Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמי גז CORVEN - מישהו מכיר\ניסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי לאחר בולמים טובים במחיר סביר לוולקן שלי נתקלתי לא פעם ולא פעמיים בהצעה לרכוש בולמי CORVEN מסדרת הגז שלהם.

יש לחברה אתר אינטרנט , קטלוג מסודר וכו' - מה שגם היבואן הוא היבואן של מונרו (אחד מהם).

יש למישהו ניסיון עם החברה ?מישהו שמע משהו?

תודה מראש.

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם
בחיפושי לאחר בולמים טובים במחיר סביר לוולקן שלי נתקלתי לא פעם ולא פעמיים בהצעה לרכוש בולמי CORVEN מסדרת הגז שלהם.

תגיד, יש לך מושג למה אתה רוצה בולמי גז?? לא חבל לך על האוטו (והמעיים שלך)?

שים בולמי זעזועים של שמן ואל תסבך לך את החיים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מה הקשר חבל על המעיים ?

לנו יש על האוטו מונרו גז והם מצויינים לא שוברים עצמות לא מעיים ולא טחול . לא כל הבולמי גז הם אגרסיביים וספורטיביים אם לזאת הכוונה הייתה

ים long time no

פורסם

לנו יש על האוטו מונרו גז והם מצויינים לא שוברים עצמות לא מעיים ולא טחול . לא כל הבולמי גז הם אגרסיביים וספורטיביים אם לזאת הכוונה הייתה

אולי.... כמה זמן לוקח להם להתחמם בחורף עד שהם מתחילים לתפקד? פעם הייתי נוסע בהם בחורף והיה לוקח איזה 20 דקות להתחמם, ועד אז היתי מרגיש בתחת כל בליטה קטנה על הכביש.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר החלפת הבולמים לחברה בשם קורוון - יש לי רק דברים טובים לומר , הוחלפו 4 בולמים (גאז) והרכב הונתך ב-33 מ"מ מקדימה.

מסקנות לאחר שבוע נהיגה : הרכב עוד יותר כיפי בסיבובים , ההרגשה היא שיש מעין "דבק" בילתי נראה בין הצמיגים לכביש ואין איבוד אחיזה כלל (לפחות במהירויות שאני נוסע בהן... ).

לאחר לילות קרים לוקח לבולמים כי 5 עד 10 דקות נסיעה "להיתחמם" ואז הכיף מתחיל.

אבל....

הנוחות נפגמת בהרבה וכל בור קטן בכביש דיי מורגש (רעשי פלסטיק וכו') , לכן כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו ...

בסה"כ הבולמים עלו לי פחות מחצי ממחיר המתחרה הצהוב - וכאחד שנהג די הרבה על רכב זהה עם בולמי קוני - אני לא חש הבדל בכלל.

בקיצור - ממליץ ביותר.

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש לחברה אתר אינטרנט , קטלוג מסודר וכו' - מה שגם היבואן הוא היבואן של מונרו (אחד מהם).

יש למישהו ניסיון עם החברה ?מישהו שמע משהו?

תודה מראש.

אומנם לא מדובר בסידרת הגז, אבל היום התקנתי רביעית בולמים של CORVEN מסוג שמן בפיאט אונו 94' של אחי, ולאחר נסיעה על הרכב אני יכול בינתיים לומר רק שהופתעתי לטובה.

באונו היו זוג בולמי זעזועים (גז) אחוריים מקוריים ועוד זוג בולמים קדמיים של LIP (בולמים גרועים) שהותקנו לפני מספר חודשים על הרכב.

לאחר הח' הבולמים האחוריים (בלבד) ניתן היה להרגיש הבדל משמעותי מאוד בנוחות הנסיעה ורכינת הרכב מאחור (למרות המעבר מבולמי גז לבולמי שמן) ולמרות שהבולמים האחוריים יצאו ויזואלית במצב מצויין (ועדיין הראו שיש בהם גז וההתנגדות שלהם סבירה) הם ללא ספק "גמורים".

ההבדלים הקריטיים נעוצים דווקא בבולמים הקדמיים.

קודם כל, ביחס ל KYB שהתקנתי באונו השניה שלנו - ה CORVEN מגלה קצת יותר התנגדות והוא מעט יותר קשיח (שניהם, אגב, מסוג שמן). דבר זה חיוני ל"אונו" כי מדובר בכיול רך והרכב נוטה לרכון בצורה דראסטית בסיבובים חדים.

ה LIP שהוסרו מהרכב (אני באופן אישי לא אוהב את הבולמים של LIP) הראו התנגדות סבירה ביותר ולא נזלו (שוב, הם יחסית חדשים לגמרי). 2 הבולמים היו במצב טוב... א-ב-ל היה משהו מאוד מוזר בבולמים הללו; בזמן סיבוב ימינה האוטו היה רוכן בצורה לא נורמלית בצד הנהג - ולא מדובר ברכינה ספציפית בגלל שהנהג יושב בצד שמאל של הרכב אלא משהו מאוד חריג. בסיבובים שמאלה (כאשר הצד הימני של הרכב רוכן) לא היתה רכינה חריגה כמו בצד שמאל.

בדיקה של הרכיבים פרט לבולם (משולש, מוט מייצב, בוקסות וכד') העלה חרס - ובעקבות כך למעשה החלטנו להחליף את הבולמים הללו למרות היותם חדשים למדי.

עם ה CORVEN (ושוב, יכול להיות שאחד מבולמי ה LIP הללו היה פגום - למרות שפיזית שניהם מתפקדים בסדר גמור, לא נוזלים וקיימת בהם התנגדות פנימית טובה) המצב שונה לגמרי.

קודם כל, הרכינה המוגזמת שהיתה בזמן פנימה ימינה (רכינה בצד שמאל) נעלמה כליל. האוטו הרבה יותר יציב, יותר נוח וכמובן הרבה יותר מאוזן מבחינת רכינת המרכב.

מהתרשמות ראשונית - דעתי חיובית, עכשיו נותר לנו לחכות ולראות איך הם ישרדו את תלאות הזמן...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...