Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי היום את האוטו למוסך (אבו דאוד,מורשה פיז'ו סיטרואן ביפו) לטיימינג.

על הדרך החלפתי גם משאבת מים מחזיר שמן .1. רצועת אלטרנטור ומחזיר שמן גיר (כמובן ששמן הגיר הוחלף) כמו כן עבר מתיחת האנדברקס.המחיר היה ממש מפתיע....על כל החלקים+עבודה 800 ש"ח.

שאלתי על בעיית הנקישות,אמרו לי שמדובר ברפידות של הבולמים מקדימה ושזה סיפור דיי יקר להחליף,בסביבות ה600 ש"ח. כמה עולות הרפידות האלה +- בחנויות חלפים? והאם עבודת ההחלפה שלהן כל כך מסובכת?

sani

פורסם

רפידות בולמים?

בלמים אולי התכוונת?

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

בולמים=מטלים

זה מה שאמרו לי.לא יודע עם יש או אין רפידות ב-ב-ו-ל-מ-י-ם מה שבטוח זה שהבעיה נובעת מהבולמים ולא מהבלמים.

sani

פורסם

זה מחיר טוב באופן מחשיד. וכנראה שדיברו על כריות הבולמים, אם הן תקולות זה בהחלט יכול לגרום לנקישות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא ציינת באיזה רכב מדובר-לכן לא ניתן לתת לך הערכת מחיר

אם זה 106-לי עלה לא מקורי 139 ש"ח כל אחת

ל205 אני יודע שזה עולה50-70 ש"ח

לגבי העבודה לקחו לי 60 ש"ח כל צד ?!(כניראה הוא היה שיכור -זה ממש בחינם בהשוואה למן ולעבודה)

אם תרצה את מיקום המוסך בהוד השרון תגיד

פורסם
זה מחיר טוב באופן מחשיד. וכנראה שדיברו על כריות הבולמים, אם הן תקולות זה בהחלט יכול לגרום לנקישות.

רוני

ויש לזה השלכות לעתיד?הכוונה לנקישות האלה,זה דורש טיפול דחוף?

ומדובר בפיז'ו 205.

sani

• תוכן חדש...