של הרדיאטור (הגומיה היתה קרועה) וכן החליפו את הטרמוסטט ובדקו את היוניט. אתמול ביצעתי את נסיעת המבחן ובאמת האוטו לא מתחמם כלל (חזר לטמ"פ הנורמלית שלו - בערך רבע) והקפדתי להשגיח ולבדוק את שעון הטמ"פ. העניין שמדאיג אותי הוא שחזרתי מהעבודה, לאחר נסיעה רצופה של כשעה בערך שמתי לב לרגע שפתאום מד הטמ"פ קפץ לשניה אחת לשלושה רבעים בערך ואז מייד ירד לרבע. לאחר שעצרתי ופתחתי מכסה מנוע ראיתי שהמים במיכל העיבוי אומנם לא במצב רתיחה אבל גובה מפלס המי…
הודעה אחרונה מאת shay5119, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
באיזור המרכז איפה יש?
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני רוצה לשפר את הכח של האיביזה שלי ולחסוך בדלק באותו זמן, חשבתי על פילטר אוויר או צ'יפ (אם יש במחיר כזה משהו שווה) יש עוד רעיונות? או אולי עוד דברים אחרים שאני יכול לשפר במחיר הזה? תודה
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי בעיה ברכב - 106 xsi 1.6 הבעיה היא כזו: שאני ונסע בטורים נמוכים ונותן פול גז האוטו נחנק אבל שנותנים טיפה גז הוא נוסע הרבה יותר טוב עכשיו יש לי פילטר באוטו ורציתי לדעת אם זה קשור הבעיה חמורה יותר כאשר האוטו חם
הודעה אחרונה מאת High Octane, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
א. רשום להוסיף על 20 גלון דלק. אם חישבתי נכון (~5) אז אין אצלי באונו את הנפח הזה יש מקום לפחות מ 10 גלון אבל בהמשך רשום שמוסיפים את זה לפול טנק אז זה בסדר השאלה מה אם אני אוסיף את זה לחצי טנק דלק או פחות האם זה עושה נזק כלשהוא? והאם כדאי שממלאים את התוסף הזה לצרוך את כל הדלק עד אחרי שהנורה נדלקה?
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה יגרום לבלאי גדול יותר של חלקי הרכב השונים. שחרור הקלאץ' ועמידה בניטרל בכל רמזור? או הורדה להילוך ראשון ולהשאר עם הקלאץ' לחוץ וראשון משולב? ואיזה השפעות יש לנסיעה ממושכת בניוטרל?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחר חיפושים נרחבים בכל החנויות לחלקי החילוף לא מצאתי חיישן למדה תחליפי לגולף שלי שנת 2002 נפח מנוע 1600. את החיישן אצלי פירקתי ורציתי לנקות אותו אבל הוא נראה נקי למדי, מצאתי בהיפר חלף חיישן למדה שהיה מורכב בגולף V5 שנת 2002 השאלה שלי האם זה אותו חיישן כמו אצלי והאם הוא יתאים? אותו שאלה גם לגבי הבורה 1600 כי הרי זה אותו מנוע. תודה לעונים.
- 23 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום רב לכל חברי הפורום. ברכב המשפחתי שלנו מורכבים 4 צמיגי מישלין בני 3.5 שנים, אני יודע הרבה פשוט לא חשבונו את מה שאני הולך לספר יכול לקרות. כידוע עקב שמש הלוהטת בקיץ בערצינו הופיעו סימני יובש על הצמיגים. חוץ מהיובש הצמיג היה תקין. היום ביום רגיל של סידורים בזחילה רגוע בפקק התפוצץ צמיג קדמי ברכב. למזלינו המקרה התרחש בנסיע מאוד איטית ולא בכביש מהיר (התוצא ידוע מראש ). הייתי רוצה לדעת אם במקרה כזה יש כיסוי של האחריות על הצמיגים ולכמה זמן נותנת מישלין אחריות על הצמיגים שלה? תודה מראש L.A
הודעה אחרונה מאת taz3k, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
חברים,מישהו מכם מכיר את המכשיר הנ"ל שהוא מעין "ביפר\איתורית" ,כזה שבזמן שמישהו נוגע \פורץ לך את הרכב המכשיר מצפצץ אצלך במחזיק מפתחות\ביפר או איך שלא קוראים לדבר הזה? אני מעוניין לקבל חוות דעת מאנישים שיש להם או שמעו על הצעצוע הזה,שווה לקנות? אם כן בכמה?יעיל? ובכלל לקבל כל אניפורמציה שתוכל לעזור תודה מראש וחג שמח דודו
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
-
מה התוסף המומלץ להקטנת החיכוך, הקטנת חום, והשקטת המנוע תודה
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה הדבק הומומלץ להדבקת זכוכית פנס קדמי ראשי סיטרואן שנת 92
הודעה אחרונה מאת taz3k, -
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
האם יש אפשרות להתקין ברכב רק את הטורבו עצמו (השבלול) בלבד? או שחובה להתקין\לשפר יחד איתו גם את צנרת הפליטה, מערכת הזרקה\קררבורטור, פילטרים למינהם? ומה זה בעצם דאון פייפ..? בברכה השובב.
