Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שתיקנו לי הרכב מתאונה, כולל שיפוץ והחלפה של כל חלק כמעט באזור הסרן הקדמי, משולשים ציריות, גשר... יש עכשיו רעש כל הזמן מאחד הגלגלים בצד שמאל, לא סגור אם זה אחורי או קדמי, שומעים בעיקר בניוטרל, רעש שמתגבר עם מספר סיבובי הגלגל, מצטער שאין לי המחשה יותר נורמלית, אבל זה נשמע ככה:

ווויייי יוווו, וייייי יווווו, וייייי יווווו, ויייי יוווווו ואז נגיד מתחילים לסוע יותר לאט ויייייייייייייי יייווווווווווווווו ויייייייייייייי יוווווווווווווווו ויייייייייייייייייייייי יווווווווווווווווווו..... :)

מה זה יכול להיות? דרך אגב גם המיסבים הוחלפו.

עוד שאלה- אם אני מתחיל קצת חזק מהמקום אז האוטו די מאבד שליטה וההגה מסתובב לצד ימין, למה זה?

פורסם

לדעתי תעשה איזון גלגלים וכיוון פרונט שחייב לעשות אחרי תאונה.

ותבדוק מצב ציריות ותפוחי הגה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חחחח האוטו עבר בחודשיים האחרונים שני כיווני פרונט, לפני ואחרי התאונה...

מן הסתם הציריות שופצו ונראות ממש חדשות, ותפוחי הגה הוחלפו חדשים...

פורסם

דבר עם הסוכן ביטוח שלך,

ותכניס את האוטו לאותו מוסך שתיקן בפעם הראשונה.

ואם המוסכניק יאמר לך שהוא לא מוצא משהו חריג, אז מתחילה הבעיה.

לבינתיים, לא עולה כסף לנסות.

המון הצלחה (תזדקק לה).

צבי.

פורסם

א. תודה

ב. אני באמת מתכנן להחזיר את הרכב, בגלל זה רציתי ייעוץ כדי לתת למוסך כיוון שידעו מה לחפש, כי אני די בטוח שאם זה תלוי בהם הם לא יתקנו לי כלום, מנסיון- הרכב חזר לשם 3 פעמים אחרי אותה תאונה... בכל מקרה במילא הרכב יחזור, המזגן אצלי לא עובד מאז התיקון, והאגזוז כמעט מנותק וכל הזמן פוגע בגוף הרכב וגם בכביש בעליות..

ד"א- עניין האגזוז הוא ממש מסוכן, או שעדיין לא מספיק בשביל לנתק נסיעות, יש סכוי שהוא ממש יפול איכשהו?

פורסם

קבל משו נפוץ מאוד

מגן הפח הפנימה של אחד הדיסקים באחד הגלגלים פשוט נוגע בדיס

אם מברג ארוך אפשר ליישר אותו ביהלי לפרק את הגלגל

למעשה צריך לפחות בפינות להרחיק אותו מהדיסק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קבל משו נפוץ מאוד

מגן הפח הפנימה של אחד הדיסקים באחד הגלגלים פשוט נוגע בדיס

אם מברג ארוך אפשר ליישר אותו ביהלי לפרק את הגלגל

למעשה צריך לפחות בפינות להרחיק אותו מהדיסק