Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בעמידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אימפרזה 95 וברמזורים לאחרונה בהילוך D האוטו קצת רועד.

אני חושב שזה בגלל שהטורים מעט נמוכים (500-600 סל"ד)

איפה אני משחק עם הטורים באוטו או שזה קשור לחיישן מסויים או שטעיתי באבחנה שהאוטו רועד מסיבה אחרת.

תודה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

כיוון הצתה לדעתי זה מה שקורה לפעמים ביפניות, או שתבדוק של מערכת ההצתה פועל וכל פלג נותן ניצוץ.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כל אוטו מתחיל לרעוד כשהטורים שלו יורדים מתחת לסרק שנקבע ע"י היצרן. למשל תיקח כל אוטו, תניע אותו ותן לו להתחמם. עכשיו תפעיל את המזגן(עם AC). שים לב שהטורים יורדים ממש מעט ואתה מרגיש רעידות(ואז המגביר טורים נכנס לפעולה).

קיצר. תבדוק מה הנקודת סרק שלך בטאקומטר ותבדוק בכמה באמת הטורים יורדים כשהוא רועד. אם זאת ירידה משמעותית זה שווה בדיקה. אבל תכלס כל אוטו רועד כשהמנוע יורד מתחת לנקודת הסרק.

פורסם
כל אוטו מתחיל לרעוד כשהטורים שלו יורדים מתחת לסרק שנקבע ע"י היצרן. למשל תיקח כל אוטו, תניע אותו ותן לו להתחמם. עכשיו תפעיל את המזגן(עם AC). שים לב שהטורים יורדים ממש מעט ואתה מרגיש רעידות(ואז המגביר טורים נכנס לפעולה).

קיצר. תבדוק מה הנקודת סרק שלך בטאקומטר ותבדוק בכמה באמת הטורים יורדים כשהוא רועד. אם זאת ירידה משמעותית זה שווה בדיקה. אבל תכלס כל אוטו רועד כשהמנוע יורד מתחת לנקודת הסרק.

נכון אתה צודק, שהאוטו בD בעמידה הוא קצת רועד כי הגיר כאילו מונע מהמנוע להסתובב בסרק ואז המנוע קצת מתחת לסרק- 500 סל"ד, ואז יש רעידה אבל אם אני מעביר לN הטורים טיפה עולים לאיזור ה600 700 סל"ד והכל בסדר אז מה שאני חושה זה שצריך קצת להעלות את הטורים של האוטו.

איך אני עושה את זה?

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

ככל הידוע לי, סל"ד הסרק בניוטרל צריך להיות כ: 100+-700.

לכן, לדעתי הרעידות נובעות מסל"ד הסרק הנמוך, בו המנוע מתקשה לשמור על פעולתו הקצובה.

אבל, חכה לאיציק, הוא בעל נסיון ספציפי ברכב זה ואני בטוח שהוא יעזור לך.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...