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 1 תגובות
- 958 צפיות
תמונת מצב: הילוך ראשון ושני רועשים מהשאר (יותר מהרגיל) לפעמים קשה לשלב להילוך שלישי( בנסיעה נמרצת), המוט פשוט מסרב לעבור ל3 כאילו הוא לא מוצא את מקומו (קצת תזוזה שמאלה ימינה ונכנס), קלאץ מוזר - נקודת חיכוך שמתחילה באמצע מהלך הדוושה ורק בסוף באמת משתלב (מפסיקות הרעידות), הדוושה רכה יחסית. החליפו בוקסות, המצב השתפר קצת. תושבת גיר אולי? קלאץ שנוטה למות? גיר עם מחלה ממארת?
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כיצד מחשבים מרווח ברגים לפי המרחק מאמצע חור אחד לאמצע חור הקרוב לו או מאמצע נק' אחת דרך מרכז הספיסר לנק' אלכסונית לה (קוטר העיגול) אני זוכר שהיה קישור לאתר שמסביר את החישוב-אך אני לא מצליח למצוא אותו תודה על העזרה
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בזמן עמידה במצב דרייב , הסיאט (איביזה 98 1.6 אוטומט) , רועדת .... החלפתי תושבות מנוע ותיבת הילוכים , לא עוזר . גיליתי שאם אני מעלה מעט את הטורים , הרעידות נפסקות , אבל אז במצב ניוטרל ופארקינג , המחשב משתגע ומקפיץ טורים בלי להתייצב .... מה עושים ?????
-
קלאצ חדש... 1 2
מאת יניב921-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
קניתי קלאצ חדש הרכיבו לי אותו מקורי!(106)החליפו גם שתי מוטות קטנים שכחתי את שמם. אבל עדיין קשה להכניס לפעמים לראשון בעמידה מלאה!!(טיפה בתנועה הוא נכנס יותר טוב) מדוע????? החריקה ברוורס נעלמה אבל הראשון נכנס טיפה בכוח לפעמים ובשלבים .הרכב מודל 2000 לאחר טיפול מקיף +שמן גיר .מה יכולה להיות הבעייה??????
הודעה אחרונה מאת יניב921, -
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
בכמה זמן מגיעה סוזוקי באלנו מ 0-100 1600 סמק וכמה כוח סוס יש לה
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
יום ארוך מחר.... 1 2
מאת knfevg- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יהיה לי יום ארוך מחר עם הפולו 97 שלי (1.4 רגיל) המטרה היא לטפל בבעיה של סל"ד לא יציב בסרק (גם מנוע קר וגם חם) הנה רשימה של מה שני מתכוון לעשות: 1. פירוק של בית המצערת וניקוי יסודי בעזרת ספריי יעודי BG Air Intake System Cleaner 2. בזמן שאני מקנה את המצערת אני משאיר את המצבר מנותק בתקווה שאולי איפוס של המחשב יעזור. 3. אינפוזיה עם חצי פחית 44K. את החצי השני אני שופך לתוך המיכל. 4. נסיעה מאומצת של כמה קלומטרים כדי לנקות טובטוב. אני מקווה שכל זה עיזור למרות שיש לי הרגשה שהבעיה היא במפלג המשופץ שהתקינו. אם ישאר לי זמן אני מתקוון לעשות גם קצת קוסמטיקה כמו פוליש-וקס וגם החלפת הקונסולה המרכזית לאחת לא שבורה שהבאתי מפרוקיה. אני מרחתי את כל החלק האחורי ש…
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באתי לאיזה סדנה אחת שהבטיחו לעשות לי טמבון קדמי + אחורי כולל צביעה ורשת כסופה ועבודה והכל ב 2400 שקל.. זה זול או יקר? והאם יהיה זול יותר פשוט לעשות חצאיות? וכמה הן עולות?
הודעה אחרונה מאת משה.ש, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי בעיה של סל"ד לא יציב בסרק כאשר מזגן עובד. בעבר כבר כתבתי את הכל הדברים שנסיתי לעשות: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54430 אבל עדיין יש את אותה בעיה. לדעתי יש לי בעיה במפלג. החליפו אותו לפני כ-שנתיים באחד משופץ. הבעיה עם הטורים הייתה מאז שהחליפו אותו אבל אף-אחד לא טיפל בזה. השאלה שלי היא האם יש לי מה לחפש בתוך המפלג כדי לתקנו? כלומר אם אני אפרק אותו ואפתח אותו יש משהו שאני יכול לתקן? יבגני
הודעה אחרונה מאת knfevg, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מודל 99, נפח 1400, 140K ק"מ. לא עשו לה טיימינג ב-120K! (המוכר טוען שעשו ב-80K-90K וזה מוזר. לכן אני חושש שהרכב לא היה מטופל כמו שצריך - החלטה על יישור קו) הטיפול שאני רוצה לעשות: 1. טיימינג + מותחן. 2. משאבת מים (הבנתי שהעבודה של זה כלולה בטיימינג ולכן שווה להחליף). 3. החלפת שמנים ופילטרים. 4. בדיקת ברקס/רפידות. 5. מה עוד לדעתכם? מה העלות המשוערת במוסך לא מורשה? ואגב, זה נחשב כמו טיפול 10K, נכון?
