Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הרעיון הכי טוב זה לנסות במוסך אחר.

ואם אתה אומר שהדלק מגיע אחרי עצירה אחרי נסיעה ממושכת,אז תינסה פשוט לעשות סיבוב מסביב למוסך או כל סיבוב אחר, ואז ישר להיכנס למוסך ולעצור שם.

במקרה כזה אין מצב שמישהו יגיד שהוא לא מרגיש את הריח...

פורסם

חשבתי על מוסך אחר... אבל יש לי מן בעייה כזו, סיגנון "דון קישוט" אני חושב שהמוסך שלקח לי שעות בדיקה על התקלה והוא במקרה המוסך המרכזי, צריך לטפל בבעיה!

בתודה ובברכה נדב

נ.ב. אם משהו מכיר דרך להפעיל "לחץ" על שרודר אני אודה לו מאוד

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

תשכח משרודר, אין להם טיפת ידע במכוניות מניסיון אישי שלי. כנס למוסך אחר.

ואני במקומך גם היתי כותב מכתב חריף ליבואן על היחס.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא מענין אותו מכתבים ,הם עדיין עם כל התלונות עליהם אחת המשפחות העשירות בישראל

סיפור קטן על עלילות שרודר ולמה חל עלי איסור כניסה למוסך המרכזי:

לפני מספר שנים הוולקן החלה לדומם מנוע תוך כדי נסיעה . אחרי מספר פעמים ניגשתי למוסך המרכזי

האוטו בילה שם יום שלם , שם נאמר לי שהחשמלאי הטוב ביותר עבד עליו (סופרלטיבים לא חסר להם)

גבו ממני 600 ש"ח ואמרו שלום , לאחר יומיים ב2 בלילה חוזר דרך הסיירים וליד אזה"ת חולון האוטו שוב מדומם! שאריות החשמל הבטריה הספיקו להעביר רק מיקום מוערך לחילוץ ,הגרריסט הסתובב באיזור עד

שראה את הניפנופים והגיע ,שלף פנס הרים מכסה מנוע ,ביקש להתניע ומופע ניצוצות החל מול עיניו

: המקור פקעת חוטי חשמל חשופים ללא בידוד . הוא נדהם כשנענה לשאלה ב"איזו מוסך עשו עבודה כזו"

למחרת הגעתי למוסך המרכזי לאחר דין ודברים נטען שעלי לשלם עוד 200 ש"ח

סירבתי בטענה שהחיוב הקודם שבו חויבתי היה עבור תיקון התקלה ומאחר שלא תוקנה עליהם לעמוד מאחורי התחייבותם. לאחר סבוב נוסף של סערת רוחות שלף אחד האחראים את הכרטיס בקבלת המכונית

לתיקון וציטט אותי בכך שתיארתי את מהות התקלה בדימום בבוקר , "אבל הפעם הדימום היה בלילה"

שוב ויכוח שבסופו הוחלט לא לחייב אותי בעלות התיקון הנוסף אך נאמר לי לא לבוא יותר לטיפול

הסכמתי בשמחה

החברה האלו יבינו רק דרך הכיס ומרד צרכנים הוא יעיל כי במילא PSA הפסיקה לייצר מכוניות לנהג

ומחפשת להיות עוד פולקסוואגן אז למה להמשיך לקנות מהם?

.I'm a blocked user

פורסם

כל מי שקונה סיטרואן או פג'ו - מכוניות מצויינות - מסתבך עם יבואן.ומוסכיו.. בעייתי בלשון המעטה...לכן, תחשבו פעמיים. לי אישית היתה סיטרואן שנת 90 ובמוסך מורשה ביהוד סרבו בכלל להסתכל.

הם עושים את הכסף שלהם מציי רכב ואנשים פרטיים לא מענינים אותם מהרגע שפגה האחריות.

פשוט- תדירו רגלכם מהמותג - אלא אם כן קיבלתם מתנה בליסינג....

פורסם

לגבי ריח הדלק, לדעתי יש לבדוק את הגומיה שאוטמת את המיכל דלק (מתחת למושבים האחוריים) , זה מאוד מתאים לתאור , אגב תנסה לראות אם הריח מופיע גם שיש מעט דלק בטנק (רבע טנק ומטה) אם אין ריח כאשר אין הרבה דלק במיכל, אז בהחלט נראה שמדובר בגומיה

פורסם

אין הבדל בריח הדלק כאשר המיכל ריק או מלא!

קיבלתי עצה לפרק איזה מכסה בתוך המנוע ולבדוק אם משם נוזל הדלק... השאלה היא אם אני מוצא את התקלה בעצמי האם אני יכול להראות זאת למוסך?

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אין הבדל בריח הדלק כאשר המיכל ריק או מלא!

קיבלתי עצה לפרק איזה מכסה בתוך המנוע ולבדוק אם משם נוזל הדלק... השאלה היא אם אני מוצא את התקלה בעצמי האם אני יכול להראות זאת למוסך?

בברכה נדב

עדיף אל תחפש לבד איזה מכסה איפשהו במנוע, אל תשכח שמדובר בדלק, זה ממש לא משחק.

אני לא מבין למה חזרת לאותו המוסך אחרי משהיה לך שם פעם שעברה?

פשוט כמו שאמרתי, תילך למוסך אחר, אפילו לא מורשה(או שהאוטו באחריות עדיין?) אבל מוכר ותביא להם לפתור את התקלה, הם כבר ימצאו אותה בלי שתראה להם.

ואם כבר מורשה, אז יש מוסך של פיג'ו בת"א, באזור של "המסגר" (מיצטער לא זוכר בדיוק את השם),מוסך טוב.

בהצלחה.

פורסם

ואם כבר מורשה, אז יש מוסך של פיג'ו בת"א, באזור של "המסגר" (מיצטער לא זוכר בדיוק את השם),מוסך טוב.

בהצלחה.

מוסך ליטל?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אולי כדאי פעם לערוך סקר שביעות רצון או מי היבואן המצטיין בשירות

מהיכרות אישית וממה שהספקתי לשמוע מחברים :"שרודר" ,סמל"ת ,צ'מפיון כולם חסרי תודעת שירות

אז מי נשאר?

.I'm a blocked user

פורסם
אולי כדאי פעם לערוך סקר שביעות רצון או מי היבואן המצטיין בשירות

מהיכרות אישית וממה שהספקתי לשמוע מחברים :"שרודר" ,סמל"ת ,צ'מפיון כולם חסרי תודעת שירות

אז מי נשאר?

הודעה מעלייך :arrow:

• תוכן חדש...