Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תידלקתי באיזה שהיא תחנת דלק מעפנית (אנרגיה2000 על יד קרית גת). ולא הצלחתי להניע בבוקר למחרת התדלוק (כנראה הם מערבבים סולר עם מים). ומרוב הסטארטים גמרתי את המצבר, אבל יש מספיק לחימום ראשוני של הצילינדר.

אז השאלה היא: איך מניעים דיזל בדחיפה?

נ.ב.

גיר ידני

סובארו - B3 בנזין 2008 1.5L

פורסם

אם אני לא טועה אז כמו בידני...

ואם זה אוטומט אז אני מנייח שאם כבלים.

תקנו אותי אם אני טועה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם גמרת את המצבר בניסיונות לא בטוח שבדחיפה ילך יותר טוב. אם נדלקה לך הנורית של המים בסולר אז צריך לנקז את הפילטר, המשאבה והאיג'קטורים.

כעיקרון רכב דיזל מניעים בדחיפה בדיוק כמו רכב בנזין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

BMW123 & DAEWOO RACER

דיזל הינו סוג של מנוע (טוב נו , סוג של דלק ,אבל בהקשר הזה זהו סוג הדלק המזין את המנוע) , ולא סוג של גיר (אוט' או ידני) .

אין שום קשר בין זה לזה.

גיר ידני ניתן להניע בדחיפה (גם אם טיפה יותר קשה , צריך יותר כח (או יותר מהירות ששווה כח סיבוב במקרה הזה) כדי להניע ) , במיוחד אם יש לך חימום ראשוני.

גיר אוט' ידרוש כבלים.

הנכם מתבקשים לא לענות אם אינכם יודעים ולשרבב דברים שאינם קשורים.

פורסם

אם הבעיה שלך היא מים בסולר - הנעה בדחיפה לא תעזור.

הנעה בדחיפה היא פתרון לאי תפקוד של הסטארטר, אם כתוצאה מתקלה בו ואם כתוצאה ממצבר חלש.

ובאופן כללי, גם במנועי בנזין וגם במנועי סולר - לבעיות במערכת הדלק הנעה בדחיפה היא לא הפתרון.

פורסם
BMW123 & DAEWOO RACER

דיזל הינו סוג של מנוע (טוב נו , סוג של דלק ,אבל בהקשר הזה זהו סוג הדלק המזין את המנוע) , ולא סוג של גיר (אוט' או ידני) .

אין שום קשר בין זה לזה.

גיר ידני ניתן להניע בדחיפה (גם אם טיפה יותר קשה , צריך יותר כח (או יותר מהירות ששווה כח סיבוב במקרה הזה) כדי להניע ) , במיוחד אם יש לך חימום ראשוני.

גיר אוט' ידרוש כבלים.

הנכם מתבקשים לא לענות אם אינכם יודעים ולשרבב דברים שאינם קשורים.

אני יודע בודאות ולכם עניתי, במבט שני אני רואה שהטעות שלי הייתה בכתיבה!

כתבתי:

"דיזל יכול להניע בדחיפה בדיוק כמו הילוכים..."

*זאת הייתה טעות הדפוס שלי, התכוונתי לכתוב בנזין!

(בסיאט אינקה לפחות זה ככה!)"

אני ישנה את זה!

פורסם
תידלקתי באיזה שהיא תחנת דלק מעפנית (אנרגיה2000 על יד קרית גת). ולא הצלחתי להניע בבוקר למחרת התדלוק (כנראה הם מערבבים סולר עם מים). ומרוב הסטארטים גמרתי את המצבר, אבל יש מספיק לחימום ראשוני של הצילינדר.

אז השאלה היא: איך מניעים דיזל בדחיפה?

נ.ב.

גיר ידני

תוכל בבקשה להגיד לי בדיוק איזו תחנה זאת היתה, של איזו חברה?

פורסם

אחרי שאני דחפתי את הרכב אני צריך לשלב להילוך ראשון או שני?

ולא נדלקת לי שום נורית של המים בסולר כי נראה לי שאין לי נורית כזאת.

סובארו - B3 בנזין 2008 1.5L

פורסם

בבנזין זה שני, לא יודע לגבי דיזל....

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
בבנזין זה שני, לא יודע לגבי דיזל....

מה??? ניתן להניע רכב בנזין גם בראשון,וגם ברביעי,השאלה אם יהיה לך מספיק כוח לדחוף אותו כי שיניע ברביעי,לגבי דיזל,אבא שלי אמר לי שדיזל ידני מניעים בדיוק כמו בנזין ידני,בדחיפה ובלי בעיות :)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

למנוע דיזל יחס דחיסה הרבה יותר גבוהה מבנזין, לכן צריך הרבה יותר כוח דחיפה...

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

למה בדיוק אתה צריך לשלב הילוך?!

פורסם
למה בדיוק אתה צריך לשלב הילוך?!

כדי שבזמן שחרור הקלאץ' המנוע יתחיל לעבוד.

ככה לפחות אני הבנתי את זה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אם אתה מתניע בירידה , תתחיל לרדת בהילוך שלישי עם קלאצ' לחוץ ובסביבות ה40-50 קמ"ש תשחרר בעדינות את הקלאץ'...

אם אין ירידה באיזור , תבקש מכמה חברה שיעזרו לך עם הקטע של הדחיפה , אתה תשב באוטו עם הילוך שני וקלאץ' לחוץ וכשתגיע לפחות למהירות של 20 קמ"ש תשחרר בעדינות את הקלאץ' וסע לשלום...

ברור שהמספרים שציינתי לא מחייבים (גם לגבי מספר ההילוך וגם לגבי המהירויות) , פשוט ככה אני הייתי עושה במקומך...

מה שחשוב לוודא זה שהמפתח יהיה כל הזמן הזה בסוויץ' , מסובב עד המצב הסופי ושההגה לא יהיה נעול!!!!!

נ.ב.

אם יש קודן או אימוביליזר ברכב , אל תשכח להפעיל אותם לפני ההתנעה , כמו לפני כל התנעה רגילה...

וואלאק אתה!!

• תוכן חדש...