טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי לילה גשום מצאתי שכל השטיח באזור רגלי הנהג רטוב. האים למישהו יש מושג איך נכנסו המים? כמובן שכל החלונות (והדלתות) היו סגורים. יום נעים שגיא
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אמרו לי שבקורולה החדשה יש שרשרת והיא לכל חיי הרכב? זה נכון ? תודה
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- 3 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ערב טוב, הייתם משמנים/מגרזים את המסילות של הסאנרוף? אם כן במה? ובואתו עניין איך אני רואה או היכן את חורי הניקוז של המים בסאנרוף?
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! יש ברשותי דייטסו שרייד מודל 93 עם צמיגים במידות 80\155 R13. אתמול במהלך נסיעה בכביש מהיר במהירות של 110 קמ"ש נעלצתי לבצע בלימת חרום עד למהירות 0 בעקבות רכב שהחליט לעצור באמצע הכביש בלי איתות ובלי שום סימנים מקדימים. !!! התמזל מזלי ולא קרתה תאונה מפני שהספקתי לבלום את הרכב ברגע האחרון. אחרי המקרה המשכתי לנסוע והרגשתי שהופיעו דפיקות מכיוון הצמיגים. ויש רעידות קלות בתוך הרכב. הרעידות הם מין נקישות מכיוון הצמיגים בקצב אחיד. מבקש הסבר לתופעה וכמובן אשמח לשמוע על פתרון. הגירסה שלי היא שבעקבות בלימת החרום הארוכה הצמיגים נשחקו יתר על המידה ואיבדו את האיזון ,מה שדורש החלפה לצמיגים חדשים, האם אני צודק?
הודעה אחרונה מאת DOHC, -
-
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לראשונה ראיתי פנסים אחוריים שקופים לפיאט פונטו דור 1 ו"ספייס" אצל "שוני קאר חלפים" שבהרצליה פיתוח (טל' 09-9566610). יש גם לרכבים אחרים כמובן. בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 4 תגובות
- 855 צפיות
אחרי חיפוש כמובן....לא נמצאו תשובות חד משמעיות לכן אני שואל. אני צריך שמות של חומר לפוליש,ואם אפשר דרוג של כמה מהם לפי רמת גסות.אני צריך חומר שיהיה כמה שיותר גס.ומחירים פחות או יותר. ואם אפשר גם המלצות לווקס(שמות) ומחירים. ושאלה נוספת, מה ניתן לעשות עם צבע שדאה משמש? ומה עושים במקרה של חוסר אחידות בן רמת הדאיה של אזורי הרכב השונים?
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
- 1 תגובות
- 839 צפיות
יש כמה נתונים שאני צריך בשביל להשוות אותם לנתונים שיש לי כרגע (1.9T) פשוט ברב חכמתי התחלתי לבנות את האוטו בלי למדוד את הנתונים האלה. אני מחפש נתונים כמו: ואקום בסעפת יניקה (אם יש בסרק ובסל"ד בינוני) טמפ' אוויר בסעפת יניקה ספיקת האוויר (אם יש בסרק ובסל"ד בינוני) לחץ דלק בחליל הזרקה (אם יש בסרק ובסל"ד בינוני) טמפ' גזי פליטה (אם יש בסרק ובסל"ד בינוני) לחץ שמן (אם יש בסרק ובסל"ד בינוני),אני יודע שיש שעון,אצלי הוא "פצוע קשה" בקיצור כל נתון שתוכלו לתת לי אני יסתפק גם בנתונים של ה2.0 אם יחסרו לי נתונים ואני אשמח גם אם מישהו מוכן לתרום את הוולקן שלו לחצי שעה,שאני יוכל למדוד את הנתונים על האוטו שלו (אני מחיפה) תודה מראש, איציק.
הודעה אחרונה מאת אלי 23, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
באופן כללי איך המחירים של אוטו דיפו?
