Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבקת מתכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להדביק שתי חתיכות מתכת - או שזה סגסוגת של ברזל, או שזה עופרת (זה נראה ממש כמו עופרת).

ניסיתי להדביק את שני החלקים עם אפוקסי אך זה לא עזר מכיוון שהאפוקסי לא מצליח להידבק לחלק אחד מכיוון שהוא חלק ואין לאפוקסי אחיזה עליו.

יש דבק מיוחד שיכול להדביק שתי חתיכות מתכות ???

כמות נדיבה מאוד של סופרגלו יכול להחזיק שתי חתיכות מתכת, שיעמדו בלחץ אבל לא רב - ( לשם השוואה פחות מהכוח שמתקבל כשלוחצים הכי חזק עם האצבע) ??

בקשר לאפשרות של ריתוך -

אני לא יודע אם אפשר לרתך את החלקים ביחד מכייון ש -

1)כנראה שהחלקים עשויים מעופרת ולפי מה שהבנתי ניתן לרתך עופרת.

2) צריך ממש ריתוך עדין מכייון שזה אזור דיי קטן יחסית ( זה מין פחית כזאת שמתחברת לפלטה ).

תודה לעוזרים.

פורסם

לא יודע מה זה ... :\ (אולי איןם את זה בארץ .. :\ )

אני יחפש על זה עכשיו באינטרנט ומחר אני ישאל בטמבוריות ..

תודה מוטי

:)

פורסם

אז ככה:

JB Weld

http://www.jbweld.net/coldweld.html

coldweld.gif

לפי מה שהבנתי

כמו אפוקסי רק בנוזלי.

אין לי ניסיון עם החומר ולכן אין לי מושג אם הוא יכול להדביק לדוגמא שתי משטחים חלקים אחד לשני, אני יודע בוודאותך שאפוקסי לא יכול לעשות את זה והוא גם לא מתוכנן לעשות את זה ולכן אפוקסי לא ממש עוזר לי בסיפור הזה.

אם

JB weld

הוא בדיוק כמו אפוקסי אז זה לא מה שאני מחפש.

פורסם

It's a two stage material but from my experience it's stronger than anything else I've ever tried so it might worth a shot for you... I know that I have a few things in my car that I JB welded and they are holding together just fine, I had a hole in the size of a 5 sheqel coin in my oil pan, stuck a copper plug in it and JB welded the two together... three years ago... and that's with hot oil on it all the time... that stuff is strong, very strong

.Moti

פורסם

It's a two stage material but from my experience it's stronger than anything else I've ever tried so it might worth a shot for you... I know that I have a few things in my car that I JB welded and they are holding together just fine, I had a hole in the size of a 5 sheqel coin in my oil pan, stuck a copper plug in it and JB welded the two together... three years ago... and that's with hot oil on it all the time... that stuff is strong, very strong

.Moti

לפי מה שהבנתי -

היה לך חור בגודל של מטבע של 5 שקל ולקחת מין מכסה (copper plug :?: ) וה JB הדביק אותו לכיסוי החור וזה מחזיק עד עכשיו ?

אם כן, אז מחר אני ילך לקנות את החמור ולנסות.

הוא דביק החומר הזה ?? כי האפוקסי לא ממש דביק לעומת דבק מגע, גם בגלל שהוא לא אמור להיות.

צירפתי תמונה של המנוע החשמלי -

אני צריך להדביק את "המכסה" הזה לתושבת של המנוע (החור שם)

יש מבין ? (יש לי עוד תמונת אם זה עוזר. ..)

נ.ב

האפור הזה מסביב זה הפוקסי שמרחתי לפני חודש והיום הוא התנתק מהתושבת .. :\

newmail.walla.co.jpg

פורסם
לפי מה שהבנתי -

היה לך חור בגודל של מטבע של 5 שקל ולקחת מין מכסה (copper plug :?: ) וה JB הדביק אותו לכיסוי החור וזה מחזיק עד עכשיו ?

אם כן, אז מחר אני ילך לקנות את החמור ולנסות.

הוא דביק החומר הזה ?? כי האפוקסי לא ממש דביק לעומת דבק מגע, גם בגלל שהוא לא אמור להיות.

.Yup, that's it, you got it right

It's not very sticky, it's not really supposed to be, you should try making the surface that you're glueing the thing on a little rougher, maybe use a little bit of rough sand paper

.Moti

פורסם
מה עם סיליקון ???

אני הדבקתי ספויילר גדול על מאזדה 323 F רק עם סיליקון

זה תפס נהדר....

עד שהוא יעלה גדישה.. וירצה לנסוע מעל 260 קמ"ש , ואז.... יהיה רע!

:hihi: :hihi:

פורסם

.Yup, that's it, you got it right

It's not very sticky, it's not really supposed to be, you should try making the surface that you're glueing the thing on a little rougher, maybe use a little bit of rough sand paper

.Moti

JB WELD יחזיק דברים מודבקים עד שלילדים שלך יהיו ילדים...

אבל הבעייה היא שלא תשיג את זה בארץ......

קו---------------------------------------

פורסם
אני צריך להדביק שתי חתיכות פלסטיק קשיח-

יש דבק מיוחד שיכול להדביק שתי חתיכות פלסטיק קשיח? ???

תודה לעוזרים.

"מתעלק על התרד":wink: כדי לא לפתוח חדש!

ניצן

• תוכן חדש...