Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגידו מה דעתכם, האם ניתן לתקן חור קטן או התחלת קרע, בגומיה לציריה, עם מדבקת תיקון פנצ'רים של אופנים??
לא יודע לגבי מדבקה, אך ישנם מכונאים אשר מבצעים תיקני גומית ציריה עם סיליקון שחור.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לא יודע לגבי מדבקה, אך ישנם מכונאים אשר מבצעים תיקני גומית ציריה עם סיליקון שחור.

עמית

שיטת הסיליקון תעבוד רק שהקרע ממש קטן...

פורסם
שיטת הסיליקון תעבוד רק שהקרע ממש קטן...

למה רק קרע קטן ניתן לתקן עם סיליקון שחור? הסיליקון חומר יחסית גמיש ודביק, למה לא ניתן לתקן אפילו קרע גדול עם כמות קצת יותר גדולה של סיליקון?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עמית

זה תיקון בנוסח עזה.

החלפת גומיה לצריה עולה + - 100 ש"ח והחלפת צריה מ280 ש"ח ומעלה

אז איפה החסכון? זה רעיון מפגר וחבל על העבודה ומיותר מלציין שזה לא מחזיק מעמד.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יש לי פיתרון יותר טוב לתקן קרע בגומיה לציריה. פשוט נוסעים למוסך מחלפים גומיה ונוסעים בראש שקט.

ונניח שתיקנת את הגומיה אם מדבק או משהו אחר והיא ניקרעת שוב לא חבל על הציריה ???

והאפשרות השניה היא שכל השמן גיר ישפך אז בבקשה, תיקונים כאלה גורמים לנזקים כבדים יותר.

החתימה בשיפוצים!!!

פורסם
יש לי פיתרון יותר טוב לתקן קרע בגומיה לציריה. פשוט נוסעים למוסך מחלפים גומיה ונוסעים בראש שקט.

ונניח שתיקנת את הגומיה אם מדבק או משהו אחר והיא ניקרעת שוב לא חבל על הציריה ???

והאפשרות השניה היא שכל השמן גיר ישפך אז בבקשה, תיקונים כאלה גורמים לנזקים כבדים יותר.

על איזה שמן גיר אתה מדבר?

הזכרתי גומייה לציריה.

ואם החלפת גומייה לציריה והיא נקרעת שוב...אז מה?

גומיות תחליפיות זולות בהרבה מהמקוריות אז במקום לשים גומייה מאיכות ירודה שים מדבקה מאיכות טובה...וסע לשלום.

כל העניין, למקרה שלא הבנת, היה קוריוז. אצלי ברכב, הייתי מחליף גומייה מקורית חדשה.

השאלה היא: האם לדעתך מדבקה כזו תחזיק מעמד.

פורסם
תגידו מה דעתכם, האם ניתן לתקן חור קטן או התחלת קרע, בגומיה לציריה, עם מדבקת תיקון פנצ'רים של אופנים??

הרעיון, יש לציין, מקורי - אבל הביצוע ואורך החיים מוטל בספק.

גומיה לציריה שמתחילה להקרע ברוב המקרים תמשיך להקרע עקב יובש והתיישנות החומר.

מדובר בחלק פשוט להחריד שכל התעסקות עימו לצורך תיקון היא מיותרת, פשוט מחליפים בחדשה איכותית ונגמר הסיפור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מה קורה עם גומייה לציריה נקרעת ?

דניאל.

יוצא הגריז, נכנס חול/אבק, הציריה "נטחנת" ומגיעה למצב שכבר אינה תקינה ב 100% (תיקתוקים בסיבובים ולפעמים גם שבר בנסיעה שעלול להתפתח לנזק הרבה יותר גדול). שיפוץ עולה בין סביבות 250-450 שח - תלוי בציריה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הרעיון, יש לציין, מקורי - אבל הביצוע ואורך החיים מוטל בספק.

גומיה לציריה שמתחילה להקרע ברוב המקרים תמשיך להקרע עקב יובש והתיישנות החומר.

מדובר בחלק פשוט להחריד שכל התעסקות עימו לצורך תיקון היא מיותרת, פשוט מחליפים בחדשה איכותית ונגמר הסיפור.

איציק

איציק, יבוא היום ונראה ככה פתאום 'בדביק' :

" פרויקט - תיקון גומייה לציריה לסובארו עם מדבקת פנצ'רים "

:wink: :wink: :wink: :wink:

מה אתה אומר???:twisted:

פורסם
אפשר לשאול איזה סוג של תיקתוקים, אני יודע שזה קשה להסביר אבל ...

תודה,

דניאל.

-מודאג-

אי אפשר להסביר.

פתח חלונות ובצע את הבדיקה. סובב הגה שמאלה, שלב להילוך ראשון והתחל בנסיעה. בצע את אותה הבדיקה עם הגה ימינה עד הסוף - הכל במגרש חניה סגור/מרוחק.

לרוב אין צורך בבדיקה מיוחדת, בנסיעות רגילות תחת סיבובים עם קצת גז בהילוך נמוך - אתה תרגיש את הרעשים בתוך האוטו בלי לחשוב פעמיים.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איציק, יבוא היום ונראה ככה פתאום 'בדביק' :

" פרויקט - תיקון גומייה לציריה לסובארו עם מדבקת פנצ'רים "

:wink: :wink: :wink: :wink:

מה אתה אומר???:twisted:

:grin::grin::grin::grin::grin:

המממממ....לא נראה לי :wink:

אבל לא רחוק היום בו תראה "פרויקט - החלפת גומיה לציריה ימנית בסובארו לגאסי" :smile:

זו הגומיה האחרונה שנשאר לי להחליף, את כל השאר כבר החלפתי.

הגומיה כבר בבית - אבל מאחר וזה בסדר עדיפויות נמוך אני לא ממהר להחליף אותה (מדובר בגומיה המקורית של הרכב, היא עדיין בסדר, אומנם בת 8 ועברה כבר 137K ק"מ - אבל היא לא עומדת להקרע בימים הקרובים או בשבועות הקרובים).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...