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כתם חלודה על קצה הפגוש, רדיוס של ס"מ וחצי לערך, כנראה ממכה קטנה וישנה (צבע מתקלף קצת מסביב) מישהו מכיר תכשיר טוב לעניין?
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
רעשים מהמנוע
מאת aliku- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למשפחתי יש קסארה שנת 2001 מנוע 1600 סמ"ק סטיישן. בנסיעה בסל"ד נמוך (1,800-2,000) האוטו משמיע רעשים מתא המנוע כאילו משהו משוחרר. אבי אומר שהמכסה (פלסטיק) של המנוע משוחרר ורוטט... איני יודע מה זה .. משהו יכול להסביר לי? בתודה מראש..
הודעה אחרונה מאת aliku, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הבנתי שזה קצת מסובך להחליף את הפלסטיק של הקונסולה המרכזית בפולו 1997. אם למישהו יש טיפים איך מפרקים אותה אנא תדריכו אותי.
הודעה אחרונה מאת knfevg, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לילה טוב לכולם, מאחר ואיזון על מכונה של הפנצ'ריות לא עוזר, אז אני חייב לעשות איזון גלגלים אקטיבי (ההגה ממש רועד במהירות גבוהה מ - 60 קמ"ש) ,ויש לציין שהצמיגים חדשים והאוטו עבר כיוון פרונט היום... הייתי היום אצל "צמיגי מכסיקו" באזור תעשייה נתניה ושאלתי כמה עולה לעשות איזון גלגלים אקטיבי וקיבלתי הצעה של 500 ש"ח . אני יודע שזה אמור לעלות בין 200 ל 250 ש"ח, אז אני מחפש המלצות על מום באזור הנ"ל במחיר נורמלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 11 אלף צפיות
שאלה שמציקה לי די הרבה זמן מהו ההבדל בין ג'אנט מגנזיום לג'אנט רגיל ולמה המגנזיום יותר טוב? האם יש איזשהו הבדל באחיזת כביש או משהו? חוץ מההבדל במשקל הג'אנט אין לי שמץ של מושג מה שונה בין השתיים מישהו יכול אולי להסביר לי בבקשה? אני ישמח מאוד... בתודה שגיא ישראל
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני מספר ימים ניפחתי אויר לפי מה שכתוב על המכסה של הדלק ומיד הרגשתי בחוסר אחיזה וחוסר שליטה קליל ברכב. אתמול נסעתי בגשם והדבר היה מורגש מאד משמעותית (נסעתי בגשם גם לפני הניפוח והכל היה כשורה). היו ממש החלקות קטנות תוך כדי נסיעה ללא האצה או האטה. מדובר באיביזה 01. צמיגים חדשים. יכול להיות שהגדרות היצרן ללחץ הניפוח תלויות בסוג הצמיגים ואינן מתאימות לי ? איפה אני יכול למצוא נתון שאולי יהייה נכון יותר בשבילי ? ואיך אפשר לבצע מדידה טובה יותר של הלחץ מאשר הקומפרסורם האלה בתחנות הדלק ? תודה, יניב.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, מעוניין לנקז אויר ממע' הקירור בבראבו שלי. מדובר בבראבו 97, 1.6, גיר רגיל. תודה.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
לפני שלושה ימים , היא כבר על המטוס. הערכה מאפשרת לי לקרוא רכבי ISO , אני יבדוק את זה ויגיד לכם מה זה שווה אם מישהו פה רצה להזמין. אני גם יעלה תמונות. עדכון קטן בקשר לאוטו שלי - החלפתי פלאגים בעיית התנעה נפתרה, עדין לא עשיתי ציריה אני מחכה לאישור של עוד כמה מומחים. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת omri75, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
המכונית תופסת אבק והיא בצבע אדום [מאזדה 3 5 דלתות אגב] ונדבק אליה אבק גם יומיים אחרי שטיפה האם וקס יפתור את הבעיה [האוטו חודשיים על הכביש]
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
-
- 1 תגובות
- 969 צפיות
רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג חומר טכני על הוולקן כולל חומר של שיפורים ואפילו תמונות
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
בולמים לקלאו
מאת quantum- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 700 צפיות
איזה בולמים מומלצים לקלאו 94 RT 1400 נוחות חשיבות ראשונה ספורטיביות עד כמה שאפשר אפשרות שניה. והיכן ניתן לרכוש אותם? מחיר? תודה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, אנו עומדים בפני רכישה של הרכב הנ"ל, שעבר כ-100,000 ק"מ. היום אנו מתכננים לקחת אותו לבדיקה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נקודות תורפה בפונטו, שאליהם עליי לשים לב יתרה. בנוסף, האם מישהו יודע מתי יש לבצע טיימינג בדגם זה? אפי.
