Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בסאן רוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב...

יש לי קליאו rsi ויש לי איתה איזה תקלה קטנה עם הסאן רוף {כרגיל המחלה של האוטו}

הייתי רוצה לדעת מי יודע איפה מתקנים את הסאן רוף הזה בעבודה מקצועית ולדעת כמה זה יעלה בערך

בתודה

נתי

פורסם

אם תפרט מה התקלה אז יוכלו יותר לעזור לך.

בכל מקרה - מעטים בעלי המקצוע שיוכלו לטפל בסאנרוף שלך, מכיוון שבגנות לא מטפלים בסאנרופים שהם לא שלהם ובפרט של RSI וחוץ מגנות אין עוד מקום שמתמחה בסאנרופים.

אם תיגש למוסך המרכזי יעשו לך טובה ויפנו אותך למישהו שאמור לדעת איך מסדרים את הסאנרוף אבל זה תלוי מה הבעיה, זה כם יכול להיות סיפור יקר.

בכל מקרה אני חושב שיש לי תטלפון של הבחור הזה.

תגיד לי מה הבעיה אצלך ואז אני אפילו יוכל ממש לעזור לך.

פורסם

סליחה שאני מתעלק ככה על השרשור אבל לא רציתי לפתוח חדש...

לי יש מגאן קופה, גם ידוע במחלתה, הסאנרוף לא עובד, הוא נעול, וכשלוחצים על הכפתור של הסנרוף שומעים את המנוע מסתובב, אבל על ריק, שום דבר חוץ מזה לא מגיב...

פורסם

הבעיה כנראה האי במנוע - או שמשהו בתוך המנוע טיפה משוחרר וזה גורם לבעיה הזאתי, או שהגלגל שיניים בתוך המנוע פשוט נשחק אבל זה יותר נדיר.

אני אל ידוע איך נראה המנוע במגאן קופה, אבל לי בRSI היה לי את הבעיה הזאתי וסידרתי אותה בעזרתו של גידי (היה פעם חבר בפורום).

אם תתן תמונה של המנוע אז אני יוכל יותר לעזור לך.

• תוכן חדש...