Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהייתה לי ירידת לחץ אויר באופן קבוע האחד הגלגלים הקדמיים , נכנסתי לפנצ'ריה ושם אמרו לי שהצמיגים שלי בלויים ושהאויר בורח בגלל שהגעתי כבר לרשת (למרות שזה לא נראה ככה).

המחירים שנתנו לי (חתך 195/45R16) הם:

פירלי - 670 לצמיג

מישלין - 970 לצמיג

האם יש לכם מקום מומלץ לקנות ממנו צמיגים איכותיים במחיר סביר ?

תודה מראש.....רון.

פורסם

מאוד קל לעשות חיפוש בפורום ולמצוא המון המלצות על אנטון ביפו.

קנה רק צמיגים באיכות טובה - הצמיגים הם הקשר שלך לכביש!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנטון התכוונת, לא ז'אן...

ז'אן לא נראה לי מחבב כלכך ספרדיות, הוא יותר אוהב אותן אירופאיות... צרפתיות למשל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אנטון התכוונת, לא ז'אן...

ז'אן לא נראה לי מחבב כלכך ספרדיות, הוא יותר אוהב אותן אירופאיות... צרפתיות למשל.

איתמר.

וואי וואי, אז בסוף עברת ההצעה באו"ם להעביר את ספרד לאסיה ?

אחי ספרד זה אירופה אז אם הוא אוהב אותן אירופאיות לא אמורה להיות לו בעיה עם ספרדיות שהיא בכלל עם מכלולים גרמניים ובכלל מיוצרת בבלגיה :-D

איך אומר אלון מזרחי "אני רוצה לשחק או בספרד או באירופה"

פורסם

אחרי בדיקה מקיפה שלי ושל עוד מספר רב של אנשים : הכי זולים אלה מ.י.ח pit-stop בא.ת ראשל"צ !

מחירים ממש טובים ומבחר רחב של צמיגים .

וד"א המחירים שרשמת למעלה הם לא יקרים יחסית לצמיגים הנ"ל !

אני הייתי הולך על komho הרבה יותר זול וצמיג בהחלט טוב .

JDM :twisted:

פורסם

אומרים שצמיגים יקרים יותר הם איכותיים יותר, השאלה היא איפה הגבול ?

אם אני יוסיף עוד 100 שקל לצמיג אני מקבל משהו טוב יותר באמת ? תמיד אפשר להוסיף עוד ועוד כסף..

מהו הגבול הסביר ?

פורסם
המחירים שנתנו לי (חתך 195/45R16) הם:

פירלי - 670 לצמיג

מישלין - 970 לצמיג

My friend, and the rest of the guys that throw brand names out - Michelin, same like Pirelli, same like Kumho, Toyo, Dunlop or any other brand, they make more than one kind of tires.... which MODEL of Pirelli did they give you the price for? which model of Michelin did you get the price for? is is practically impossible to tell you what is good and what not without knowing what you're looking at

- Here's some info about how to choose tires

משהו על כיצד לקרוא מאפייני צמיג:

מקדם שחיקה (treadwear) – מיוצג בעזרת מספר, בצמיגי ספורט מהרמה הגבוהה ביותר (max performance) המספר יהיה בסביבות 300 ומטה. המספר מתייחס לכמה מהר הגומי יישחק, ככל שהמספר נמוך יותר כך יישחק הצמיג מהר יותר. לכן צמיג בעל מקדם שחיקה של 500 יחיה הרבה יותר מצמיג בעל מקדם של 280. הנה הפואנטה – ככל שהצמיג דביק יותר, כך הוא יישחק מהר יותר. 20000-25000 ק"מ זהו אורך חיים סביר לצמיג max performance בנהיגת כביש רגילה. זה אורך חיים קצר יותר משל צמיג כביש "ירוק" (או צמיג "לכל העונות"), אבל ה-20000-25000 ק"מ עם הצמיגים הטובים יותר יהיו הרבה יותר מהנים.

מקדם שחיקה של 140 נחשב לגבול שמתחתיו נמצאים צמיגי מירוץ שלא מיועדים לשימוש על הכביש.

מקדם אחיזה – מיוצג באמצעות אות או שתיים באנגלית. זה נתון קצת ערמומי מכיוון שאתם עלולים להאמין כי צמיג כמו Toyo T1-S שהמקדם שלו הוא AA מציע אחיזה עדיפה על ה-Falken Azenis RT215 בעל הדירוג B. ובכן, לא בהכרח. מקדם האחיזה נקבע ע"פ היכולת של הצמיג לבלום בתנאי כביש רטוב, שם הטויו אכן עדיף משמעותית, אבל הפאלקן מציע במציאות אחיזה עדיפה בהרבה בכביש יבש.

לכן בנוגע לאחיזה, תנו להגדרת הצמיג להדריך אתכם – "max performance" או "ultra high performance" הם המתאימים ביותר למכונית כביש ספורטיבית.

בחלק מהצמיגים כתוב M+S (ולפעמים M&S)... אם אתם מחפשים ביצועים התרחקו מאלו. הכוונה כאן לבוץ ושלג וזה לא מה שאתם מחפשים במכונית ספורטיבית, במיוחד במקום כמו ישראל, שבקושי יש בו גשם.

מקדם טמפרטורה – מתייחס לגבול הטמפרטורות שבהן תרכובת הגומי היא אפקטיבית. במדינה חמה כמו ישראל המקדם המתאים ביותר הוא A, וזה מה שיש לרוב צמיגי הביצועים בכל מקרה.

.Let us know what models you were looking at and some of us will be able to assist you much better

.Moti

• תוכן חדש...