הודעה אחרונה מאת scorpion23, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי גולף CL שנת 92 בימים האחרונים התחילו רעשים מהברקס מתי שאני לוחץ על דוושת ברקס להאט שומעים מלא חריקות כאלה מכיוון הברקסים ודבר שני ששמתי לב אליו , הדוושה עצמה נהייתה קשיחה יותר. הייתי עם האוטו ביציאה מאיילון הייתי על 100 התחלתי להאט ,כשהייתי במהירות 30 - 20 ככה אז ניסיתי ללחוץ על הברקס והברקס כאילו בקושי הגיב לקח לי כמה מטרים עד שהאוטו הגיע לעצירה מוחלטת ועודפעם הדוושה נהייתה קשיחה וקשה ללחוץ עליה מה לעשות ? , מחר אני אלך למוסך לבדוק זאת ולראות מה קרה שם
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב, ford taunus 1972 2300 הנעה אחורית (מן הסתם...). חשוב לי לציין: לפני שהוחלפו צינורות ברקס גמישים (וכמה מהקשיחים) ולפני כיוון הפרונט, היא משכה ימינה הדוושה מצליחה לבלום את 2 הגלגלים הקדמיים ואת האחוריים. יש מספיק "בשר" על הרפידות והדיסקים נראים תקינים. (נבדק במוסך) יש רעיונות?
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
גשם נכנס לבקליות 1 2
מאת Fireball-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אתמול החלפתי 2 נורות אחוריות, ושמתי לב שגשם נכנס לי ל-2 הבקליות, וגרוע מכך הוא אפילו "שוהה" שם (כמו איזה קערה...) תסתכלו על התמונה. מישהו העלה את הרעיון שאמורות להיות לי גומיות מסביב לבקליות והן נפלו. יש אמת בדבר? בכל אופן. תנו לי רעיונות כיצד לפתור את הבעיה סיליקון נשמע כמו פיתרון די מגעיל ורע. פיתרון מעניין שקיבלתי זה לקדוח חורים קטנים בבקלית למטה כדי שהמים יתנקזו.
הודעה אחרונה מאת Mickael Meyer, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
למי שזוכר ולמי שלא,שאלתי לפני כמה ימים על נקישות מהגיר בזמן שחרור הקלאץ',(מהאיזור השמאלי שקרוב לנהג) כמו כן נקישות מאיזור המטלים הצד ימין בזמן כניסה לבורות במפרים וכו'...(יש לציין שבתדינות דיי נמוכה). עכשיו עליתי על כמה דברים חדשים,כשאני לוקח עקומה עם הרכב במהירות ממוצעת+ לעיקול אני שומע נקישה בודדת. כמו כן בירידה תלולה שהכביש בה מקורצף אני שומע את הנקישות האלה נון-סטוף,כאילו משהו מטלטל לי מתחת למכסה המנוע. עוד דבר הוא כשאני משחרר את בצורה ממש עיטית(יותר מידי עיטית) הנקישות לא מופיעות. ד"א אוחלפה תושבת מנוע ותושבת גיר לפני שבועיים.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
(106 ראלי דור II, מן הסתם שלוש דלתות) לאחרונה יצא לי לנסוע עם הרכב עם חלונות סגורים בבינעירוני, בניגוד להרגלי. מעל מהירות של 140-150 קמ"ש מתחיל רעש מציק ורועש למדי של שריקה-אוושה-חריקה מכיוון החלון שלי - אולי אף מהחלון השני אך קשה לי לשמוע. מספיקה פתיחה קלה של אחד החלונות באוטו (לא משנה איזה) כדי להפסיק את הרעש - אז אני משער שזה קשור ללחץ האוויר היחסי באוטו? רעיונות? פתרונות?