הודעה אחרונה מאת e.t, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 980 צפיות
שלום, לפני חודש החלפתי משאבת מים, ובאותה הזדמנות שמתי גם רצועת אלטרנטור חדשה. המנוע עבד יפה, עד שבזמן האחרון התחלתי לשמוע רעש מוזר, מין זמזום מכיוון הרצועה בדקתי מתיחה - הכל נראה בסדר, יש 1.5 ס"מ חופש. ריססתי קצת שמן, אבל זה השפיע רק לכמה שניות. מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שהרעש מגיע מהמיסבים, או בכלל ממקום אחר? מה דעתכם? ניר
הודעה אחרונה מאת elia888, -
- 0 תגובות
- 829 צפיות
קודם כל רציתי להודות לכם על היעוץ עם הצמיגים. היום הם הוחלפו ל yokohama a539 בחתך טיפה יותר נמוך ממה שהיה קודם (עכשיו זה לפי הספר רכב) ויש שיפור משמעותי בתחושה. גם בסיבובים אין חריקות כמו קודם. בהזדמנות כשפירקו את הצמיגים ניקיתי את הג'נטים מגנזיום מכל הכיוונים. אייייזו זוהמה שהייתה שם. פיח כזה בעובי ס"מ בעעעע. חוצמזה רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הטיפול שעושים בדורשיין? האם הוא טוב יותר מפוליש וקס רגיל? כי הוא בהחלט יקר יותר... ערב טוב ועיכול שקט
הודעה אחרונה מאת נפוליאון, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחי חיפושים נרחבים אחר מספר הטלפון של הבן אדם שמכר לי את האוטו לפני חצי שנה,מצאתי אותו סוף סוף,ובשיחה מתגלה לי (מה שהוא לא אמר וגם לא עלו על זה בבדיקה) שהמנוע אוחלף ב70-75 אלף קילומטר(הוא טוען שזה כתוצע מקורוזיה מחלק התחתון של המנוע,מה שיצר סדק והמנוע היה יבוא אישי מצרפת,עלה לו 8 וחצי אלף,לא יודע למה,קשה לי להאמין לו,והקטע המצחיק הוא שבבדיקה לא עלו על זה שהוחלף מנוע?אמורים לעלות על זה?ומה שכן המנוע באמת כמו חדש...) אני התקשרתי אליו בכלל מסיבה אחרת,כדי לדעת מתי ואם בכלל הוא עשה טיימינג לאוטו ומסתבר שמאז החלפת המנוע ב70-75 קילומטר לא נעשה טיימינג. עכשיו אני עומד על 118 אלף והשאלה היא אם לעשות או לא לעשות?
הודעה אחרונה מאת 2fast4ever, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
במאזדה 626 שלי מודל 94 מנוע 2 ליטר אוטומטית, נדלקת הנורת שמן האדומה כאשר הרכב בסיבוב, אבל רק שהוא בסיבוב כיכר או סיבוב של הכביש. וגם האוטו שלי נשמע כמו דיזל ממש רועש, ממה זה יכול לנבוע והם יש כשר בין שני המקרים? תודה. כפיר
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
- 0 תגובות
- 948 צפיות
מדובר באופל קורסה 1.2 אוטומט שנת 2000. הרכב בן ארבעה שנים וקצת ומטופל כמו שעון במוסך היבואן. הטיפול האחרון נעשה לפני חודש וחצי. הוא עבר 70 אלף ק"מ. הגיר האוטומטי "תקוע" על ההילוך הכי גבוה במצב D. למעשה, כדי לנסוע בו צריך להשתמש בהילוכים 1,2 ו-3 כאילו מדובר בגיר רגיל, כי אי-אפשר להתחיל נסיעה אחרת. בנוסף, בלי מושג אם זה קשור, הרדיודיסק עבר למצב כבוי באופן תמידי ואי-אפשר להדליק אותו. מישהו יכול להעריך מהי הבעיה ועלות משוערת לפני שהרכב נכנס למוסך?
הודעה אחרונה מאת דן-אברהם,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,011 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- oferg22
- ArikB
- Moshe c
- פאר האורה
- Or05230
- Night Driver
- baer
- רפי לין
- GTI33
- chrono
- TomerP
- orankohn