Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברה אני מבין שאתם נהנים פה על חשבוני,

אבל כמו שאחד חברי הפורום כאן אמר שברקסים של אוטו מסחרי נועדו לבלום עומס כבד ולכן ניתן להרכיבם על מכוניות ספורטיבית צדק,

טעותי הייתה בכך שזזה לא אותה החברה, אבל רשמתי זאת בגלל מישהו שאני מכיר אישית ששיפר כך את ביצועי הבלימה שלו ברנו מגאן 2000 שלו,

פשוט מאוד באותו רגע שרשמתי את ההודעה לא קישרתי שמדובר בהונדה...

תמשיכו לצחוק...

I'll take you on it and say that you didn't realize that we're talking about a different brand, but that theory that you have that commercial car's brakes will stop a private car better still doesn't quite work in reality

There are many more things to check before you're swapping brakes from one car to another, it's a question of piston diameter in the calipers, stroke and diameter of the master cylinder, brake bias valving from the factory and more... to make it simple and short, the chances are that you will make more damage than improvement

!Let's make it VERY clear - bigger brakes DO NOT STOP YOUR CAR FASTER

What they do is to dissipate the heat faster so you can brake more consistently and for longer time periods harder, like you would do in a race

If you're putting bigger brakes hoping to improve your braking distance, there's a very unpleasant surprise waiting for you at the end of the installation

.Moti

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק בסיוויק VTI יש ברקס דיסק מאחורה..

לא נכון, בזמן החיפושים שלי אחר האצ'בק נתקלתי בכמה ESIים עם ברקס דיסק מאחורה...

Scooby WRX

פורסם
נכון הסיוויק היא לא מטוס והיא לא STI אז אולי תהייה בחור טוב ותגיד לי למה כמעט כולם בארה"ב משפרים סיוויקים ולא צרפתיות? אני יגיד לך למה.. כי סיוויק זה אחלה פלטפורמה להכללללל אתה יכול לעשות לה מה שאתה רוצה אם זה ראלי אם זה אוטוקרוס אם זה DRAG RACING...

Moshik.... the answer is that there are no french cars sold in the US.... the civic is a popular car not because it is the best platform for modifications, it's popular because it's cheap and a good value for the money, Honda makes great motors but the chassis is not as good as other brands, since the motor is good, it is popular for drag racing, where all you need is basically a motor, for autocross? c'mon, don't make me laugh, there are far better cars and from my experience with a few french hot hatches they will eat the civic alive, same goes to rally, which is by the way far more developed in Europe and there, you wouldn't see any civics

Since the market for civics is so big, the aftermarket is accordingly big and offers a lot of stuff for the car, which does take modifications pretty well, especially when it comes to making power out of it, but I really wouldn't call it the best platform around, certainly not if there are corners involved

.Moti

פורסם

Moti - Miata R ,

אני שמח לפחות שאחד מבין את השני...

לא באתי להתווכח או משהו כזה, אלא באתי לתרום, לעזור וכמובן ללמוד,

לא אשקר ואומר שלא למדתי מדבריך...

Power Is Nothing Without Control

פורסם
Moti - Miata R ,

אני שמח לפחות שאחד מבין את השני...

לא באתי להתווכח או משהו כזה, אלא באתי לתרום, לעזור וכמובן ללמוד,

לא אשקר ואומר שלא למדתי מדבריך...

:smile: !Good

It's not about lying or anything, there's no game of honor here, I was wrong with some stuff before too and I learned new things.. it's a never ending thing, we learn new stuff all the time

Swapping brakes is pure math and not a very simple one, with the Hondas, swapping the rear drums to the discs from the Integra is a tried and true swap, it can be done, it works obviously better than the old drums

Most of the big brakes swaps that you see are actually hurting the performance of the vehicle when it comes to stopping distance, the biggest improvement in reducing braking distance is to install aggressive brake pads

.Moti

פורסם

הונדה בארה"ב היא אקורה, הדגמים מעט שונים (אקורד USA לעומת EU לדוגמא) והאקורות למינהן מותאמות לשוק האמריקאי במיוחד.

הם זולות, נסחרות בגלל שוק גדול, ומנועים יעלים(כפי שציינתי גם קודם) אילו סיבות טובות, פשוטות וזולות לשיפורי רכב.

אין לסיביק שום פלטפורמה לשיפורים, היא לא שונה משום יפנית אפורה אחרת ואין לה שלדה מחוזקת/מוטות ייצוב מקוריים/ מתלים מוקשחים/כלוב התהפכות וכל מה שתרצה להוסיף..

למה אמריקאים קונים הונדה? למה ישראלים קונים מאזדה לאנטיס? למה אירופאים אוהבים VW יותר מאשר פורד או פיאט? (תבין לבד- שוק מקומי,תמחור ומסחור)

פורסם

Green stuff is actually a terrible pad, EBC in general make really terrible pads and have really good marketing, but in general, yes, high performance pads make the biggest difference

.Moti

אז איזו חברה כן תיתן תמורה טובה למחיר...

