Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיביזה שלי, הוצאתי את הקונסולה המרכזית (החלק עם כפתורי המזגן) על מנת להחליף נורות, משלא הצלחתי להוציא את הפאנל הזה, הסרתי את הרדיודיסק כדי לקבל גישה יותר טובה.

לאחר שגם זה לא עזר החזרתי הכל ואמרתי שאני אשאל פה.

הבעיה היא שלאחר שהחזרתי את הרדיודיסק + הפאנל של הקונסולה לא הצלחתי להפעיל את הרדיו ובקונסולה המרכזית אין תאורה (המזגן עובד והכל עובד אבל אין תאורה), כמו כן שמתי לב שהדיבורית שלי לא עובדת.

כנראה התנתק שם איזה חיבור, השאלה איזה חיבור מחבר את כל השלושה ביחד ?

לגבי פיוזים, עברתי עם העין, לא ראיתי שום דבר שרוף, וגם קשה לי להאמין שזה שרף פיוז.

יש לציין שמתחת לפאנל של המזגן קיימים כפתורים להרמת חלונות, התאורה בהם דולקת ללא שינוי, כנ"ל לגבי הכפתורים של המעבה (AC) והכפתור של הסירקולציה.

איך אפשר לסדר את הבעיה ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

הרבה מזל לא היה לך...

בכל אופן יש לי רכב דומה (אצלי ישנו הרדיו ביל-אין) ,

כמה פעמים פירקתי הקונזולה- ואני חייב לציין שיחסית הפירוק ממש קל ז"א 4 ברגים

ואז בעדינות הכל נישלף החוצה...

עוד שני ברגים וכל היחידה שמאחורה הקונזולה מתפרקת לה... ואז מתגלה כל מע' החשמל...

בכל אופן גם אני לא מאמין שנשרף פיוז,

לכן כניראה שהקונקטור שמחבר בים החלק החיצוני של הקונזולה לשאר התנתק

או שחוט נחתך - מה שיסביא את בעיית הדיבורית בנקל...

לכן עצתי לך-

א. אם אתה עדיין מאמין שאתה מסוגל להתמודד עם זה פתח את הקונזולה לגמריי- בזהירות

לאט לאט... בלי הפעלת כוח! ואז חפש אם הקונקטור האפור שממוקם באחורי הפלסטיק של הקונזולה מחובר.

או אם נחתך או התנתק חוט.

ב. אם אתה חושש ולו במקצת...גש לכל חשמלאי- ומנע נזק נוסף!

בהצלחה!

פורסם

אני לא חושב שאנו מדברים על אותו סוג הרכב, אינני יודע על רדיו בילד-אין משנת 99

אלא אם אתה מדבר על הרדיו המקורי של הרכב...

לגבי פירוק הקונסולה, זה קצת שונה, ישנם שני ברגים מתחת לכל ולפי מה שהבנתי גם ברגים בין הפתחים של המזגנים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...