Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'נטים לראלי שלי

Fireball
שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מוטי, קראתי את המאמר שלך. היה מעניין מאד. כל הכבוד.

לגבי רוחב החישוק, אני מניח שיש גבול מקסימלי של רוחב חישוק לכל מידת צמיג.

האם יש לך איזה קישור לטבלא שבה מופיע רוחב הצמיג ורוחב החישוק המקסימלי והמינימלי שמתאים לו?

(אם אין אז אם תוכל לרשום למידות נפוצות כגון 185 195 205)

תודה, יובל.

:smile: Hey Yuval, sorry I didn't reply earlier, I guess I missed your message

When you're looking at websites of tire manufacturers / sellers, you'll find that they normally have the recommended wheel widths written as a range between the narrowest to the widest, making the widest size the widest one that you want to fit the tires on normally

.For 185, I'd recommend a 6.5", for 195 a 7" for 205 a 7" or 7.5", but 7" will be good enough too

:wink: ...More sizes - 215 -7.5", 225 - 7.5" or 8", 235 - 8", 245 - 8.5"-9" just in case

.Moti

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אמרתי את זה כבר ב"מעמד" אחר...

אפור גרפיט/טיטניום!!!

הכי יפה!

הכי מיוחד!

הכי מתאים!

הכי פחות מתלכלך!

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כנראה אלך על הג'נטים Speedline Competition 2 Type 2108 sc

http://www.speedlinecorse.com/eng/cerchiox.asp?area=&Subarea=&n=12&pagina=&titolo=&codice=Competition_2_Type_2108_sc

אני משיג כאלו משומשים ב-1500 ש"ח. הם נבדקו עבור איזון, ויעברו צביעה.

הם קלים מאוד (חישוקים למירוץ), רוחב 6 אינץ', ומחירם בשוק הוא 550 ליש"ט (זה 4600 ש"ח!)

עכשיו צריך לבחור צבע, עזרו לי לבחור מבין הצבעים הבאים: לבן \ כסוף \ גרפיט (אפור כהה) \ זהב

רוצה תגובות מכולם, לא רק בעלי צרפתיות מתפרקות כמוני!

:grin: !Nice, Speedline make good wheels

I love the look of white wheels on blue cars, but having owned a set of white wheels on my miata before, I'll warn you that they are a royal pain in the a$$ to keep clean, 30 minutes after you washed the car and drove it around they already look dirty again

.Bright Silver wheels are classic, they always look good on a blue car

.Gold is a little too much on your color of the car, they look much better on darker blue

- The real deal - or - how to make your car look awesome

Have the wheels painted either Black, gunmetal grey or dark Bronze (not gold) and have only the lip of the wheel polished to bright shiny polish, that will make your car look bad a$$, period

:smile: !!I'd definitely paint them like that if those were my wheels, the lip is perfect to do that

.Moti

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע ממש שווה מוטי! אם אני אממש את זה, זה כנראה יהיה באפור כהה...

לא הבנתי למה אתה מתייחס בתור קצה (Lip) הגלגל! אודה לך אם תוכל לסמן את זה בפוטושופ או משהו...

בכל אופן, התהליך הוא קודם לצבוע את הכל באותו צבע, ואח"כ לעשות פוליש על הקצוות?

פוליש בד"כ אוכל שכבת צבע, כיצד זה יגרום לו להיות מבריק?

- - -------[Fireball]------ - -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע ממש שווה מוטי! אם אני אממש את זה, זה כנראה יהיה באפור כהה...

לא הבנתי למה אתה מתייחס בתור קצה (Lip) הגלגל! אודה לך אם תוכל לסמן את זה בפוטושופ או משהו...

בכל אופן, התהליך הוא קודם לצבוע את הכל באותו צבע, ואח"כ לעשות פוליש על הקצוות?

פוליש בד"כ אוכל שכבת צבע, כיצד זה יגרום לו להיות מבריק?

Try that one pic that I added, hope it will help.... added another pic of what I meant, bronze color with polished lip, it says one thing to me - BAD A$$! yeah baby

:twisted: .Moti

Gold+PL.jpg

Bronze+PL.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מצטרף בנושא גלגלים לבנים :

זה סיוט לשמור עליהם נקיים, והקצב בו הם מתלכלכים הוא מטורף ,לאחר מספר ימים שהיו ברשותי נשברתי ומכרתי אותם ,וכעת עם הסופר-לגררה האפורים כהים אפשר להתעצל ולדחות את הניקויי לעוד שבוע

זה לא בולט כל-כך

.I'm a blocked user

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Of course I did...

למישהו יש רעיון איפה שווה לצבוע את הג'נטים?

אני חשבתי על אוטופיקס. קצת יקרים אבל מקצוענים ברמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"גרשון"...

להחליף ל-15 אינץ'? מדוע? אני לא נוהג ברכב "פוזה"...

לך וקרא את המאמר של מוטי בנושא התנהגות ומתלים:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=52485

אח"כ תלקה את עצמך 3 פעמים בגב.

ואח"כ תחזור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוטי - לא נראה לי שיצא יפה הקטע של ה"שפתיים", לא מתאים לאוטו שלי, אולי זה יותר מדי Show-Off.

תראה, הכנתי 2 אילוסטרציות, אחת עם שפתיים עבות ואחת דקות.

skinny-lips.jpg

fat-lips.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"גרשון"...

להחליף ל-15 אינץ'? מדוע? אני לא נוהג ברכב "פוזה"...

לך וקרא את המאמר של מוטי בנושא התנהגות ומתלים:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=52485

אח"כ תלקה את עצמך 3 פעמים בגב.

ואח"כ תחזור.

אם תסתכל בקישור שנתת, תראה שהגבתי שם עוד לפניך, כלומר קראתי אותו (פעמיים אפילו).

עכשיו, זה שאתה מנסה בכוח לא להיות ערס (זאת כנראה הכוונה שלך) לא אומר שאתה צריך לכער את הרכב בכוח.

הג'אנטים שיש לך כרגע לא נראים מקצועיים במיוחד, ואני מניח שאם תחליף אותם ל-15 אינצ' איכותיים, משקלם עדיין יהיה נמוך מאשר של הנוכחיים, וגם יראו הרבה יותר טוב.

עכשיו תלקה את עצמך 6 :evil:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...