Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רקע-הרכב שלנו נקנה מהחברה בשנת 95-משנת 95-2000 אמא שלי נסעה איתו לעבודה מרחק 2 ק"מ כל צד כל יום כמה פעמים ביום בלי לחמם את המנוע והיא מדליקה מזגן ישר אחרי שהיא מניעה אותו{-תחשבו על ימי החורף הקרים מה זה עושה למנוע}. ובסופי שבוע ולפעמים באמצע השבוע לנסיעות מחוץ לעיר.

למה היא מדליקה מזגן בחורף? :roll:

פורסם
למה היא מדליקה מזגן בחורף? :roll:
מה אתה רוצה שתדליק מדורה באוטו בשביל חימום ?

סתם לכללי זה טוב שיש חנויות כאלה עם יחס אישי

ועם מחירים טובים

פורסם

אצלי יש קטע אחר עם הפרסי, כל פעם אני בא, הוא אומר לי אתה הית פה לפני כמה ימים לא? אתה מוכר לי. וזה כל האחים אומרים לי!

ואז אני אומר לו כן היתי פה לפני שבוע קניתי מלא דברים תעשה מחיר, המניאק מנסה לתחמן ולהגיד לי שזה עולה לו יקר!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני בכלל אמרתי לו שעופר שלח אותי, ושאני גם מהפורום, אז הוא אמר לי אההההההה עופר?? זה מהלימוזינה, אמרתי לו כן כן (חשבתי לעצמי: עד כמה טמבל בן אדם יכול להיות)

ואז הוא אמר לי, שמע חביבי תתקשר אליו תגיד לו שהצלחות שלו לברקסים מוכנות...

אמרתי לו "באבא אין בעיה, אני יוצא מהחנות שלך ואני מתקשר..." הוא אמר יופי.

אבל הוא ממש נחמד והמחירים ממש מדהימים...אני בטיפול המתקרב שלי אקנה אצלו את כל החלקים, ורק אשלם למוסך עבודה וזהו...

אין אין אין עליו.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

זה עוד כלום לעומת מה שקורה כשהאווירה מתחממת והם מתחילים לריב ביניהם :

קללות בפרסית עתיקה ובעברית במבטא פרסי כבד שהפילו אותי שם, כמו :

"*** האםםם אממממ אמאאאאא שלךךךך" (אח קרח א' לאח קרח ב' )

הסיבה :אח קרח ב' ניסה למכור לי את מה שאח קרח א' התחיל (ואז עברבאמצע ללקוח אחר (כנראה של אחיו))

.I'm a blocked user

• תוכן חדש...