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחרי שיחה עם עופר (קיקר) הבנתי שלהבין ברכב צריך קודם ללמוד חשמל. בוא נגיד שאני מתחיל מאפס, באיזה מקומות מלמדים מהבסיס ועד לרמה של בינונית פלוס ?
הודעה אחרונה מאת G.Z.A.3, -
- 24 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום לכולם התקנתי ברכב פנסי ערפל הרכב הוא סובארו דיאל אז כך העברתי אליהם חשמל הפלוס לקוח מהמצת והפיוז שאחראי על המצת הוא 15A הכל עבד אבל פתאום הפסיק לעבוד בדקתי וגילתי הפיוז נשרף היה לי חלופי גם 15A חיברתי אותו והכל עובד בלי בעיה כמו לפני זה אז השאלה האם צריך לשים נתיך אחר אולי 20A ,25A,30A כדי שהפיוז היה עמיד יותר , ועוד שאלה אם אני אשים נגיד 30A או 25A במקום ששם יש 15A האם יכול להיות נזק כלשהו או שההפך הפיוזים יהיו עמידים יותר ופחות טוב בטוח לא יהיה. כי נראה לי שאחרי שהוספתי את הפנסים עובר הרבה יותר מתח ויש עומס על הפיוז וכראה מזה הוא נשרף האם כיול להיות שאני צודק? חיברתי להם מפסק בנפרד והם לא יותר גבוהים מהפנסים הרגילים שאלו הם התקנות בשימוש בפנ…
הודעה אחרונה מאת יניב_ה, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בימים האחרונים ניתקלתי בבעיה חדשה ברכב - ההנעה מאד קשה. רק בסטרטר החמישי הרכב נדלק וגם אז הוא נכבה מיד כי האוטו קצת מזייף. אני יודע שבימים קרים מאד צריך למשוך צ'וק, אבל תאמינו או לא אין לי שום כפתור באוטו שנראה כמו צ'וק. מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום אני נוסע באוטו, פתאום אני רואה שכל השעונים (קמ"ש, סל"ד, מד חום, דלק) נכבו. הייתי בטוח שגם המנוע נכבה, אבל מסתבר שלא. מבחינת נסיעה הכל המשיך כרגיל. ניסיתי לאותת וגם זה היה נראה כאילו מת (לא היה את צליל ה "תיק תק" המוכר, וכמובן שמנורת האיתות בלוח שעונים לא נדלקה) אין לי מושג אם האורות נדלקו כשהדלקתי אותם. אחרי כמה דקות זה פתאום הסתדר לבד. אז המשכתי בנסיעה, ואחרי איזה רבע שעה זה שוב קרה. אחרי כמה דקות עצרתי בצד, כיביתי את האוטו והדלקתי וכל השעונים חזרו לפעול... מישהו יודע אולי במה מדובר? זה מוזר שאחרי התנעה הכל חזר (אם היה איזשהו נתק הוא היה אמור להישאר גם אחרי ההתנעה...) תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, הגיע הזמן לטיפול בטווינגו...בין היתר עשיית טיימינג. האם למישהו יש המלצה על מוסך מתאים (מקצועי, אדיב, מחירים סבירים...) באיזור ת"א??? תודה מראש, דניאל
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,007 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Igalz
- רפי לין
- santiago
- PYA
- avi 1234
- davemustaine87
- farkash7
- לירון .ה.
- RedLabel
- Moshe c
- chrono
- yahaga