Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מניעה כל שהיא להשתמש בשמן סינטטי מלא בפיאט פונטו?

בספר הרכב, השמן המומלץ הוא מינרלי ויש גם אפשרות לחצי סינטטי לפי הספר. אין איזכור לסינטטי מלא. האם יש אטמי שמן רגישים לסינטטי מלא במנוע, או שפשוט לא חושבים שמישהו ישים סינטטי מלא בפונטו. הדגם הוא 60 2000

כמו כן מומלץ לשים גריז על ההברגה של הפלג לפני שמבריגים אותו.

גריז פשוט יעמוד בחום או שיתיבש ויתקע את הפלג?

גריז נחושת טוב למשימה? יש סוגי גריז אחרים שטובים למשימה?

בסופו של דבר, יש לנו ארץ קטנה - אי אפשר לטעות בגדול.

דני פרמוצ'נקו - דבריו הוצאו מהקשרם (י.ב.)

פורסם

בספר הרכב, השמן המומלץ הוא מינרלי ויש גם אפשרות לחצי סינטטי לפי הספר. אין איזכור לסינטטי מלא. האם יש אטמי שמן רגישים לסינטטי מלא במנוע, או שפשוט לא חושבים שמישהו ישים סינטטי מלא בפונטו. הדגם הוא 60 2000

Why??? go with the manufacturer's recommendation and change the oil and oil filter a little more often, it will be much better for your motor

Grease is good, I use it every time, I don't know about copper based grease, but in general I don't see why not, copper is a great material to base on products for high temperture applications and this is surely one of them

.Moti

פורסם

א.אין מניעה-אם אתה מוכן לשלם כפול-יש יתרונות(מנוע שקט יותר,טמפרטורת עבודה נמוכה יותר,אידוי נמוך יותר,עמידות גבוהה יותר,ניקיון פנימי גבוה יותר)-אם האטמים במנוע תקינים אז אתה יכול להשתמש-אם יש הזעות חבל כי תצטרך להוסיף וזה יקר יותר

אני כבר 1000 ק"מ על סינטטי LM5-40HD ,אחלה-כמעט אין הזעות לא שורף שמן ורמת השמן במדיד כמעט לא ירדה(יש הזעה זניחה מהצינור נשם בחלק של הבלוק ואולי מאטם המדיד).

לגבי פלגים אני שופך עליהם מעט שמן מנוע לפני ההרכבה ללא בעיות.

ניצן

פורסם

לא צריך לשים שמן\גריז. מומלץ לשים.

זה מונע הצטברות של פיח על ההברגה מה שיכול בכמויות גדולות לתקוע את הפלג.

אז לפי מה שהבנתי אין בעיה לשים גריז פשוט?

שמן סינטטי כבר קניתי.

LIQUI MOLY 5W-40

המנוע לא אוכל שמן בכלל. ב-15000 הק"מ האחרונים לא היתה תזוזה נראית לעין במדיד. יש הזעה קטנה מהמכסה שסתומים.

סינטטי מלא עולה שליש יותר מחצי סינטטי. אני לא קונה את השמנים הזולים אלא רק שמנים טובים ויקרים. בתור אופנוען אני שם באופנוע רק שמנים מהאיכות הטובה ביותר שאני יכול להשיג.

מאחר והפונטו עברה כבר 105000 ק"מ החלטתי לשות את הטיפול הקטן לבד. בספר רכב מצויין שצריך להחליף רצועת טיימינג בטיפול הזה בנוסף להחלפת שמנים ופילטרים.

כדי להוציא תדפיס מהמוסך המרכזי על היסתוריית הטיפולים כדי לדעת אם החליפו כבר רצועה או לא,

צריך את בעל הרכב? אני לא בעל הרכב. אמא של זוגתי רשומה בתור בעלת הרכב.

בסופו של דבר, יש לנו ארץ קטנה - אי אפשר לטעות בגדול.

דני פרמוצ'נקו - דבריו הוצאו מהקשרם (י.ב.)

פורסם

ערב טוב.

הגריז שמורחים על הברגת המצת הוא גריז גרפית שעמיד בטמפרטורה

הגבוהה של תא השריפה .בכלל בראשי מנוע יציקה שהיו במנועי פורד

או וולוו , אמריקאיות ,היה נהוג למרוח את הגריז הנ"ל של חברת

"מוליקות" למשל היום בראשי אלומינום אין צורך בגריז.

NKO

,"

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

• תוכן חדש...