Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה אני חייב להגיד שאתה מנומס באופן מיוחד היום.

אני חושב שידידנו הצעיר דווקא בעל ידע כזה במכונאות שעדיף שישב מול המסך וילמד - במקום לערוך תחרות - "מי כותב יותר תגובות מיותרות" - רק בשירשור הזה לפחות שתיים מהן היו שגויות והשאר מיותרות בסגנון צאט'.

אני חושב שמי שאמור לענות בפורום טכני הם אנשים בעלי ידע ולאו דווקא בעלי רכב דומה.

ואם הסיכום הוא מכל מלמדי השכלתי - רצוי להשקיע את המרץ בללמוד ולא בלענות (ועוד באירוניה)!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אין לך צוק רגיל יש לך צוק אוטומטי ברגע שהוא תקין הוא צריך לעשות את העבודה לבד אבל מכיוון שאלו מכוניות ישנות הוא לא יעבוד כמו חדש לכן צריך לעזור לו משאתה צריך לעשות זה לפני שאתה מביא סטרטר

לחץ בערך כ 3 לחיצות מלאות של דוושת הגז ואז תן סטרטר הרכב יתניע כמו גדול ופעולת הצוק האוטמטי תתחיל והוא יגביר טורים

תראה ב 99 אחוז מהסובארו לאונות ככה מניעים מביעים לחיצה שתים ואז סטרטר ככה זה באוטו הזה זה תלוי לפי מצב הצוק לפעמים מספיקה לחיצה לפעמים צריך יותר אבל סך הכל אין לך מה לדאוג

שלום.

רק תגיד מאיפה אתה יודע שאין לא צו'ק ידני ושיש לו צו'ק אוטומטי.

ומי אמר לך שאיין בסוברו כמו שלו צו'ק ידני!!!

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
יוסי לא רק שלא עזרת אתה גם טועה וגם מטעה.

הצ'וק לא ידאג לחימום המנוע (אין לא תנור). תפקיד הצ'וק הוא להעשיר את תערובת הדלק כאשר המנוע קר - נקודה.

אם אתה לא מבין המלצה לי אליך אל תכתוב.

כול הכבוד לך חוכמולוג.

אתה בטח מבין "גדול".

קודם כול בצוק אוטומטי של סוברו יש גוף חימום

אז יש תנור!!!!!!

וברור לכולם שצביקה התכוון שכאשר הצו'ק סגור

הסל"ד עולה וזה גורם להתחממות המנוע לטמפרטורת

עבודה בצורה המהירה ביותר.

כדי להעביר ביקורת על אחרים אתה צריך

לדעת יותר טוב מהם ואתה לא הבנתה!!!

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

רק תגיד מאיפה אתה יודע שאין לא צו'ק ידני ושיש לו צו'ק אוטומטי.

ומי אמר לך שאיין בסוברו כמו שלו צו'ק ידני!!!

שלום לך

1)דבר ראשון הוא גם אמר שאין לו צוק ידני

ודבר שני כל סובארו שנת 87 יש לה צוק אוטומטי וראיתי הרבה ובכולם היה אוטמטי אני לא יודע לגבי 86 ו 85 אבל 87 רק צוק אוטמטי ואני בטוח בכך ולא אמרתי שלכל סובארו לאונה יש אוטומטי כאשר כתבתי שברוב הלאונות כך זה התכוונתי ללאונות מהשנה שלו ומלעה פשוט לא ציינתי זאת וזאת אפשר להגיד טעות קטנה בדברי באופן הניסוח

3)מה זה כל התיקונים האלו כל אחד מנסה להוכיח אחד לשני כמה שהוא יותר חכם ומתחילים לרדת אחד על השני אפשר פשוט לכתוב אתה טעיתה ולהסביר אך נכון -->קשור לכל המגיבים בנושא זה.

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

3)מה זה כל התיקונים האלו כל אחד מנסה להוכיח אחד לשני כמה שהוא יותר חכם ומתחילים לרדת אחד על השני אפשר פשוט לכתוב אתה טעיתה ולהסביר אך נכון -->קשור לכל המגיבים בנושא זה.

שגיא.

לי נדמה שהסברתי בצורה הברורה ביותר , והמקצועית ביותר, בשפה המיועדת גם לחובבי רכב,

בעלי ידע והבנה מינימלית ברכב!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם יש במנוע יותר מדי דלק, בגלל קרבורטור פגום, אז גם נוצרת שטיפת צילינדרים של שמן המנוע ע"י הדלק הרב, דבר המקצר את חיי המנוע. כדאי ומומלץ לבצע שיפוץ וכוון קרבורטור פגום כי החסכון בדלק יושג במהרה ויעבור בהרבה את עלות השיפוץ. גם פעולת המנוע תהיה טובה יותר ו"בריאה עבורו" ורמת זהום האויר הסביבתי תרד (אם אכפת למישהוא).

בברכה - רפי לין :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...