Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון למדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי באודי (אודי A6 שנת 95 ) אמור להיות את החיישן ?

אם כן איפה אני יכול למצוא את החוטים שלו ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
מוטי.... אתה לא חושב שעדיף שעונים של DEFI.?

For the price difference, no... the Greddy accuracy is the best you can get, they have the peak-and-hold feature as well as warning lights... the Defi gauges are great quality and super accurate as well, but the whole control module makes the set-up pretty damn expensive and I'm having hard time justifying the difference

Greddy for me, thank you sir, I'll also get either the AEM or Zeitronix wideband as soon as I'll re-do my motor... I'd consider the accuracy of the Autometer gauges okay for normal street use but will never do that mistake again and buy them for a race car that really depends on the info displayed

If I really wanted to spend a lot of money about it, I'll get a complete "Stack" gauge cluster with all the probes, but I don't see myself doing that in the near future

.Moti

פורסם
איזה שטויות - זה נותן אינדיקציה מעולה לגבי תערובת דלק, ולדעת את מצבה של תערבות הדלק זה דבר שימושי.

בקשר לשימושי - מספיק שאני משתמש בו מידי פעם זה הופך אותו לשימושי, למרות שאני מעיף בו מבט בכול נסיעה.

אינדיקציה מעולה אז ממש לא נותן , שמדובר ברכבים עם הרבה כוח סוס זה מאוד קריטי לדעת

במדויק מה מצב התערובת . השעון יגיד לך בגדול מה המצב שלך , אבל זה ממש לא מדויק .

גם לי יש אחד באוטו וקניתי אותו רק כי זה שעון יפה ובגלל שמצאתי אחד במחיר מאוד

זול , כל שאר השעונים שלי הם של Greddy .

בגלל זה אני קונה WideBand .

ד"א זה שרואים בשעון שמצב התערובת הוא עשיר או עני זה לא מחייב שיש בעיה עם התערובת ,

זה גם יכול להיות בגלל הצתה לא נכונה .

Moti - Miata R אני גם בקרוב מתכוון לקנות WideBand ברגע שאני ירכב מנוע , תנסה

לבדוק גם בקשר ל-PLX Devices או Innovate Motorspot שמעתי שהם מעולים מכמה

חברים שמשתמשים בהם ויש להם אפשרות להתחבר ל - Aftermarket ECU .

Wideband

• תוכן חדש...