Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש גנבים הם פשוט לא רוצים דייהו! :-P

תלוי מי:-)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כולם לא חשבו על פרט קטן

הרכב עם מנוע קטן וגיר אוטומתי לאורך זמן בעבודה מסוג זה המנוע לא יסבול

הרבה שינויי טמפרטורה קיצוניים חורף עכשיו והתחלת נסיעה בפרט עם מנוע קטן

כשהוא קר גורמת לבלאי גבוה

כנ"ל לגבי הגיר שלך במיוחד בסובארו גסטי לא כול כך מוצלח הגיר האוטומתי ולכן אני ממליץ

לך אם אן לך עבודה אחרת ואן לך רשיון לקטנוע סע על רכב גיר רגיל ואם אתה חובב

של סובארו קנה DL 89 ומעלה לא אוטומת

דרך אגב תיצתיד בפנס טוב וגז מדמיע לפני שאתה מתחיל לעבוד

בהצלחה

פורסם

תודה על כל העצות.. באמת יעילות...!

בכל מקרה התפטרתי..

בהתחלה זה היה נראה לי פשוט וקל ומשתלם.. אבל אחרי שיקלול קטן. זה ממש לא בכיוון של משתלם..!

בקשר לגיר של האוטו הזה הרבה אומרים לי שסובראו אוטומטית בעייתית מבחינת גיר..ולהחליף גיר זה עולה יותר מהאוטו וכו'..

סה"כ מקבלים 2400-2500 בחודש.. 6 ימים בשבוע..!

לקום ב-3 בבוקר.. ולהתחיל מ-3 וחצי לקפל ת'עיתונים .. ולחלק אותם בלחץ.. עד שעה 7 צריך להספיק הכל.. 130-160 עיתונים ביום... ויש תוספות של כל מיני שבועונים..

שורה תחתונה לא שווה..!

השעות לא נוחות.. חבל על הרכב והדלק הרווח ממש זעום..!

לא מבין איך אנשים מסתדרים עם העובדה.. מה שכן מי שעובד בעבודה מסודרת.. ומקבל רכב מהעבודה זה הכי משתלם.. כולה 3 שעות לפני הזמן!

ותוספת של 2400 לחודש נקי... - ברכה

והרבה עושים את זה..!

טוב זה כבר לא לעניין - אבל בכול זאת זאת דעתי ומי ששוקל לנסות אז שלא יטרח..

• תוכן חדש...