Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,

מאחר ואיזון על מכונה של הפנצ'ריות לא עוזר, אז אני חייב לעשות איזון גלגלים אקטיבי (ההגה ממש רועד במהירות גבוהה מ - 60 קמ"ש) ,ויש לציין שהצמיגים חדשים והאוטו עבר כיוון פרונט היום...

הייתי היום אצל "צמיגי מכסיקו" באזור תעשייה נתניה ושאלתי כמה עולה לעשות איזון גלגלים אקטיבי וקיבלתי הצעה של 500 ש"ח :shock:.

אני יודע שזה אמור לעלות בין 200 ל 250 ש"ח, אז אני מחפש המלצות על מום באזור הנ"ל במחיר נורמלי.

תודה.

פורסם

קיבלתי הצעה של 500 ש"ח :shock:.

מחיר מופקע.

עשיתי בצמיגי זוארץ בת"א (ליד רחוב המסגר) ב-200 ש"ח לרביעיה.

(אני הגעתי לשם עם צמיגים שקניתי במקום אחר. אם הייתי קונה את הצמיגים אצלו אני בטוח שהמחיר של האיזון כבר היה כלול).

חפש במנוע החיפוש איזון צמיגים. יש הודעה של אריאל על מתקין בנתניה שלקח מחיר יותר זול מהמחיר ששילמתי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

במכון רישוי אלישע באזור התעשיה נתניה דרום ראיתי שם מכונה כזו

ממש בפינה ליפני התור של אל ושניכנסים לטסט.

שווה בדיקה..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...