Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל שאני שוב מציק בעניין הצמיגים אבל זו הוצאה גדולה להחליף 4 ואני לא רוצה לזרוק סתם...

בקיצור צמצמתי את האפשרויות לשני צמיגים:

Dunlop SP sport 200

Yokohama a539

מי מהם טוב יותר ברטוב? ביבש? מי מהם נוטה להתייבש מהר? האם צריך לוודא את ארץ הייצור?

המחיר שלהם דיי דומה, הדנלופ טיפה יותר.

תודה מראש.

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז אני מכיר מקום שעושה מחיר פיצוץ לצמיגים.

כל צמיג שקניתי היה משם וגם חבר שלי קנה 4 צמיגים של פיראלי P3000

למאזדה F טולל איזון ועבודה ב 900 שקל :-P

פורסם

ה-A539 מצוינים, מניסיון של כמעט שנתיים. (אם כי אצלי הם נגמרים מהר, אבל זה בגלל אופי הנהיגה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
Dunlop SP sport 200

עדיפים בהרבה !

איך אני אוהב את הנחרצים האלה... אתה מוכן להסביר למה? אחרי שכתבת את זה חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תלונות עליהם של חוסר אחיזה בגשם ואורך חיים נמוך. היוקוהמה מצד שני קיבלו תשבוחות ב-TIRERACK עד שהוחלפו.

ל-VIPER - אני לא פונקציה. אצלי צמיגים הולכים מאוד מהר. הם כבר יותר מ-20000 ק"מ ודי זקוקים להחלפה (זה עוד לא נורא, הייתה לי רביעיה פעם שהחלפתי אחרי איזה 12000). אני מאמין שבשימוש נורמלי הם יחזיקו היטב לפחות 3-4 שנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם אני נעול על היוקו, צמיג לא רע בכלל, קצת רועש אחיזה טובה גם בגשם אבל, לדאבוני גם הצמיגים שלי בדרך להחלפה כנראה לדנלופ SP2000 שהביקורות על הצמיג הם לא רעות אומנם חלש קצת ברטוב אבל נפלא על יבש.

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Dunlop&tireModel=SP+Sport+2000

פורסם
איך אני אוהב את הנחרצים האלה... אתה מוכן להסביר למה? אחרי שכתבת את זה חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תלונות עליהם של חוסר אחיזה בגשם ואורך חיים נמוך. היוקוהמה מצד שני קיבלו תשבוחות ב-TIRERACK עד שהוחלפו.

ל-VIPER - אני לא פונקציה. אצלי צמיגים הולכים מאוד מהר. הם כבר יותר מ-20000 ק"מ ודי זקוקים להחלפה (זה עוד לא נורא, הייתה לי רביעיה פעם שהחלפתי אחרי איזה 12000). אני מאמין שבשימוש נורמלי הם יחזיקו היטב לפחות 3-4 שנים.

רוני

אתה ממש חורש אותם, אתה מתכוון להחליף לאותו סוג של צמיג או שהפעם תלך על

משהו שונה?

אתה יודע מה, מוזר לי איך יוקוהמה לא מייצרים את המידה הזאת בסדרת DB.

פורסם
אתה ממש חורש אותם, אתה מתכוון להחליף לאותו סוג של צמיג או שהפעם תלך על

משהו שונה?

אתה יודע מה, מוזר לי איך יוקוהמה לא מייצרים את המידה הזאת בסדרת DB.

אני חושב שהפסיקו לייצר אותם. כשאחליף בטח אחפש את המחליפים שלהם או צמיג מקביל מחברה מוכרת אחרת. אני לא מתכוון לחסוך בזה. הכל תלוי במבחר בזמן שארצה להחליף. למידה שלי היוקו עלו כ-380 לאחד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני חושב שהפסיקו לייצר אותם. כשאחליף בטח אחפש את המחליפים שלהם או צמיג מקביל מחברה מוכרת אחרת. אני לא מתכוון לחסוך בזה. הכל תלוי במבחר בזמן שארצה להחליף. למידה שלי היוקו עלו כ-380 לאחד.

רוני

תנסה VREDESTEIN , אתה לא תתאכזב.

• תוכן חדש...