Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום צבעתי משהו שלא קשור לרכב בצבע יסוד אפור ,אבל בתרסיס, אני חייב לציין שהצבע הזה תופס מצויין על פלסטיק (צבעתי כופסת פלסטיק), הצבע יסוד הזה מגיע בתרסיס ועולה 30 ש"ח ברשת אייס, וניתן לצבוע איתו המון שטח יותר מתרסיס צבע רגיל, עכשיו חשבתי אולי אפשר לצבוע איתו חלקים חיצוניים ברכב כגון פסי גומי \פגושים\מראות.

הצבע תופס מצויין וניראה מצויין וחלק ללא סימני נזילות. הצבע הינו מסוג פרימייר יסוד אפור בהיר של יעקובי,גוון שניראה קרוב מאוד ללבן.

האם ניתן לצבוע איתו חלקים חיצונים ברכב ועליו להתיז שכבה של צבע לבן בתרסיס של יעקובי ? האם זה יתפוס?

פורסם

יחזיק עד שציפור תעבור מעליו!

מאוד לא מעשי , ראית פעם צבעי-רכב מתגודדים בהמוניהם באייס ? גם אני לא

לצבוע פלסטיק לא ניתן בשכבה אחת ישירות.

צריך ריסוס בשכבה ראשונה של חומר "מקשר" שמשמש כ"דבק" בין הצבע עצמו לחלק הפלסטיק

רק אז הוא נקשר , בזול לא יוצאים מזה! צריך לקנות קיט לצביעת פלסטיק בחנות לצבע מקצועית

("טופ-קולור" למשל)

או לחילופין לגשת לצבעי שמתעסק בצביעת אופנועים (פלסטיק הוא תחום המומחיות העיקרי שלהם)

.I'm a blocked user

פורסם

יש כזה צבע מקשר של חברת Motip באוטו דיפו, אני ממליץ גם בחום לקנות primer של אותה וחברה, וצבע הרצוי ממגוון הצבעים הענק של החברה.

ובין השכבות מומלץ לשייף עם נייר מים מספר 800-1200, שיקשר בין השכבות.

פורסם
יחזיק עד שציפור תעבור מעליו!

מאוד לא מעשי , ראית פעם צבעי-רכב מתגודדים בהמוניהם באייס ? גם אני לא

לצבוע פלסטיק לא ניתן בשכבה אחת ישירות.

צריך ריסוס בשכבה ראשונה של חומר "מקשר" שמשמש כ"דבק" בין הצבע עצמו לחלק הפלסטיק

רק אז הוא נקשר , בזול לא יוצאים מזה! צריך לקנות קיט לצביעת פלסטיק בחנות לצבע מקצועית

("טופ-קולור" למשל)

או לחילופין לגשת לצבעי שמתעסק בצביעת אופנועים (פלסטיק הוא תחום המומחיות העיקרי שלהם)

מאיפה הבאת את השטויות האלה? קח צבע מקשר עולה בסביבות 30 שקל , אם זה פלסטיק עם צבע

פלסטי אז תסיר את כל הצבע פשוט תקלף אותו .ואז תשתמש בצבע מקשר ועל זה תשתמש בצבע הרצוי שיעודו לפלסטיק גומי וכו....רצוי לעבור בשתי שכבות , יש אפשרות לצבוע גם את המראות .

• תוכן חדש...