Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(106 ראלי דור II, מן הסתם שלוש דלתות)

לאחרונה יצא לי לנסוע עם הרכב עם חלונות סגורים בבינעירוני, בניגוד להרגלי.

מעל מהירות של 140-150 קמ"ש מתחיל רעש מציק ורועש למדי של שריקה-אוושה-חריקה מכיוון החלון שלי - אולי אף מהחלון השני אך קשה לי לשמוע.

מספיקה פתיחה קלה של אחד החלונות באוטו (לא משנה איזה) כדי להפסיק את הרעש - אז אני משער שזה קשור ללחץ האוויר היחסי באוטו?

רעיונות? פתרונות?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

סגור את החלונות, תושיב מישהו בתוך האוטו, קח צינור מים ותתיז מים על החלונות, שתיהם. אותו אומלל שיושב ביום קיץ בתוך האוטו עם חלונות סגורים ישמח לומר לך איפה יש נזילה. אותו מקום של נזילה הינו כנראה אותו מקום של כשל בגומיית האטימה. ניתן לתקן את זה ע"י החלפת הגומייה או הגבהתה (להכניס פיסות גומי מתחתה בכדי ש"תתרומם", בנקודה בה ישנה נזילה/דליפה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ומה עושים בקשר לרעשים בכלל (במהריות גבוהות ובכלל)

איך אפשר לאטום את הרכב על מנת שכמה שפחות רעש יכנס לתא הנוסעים?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
ומה עושים בקשר לרעשים בכלל (במהריות גבוהות ובכלל)

איך אפשר לאטום את הרכב על מנת שכמה שפחות רעש יכנס לתא הנוסעים?

תעשה חיפוש בפורום אודיו על חומר שנקרא דנמייט.

ולא הבנתי מה הקשר לנזילה ולעובדה שיש רוח, בגלל שהגומיה בלויה ולא אוטמת נגד מים זה אומר שגם לא נגד רוח? ליאור הכוונה לגומיה מסביב לדלת על הצד של המשקוף הפנימי או על הדלת עצמה מסביב או לגומיות בחלונות?

חוץ מזה בכל רכב יש מהירות מסויימת שממנה והלאה יש רעשי רוח מוגברים כמו שריקות (בלנטיס 97 זה היה באיזור 120 נדמה לי)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני הייתי הולך על הגומיה,לא בדיוק משנה לה מה היא אוטמת רוח או מים-גומיה לא אוטמת זו גומיה לא אוטמת

כמו כן תבדוק אם החלון שלך במצב סגור,אכן סגור במלואו..

פורסם

הבעייה אכן בגומיה

אבל עדיין היא יכולה לאטום ממים

הלחץ של האויר במהירות של 140 קמש בכביש כנגד כיוון הרוח הוא הרבה יותר אדיר מזרם של מים שמגיע מצינור.

בקיצר

תחליף גומיה

ואגב, גם בפורשה בגומיה חדשה יש רעשי שריקה במהירות של 280 ומעלה....

פורסם

א. גם לי קוראים ליאור, בואו נמנע בלבול :)

ב. אני מכיר את "רעשי הרוח" הסטנדרטיים במהירויות גבוהות. זהו לא אחד מהם. מדובר ברעש חזק משמעותית שבמקום להתחיל בהדרגה מתפרץ פתאום, וזה נשמע כאילו באמת החלון לא אטום, וכתוצאה מלחץ האוויר הרוח פתאום פורצת לתוך האוטו (אע"פ שאני לא מרגיש אותה כלל).

ג. אני לא מתחסד. אינני רואה סכנה בנסיעה במהירות כזו על כביש ריק ופתוח במזג אוויר טוב.

פורסם

כמה אמורה לעלות כזאת גומיה? אצלי היא מראה סימני סדקים שכאלה, אם זה לא יקר שווה לקנות לקראת החורף

in the face

with a chair

פורסם

אפרופו בנושא זה. בעת קפיצה על מהמורות אני שומע כמו "קליקים" מהחלונות בשני הצדדים. ממה זה נובע?

את אותו הצליל אני מצליח לשחזר באמצעות דחיפה של הדלתות (שכהן סגורות) בכוח.

אוף, הצרפתיות האלו. כמה רעש הן עושות :-D

פורסם

הכי טוב תפתח את הדיפונים בדלתות ותחזק ברגים אם צריך, זה לוקח רבע שעה לפתוח את כל הברגים ולפרק את כל החלקים בדיפון.

אתה גם תהנה מזה, הברגים של הדיפון זה כוכב, והאומים של החלונות זה מפתח פתוח מספר 10. אם יש לך מראות חשמל פשוט נתק את הקונקטורים של הלוח פיקוד (יש לו 2) אחד אפור אחד שחור.

in the face

with a chair

פורסם
אפרופו בנושא זה. בעת קפיצה על מהמורות אני שומע כמו "קליקים" מהחלונות בשני הצדדים. ממה זה נובע?

את אותו הצליל אני מצליח לשחזר באמצעות דחיפה של הדלתות (שכהן סגורות) בכוח.

אוף, הצרפתיות האלו. כמה רעש הן עושות :-D

תבדוק את התושבת של החלון "שמחזיקה את החלון מלמטה"

בצרפתיות הם נוטות להחלד מהר זה עולה בסביבות 150-200

ואולי היא מה שגורמת את הבעיה של האטימה גם

בהצלחה

שנה טובה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני אבצע את הפירוק דיפונים בקרוב! נשמע לי רעיון לא רע.

לא הבנתי האם אתם אומרים שצריך להחליף את הגומיות שעל הקורה, או את אלו שמחוברות לדלת?

בכל אופן, יצא לי לפרק היום את הגומיות (אלו שמחוברות לקורה ולא לדלת).

לא ראיתי משהו חשוב פרט לקרע קטן - ראו תמונה!

מה אתם אומרים, דבר כזה יכול לגרום לרעשים?

נ.ב. שמתי לב בת'רד אחר שרעש כזה יכול להיגרם גם כתוצאה ממראות שאינן יושבות טוב על הדלת. וזה אכן המצב אצלי, המראות הן לא מקוריות והן גם "מידלדלות" מאוד, זזות בנגיעת יד. יש מצב שזה הגורם?

2004-12-03 16-53-18.JPG

פורסם

המראות שלך חלופיות ? זו הכוונה בלא מקוריות ?

הקרע הזה לא קטן

והוא זה שעושה לך רעש.

לא יודע בקשר לחלון החשמלי

אבל אני לא מתרגש מזה :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...