ושים לב, אני מתכוון לתמורה הטובה ביותר, ולא לאיכות הטובה ביותר...

בהתחשב בעובדה שעכשיו יש לי רפידות ב-40 ש"ח (לכל ה-4 ;-)) והן שורקות בזמן בלימה :-)...

(בצחוק, כן...)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
אז איזו חברה כן תיתן תמורה טובה למחיר...

ושים לב, אני מתכוון לתמורה הטובה ביותר, ולא לאיכות הטובה ביותר...

בהתחשב בעובדה שעכשיו יש לי רפידות ב-40 ש"ח (לכל ה-4 :wink:) והן שורקות בזמן בלימה :smile:...

(בצחוק, כן...)

I have no idea what is available in israel and what are the prices, I'm having hard time to answer... if you want to give me a list of brands and kind of pads that are available for your car I might be able to answer you better, keep in mind that the US market is different that the Euro market, some stuff that is available here isn't available there and the other way around

I would look into the following brands and see if they have anything for your car if I were you

Hawk

Carbotech

Axxis

Ferodo

PBR

Cobalt

.Moti

פורסם

ברוב האתרים של החברות שציינת, לא ניתן למצוא בקטלוג המוצרים חלק שמתאים לרכבים "לא ספורטביים" או לא מהדגמים האחרונים...

איך אוכל להתאים את הרפידות במידות שנמצאות אצלי (ברכב בן מעל 15) בחברות הללו?

החברה היחידה עד כה שבה ראיתי קטלוג מלא עם הרכב שלי בתוכו היא EBC, שכדבריך חוץ ממערכת שיווק טובה, אין להם יותר מידי ;-)

שוב תודה מוטי!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

איך אוכל להתאים את הרפידות במידות שנמצאות אצלי (ברכב בן מעל 15) בחברות הללו?

:smile: Surprisingly, there's actually a way to do it

I'll check for you which ones, but I'm pretty sure that some of them will be able to use your old pads' backing plates and re-line them with their new pad material, what you'll will need is a set of good backing plates, if you kept the ones from the last time you replaced htem or can get a good set you can send them in and get them back when they are as good as new... I'll check for you which one and let you know

Warning - it's gonna cost much more than 40 sheqels

.Moti

פורסם

הונדה בארה"ב היא אקורה, הדגמים מעט שונים (אקורד USA לעומת EU לדוגמא) והאקורות למינהן מותאמות לשוק האמריקאי במיוחד.

הם זולות, נסחרות בגלל שוק גדול, ומנועים יעלים(כפי שציינתי גם קודם) אילו סיבות טובות, פשוטות וזולות לשיפורי רכב.

אין לסיביק שום פלטפורמה לשיפורים, היא לא שונה משום יפנית אפורה אחרת ואין לה שלדה מחוזקת/מוטות ייצוב מקוריים/ מתלים מוקשחים/כלוב התהפכות וכל מה שתרצה להוסיף..

למה אמריקאים קונים הונדה? למה ישראלים קונים מאזדה לאנטיס? למה אירופאים אוהבים VW יותר מאשר פורד או פיאט? (תבין לבד- שוק מקומי,תמחור ומסחור)

הונדה זה הונדה ואקורה זה אקורה אין דבר כזה אקורה סיוויק כמו שאין הונדה אינטגרה.

ויש סיוויק עם מוטות יצוב מקוריים+מתלים מוקשחים, ואף רכב לא יוצא מהמפעל עם כלוב התהפכות.

ויש גם אמריקאים ששונאים הונדה... אני לא חושב שאני צריך לחזור בדבריי... הבעיה שלכם היא שאתם ישר שוללים הונדה.. והסיבה היא: שבחיים שלכם לא ישבתם בהונדה אמיתית.....(המבין יבין)... ואת כל הקטע של ערסמוביל אני ממש לא מבין אני לא חושב שסיוויק יותר פלילית מראלי....

קו---------------------------------------

פורסם

הונדה זה בסיס מצויין לשיפורים מכיוון שיש מאות סדנאות שמכינות קיטים שאני ואתה (בעצם אני כבר לא בטוח על מה אתה נוהג) יכולים לחלום עליהם במחירים של דלת בגרמניה ממוצעת.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הוא חושב כמו כולם שיש להם רושם רע מהסיוויקים שיש בארץ , ואולי בצדק - הסיוויקים שיש היום בארץ הם הרוסות ,מגעילות ,עם שיפורים לא קשורים לכלום ,ושייכת לאוכלוסייה החלשה ,אבל צריך להבין שיש אנשים אי שם שיודעים מזה סיוויק באמת ולאן אפשר להגיע עם האוטו הזה .

מעניין באמת איך הוא ידבר אחרי שהוא ישב בסיוויק אמיתית ?!?

מישהו דיבר פה על טורבו ??

JDM :twisted:

• תוכן חדש...