Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה יותר ויותר סיוויקים כמו שלי שמחליפים את בלמי התוף האחוריים בבלמי דיסק.

רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה דיסקים מתאימים לסיוויק שלי ( קופה 95 ) ?

ההתקנה היא החלק הקל משום שאני עובד במוסך ויש לי את הידע הדרוש , אני פשוט צריך לדעת בביטחון מה להזמין ( צלחות של איזה רכב , כולל קליפירים ).

בתודה ,בני .

נ.ב :

אם יש פה מישהו שכבר התקין מערכת כזאת ויש לו טיפים לתת , אני אף פעם לא יתנגד להצעה טובה....

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלמי תוף הם מיושנים, יכולת הבלימה שלהם מוגבלת...

ברגע שעוברים לבלמי דיסק יש אפשרות להתפרע יותר ולהתקין דיסקים מחוררים/מחורצים שיתנו בלימה הרבה יותר טובה.

בני, הינה עוד משהו שמצאתי:

http://www.civicland.com/diy/6thgen/6thgensuspension/6thgenreardiscconversion.shtml

פה מחליפים את כל הזרוע...

תבדוק את העניין של זרוע קופלקט של האצ'בק 1600 מאותן השנים (מפירוק מקומי), רובן הגיעו עם בלמי דיסק מאחורה...

Scooby WRX

פורסם
בלמי תוף הם מיושנים, יכולת הבלימה שלהם מוגבלת...

ברגע שעוברים לבלמי דיסק יש אפשרות להתפרע יותר ולהתקין דיסקים מחוררים/מחורצים שיתנו בלימה הרבה יותר טובה.

בני, הינה עוד משהו שמצאתי:

http://www.civicland.com/diy/6thgen/6thgensuspension/6thgenreardiscconversion.shtml

פה מחליפים את כל הזרוע...

תבדוק את העניין של זרוע קופלקט של האצ'בק 1600 מאותן השנים (מפירוק מקומי), רובן הגיעו עם בלמי דיסק מאחורה...

לא ממש ענית מה ההבדל בין בלמים:|

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

שכחתם עוד דבר קטן אבל דיי חשוב..

בכל מכונית סדרתית הכוח שבולם ראשון תמיד נמצא בסרן הקדמי..

כלומר קודם כל הדיסקים מקדימה עובדים ואז בחלקיקי השניה התופים מאחורה נכנסים לפעולה.

התופים תמיד יעבדו יותר לאט מדיסקים.

ברכב שבו מותקנים 4 בולמי דיסק ישנו שסתום שמאפשר את הדליי .

כל זאת בשביל שהרכב יעצור בקו ישר ולא יסחרר.

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

למה הזויים? ברקסים של מסחריות נועדו לעצור מסה גדולה, והם חזקים למדי.

הרבה ממשפרי הפיג'ו מרכיבים דיסקים של ברלינגו, וזה עובד יופי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

Switching brakes between the same manufacturer is sometimes possible, but switching drums between a Civic and a brake rotor set-up from Renault??? obviously the guy has no f'ing idea how that stuff works

It's the hub and the upright that make the difference, and it amazes me how some people that are completely clueless allow themselves to throw comments on stuff that they just have ABSOLUTELY ZERO knowledge about

.Moti

פורסם

חברה אני מבין שאתם נהנים פה על חשבוני,

אבל כמו שאחד חברי הפורום כאן אמר שברקסים של אוטו מסחרי נועדו לבלום עומס כבד ולכן ניתן להרכיבם על מכוניות ספורטיבית צדק,

טעותי הייתה בכך שזזה לא אותה החברה, אבל רשמתי זאת בגלל מישהו שאני מכיר אישית ששיפר כך את ביצועי הבלימה שלו ברנו מגאן 2000 שלו,

פשוט מאוד באותו רגע שרשמתי את ההודעה לא קישרתי שמדובר בהונדה...

תמשיכו לצחוק...

Power Is Nothing Without Control

פורסם

רק בסיוויק VTI יש ברקס דיסק מאחורה..

הסיביק הוא רכב משפחתי מעולה בעל מנוע מצויין וגמיש.

הוא לא רכב ספורטיבי!!! הוא לא מטוס!! הוא לא STI!!!

אם שמת לב אף אחד לא כתב שהסיוויק רכב ספורטיבי או שהוא מטוס או שהוא STI.

נכון הסיוויק היא לא מטוס והיא לא STI אז אולי תהייה בחור טוב ותגיד לי למה כמעט כולם בארה"ב משפרים סיוויקים ולא צרפתיות? אני יגיד לך למה.. כי סיוויק זה אחלה פלטפורמה להכללללל אתה יכול לעשות לה מה שאתה רוצה אם זה ראלי אם זה אוטוקרוס אם זה DRAG RACING... וכו' וכו'....

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...