Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על לוותר(עקב ייאוש) על הטויוטה קורולה ואימפרזה ולעבור לשנתונים יותר גבוהים מ95-96 ל99-2000.

לכן רציתי לדעת את אמינותם של הסוזוקי בלנו ויונדאי לנטרה.

ודבר החשוב מכל עלות החלפים המתבלאים.

עד עכשיו הייתי עם סובארו dl 93 (זיכרונה לברכה) וכאשר הרכב היה זקוק לתיקון פעם ב.. עלות החלפים הייתה ממש נמוכה, אז במידה ואני ירכוש רכב מסוג הבאנו/לנטרה האם עלי לצפות למחירים בסיגנון?

שוב דגש על מחירים בסיגנון (לא זהים).

ותודה רבה לכם.:smile:

**העברתי בעצמי את ההודעה מפורום" יעוץ" משום שלא מצאתי אותו ממש רלוונטי לשם.**

פורסם

מניסיון של ההורים שלי (בלאנו98) החלפים לבלאנו יקרים יותר מהDL ויכולים להגיע למחירים בעלי 4 ספרות, תלוי כמובן באיזה חלק מדובר. קח בחשבון שההורים שלי מטפלים במוסך מורשה ומחליפים רק לחלפים מקוריים כך שהם לא בחרו בשיטה הזולה ביותר לטפל ברכב. דבר נוסף, ההורים שלי לא מבינים במכאניקה ובקושי נכנסים למוסכים כך שיול מאוד להיות שעושקים אותם.

עם זאת, הבאלנו אמינה בצורה יוצאת דופן (במובן הזה היא דומה לDL) וזכתה אצל אנשים רבים לכינוי: "המכונית שלא מתקלקלת". כמובן שאין מכונית שאין בה תקלות לעיתים אבל אתה יכול להבין את העיקרון העומד מאחורי המשפט.

פורסם

אני לא הייתי נוגע ביונדאי

לי יש אימרזה 95 עם 206K קילומטר מטופלת ועדיין פיצוץ-סובארו אחלה אוטו

לגבי הבלאנו אוטו טוב לא מזמן רכשתי כזה למישהו מהמשפחה (מודל 98)

בקשר למחירים ברור שהDL והבלאנו לא אותם מחירים וגם כך אני עם האימפרזה ככה זה אוטו יותר מורכה ויותר חדש-חלפים יותר יקרים

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...