Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאצ חדש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הפתרונות המוצעים היו בגדר "בואו נוציא קצת כסף מהבנאדם ונחליף כל מה שאפשר כי אין לנו

מושג איך לפתור את זה"

החליפו לך בוקסות אגב?[/QU

למקרה האישי שלי אין שום אינטרס למוסכניק (חבר משפחה)שלי לשנורר אותי כי הוא לוקח לי מחיר מסובסד זנותי ..... את הקלאצ הוא שאל אותי אם אני רוצה להחליף והתייעץ עם מנהל מוסך פיזו סיטרואן מורשה.אשר יעץ לו באם לא נכנס ראשון בקלות ורוורס חורק להחליף קלאצ. מה שכן הקלאצ רך יותר (לא כזה משמעותי)והרוורס נכנס יפה מאוד עדיין בשני שלבים לעיתים קרובות.

לחברה מלמעלה יניב והשני הלכתי אליו שוב היום והוא אמר לי שנסדר ונכוון את השטנגות(כפי שעמית כותב מוטטת)וזה אולי יעזור אך ליבי רואה שחורות כי אם בתנועה הגיר נכנס יותר טוב אז זה לא זה וכאשר הרכב כבוי העברת ההילוכים לא כזו חלקה כמו ברכב יפני ..אולי הגיר חרה שזה הפחד הגדול שלי .אגב לכל המתעניינים גם שהרכב חם זה אותו מצב.

היום אני אכוון שטנגות אבדוק שמן גיר האם הוא האידאלי ואם כל זה לא יעזור אני אלך על האופציה של עמית בית הסינכרון שאני לא מבין בזה כלום שזה אומר לפתוח גיר ועוד הפעם כסף.....

• תוכן חדש...