Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אחוז פאניקה קראתי את השתלשלות הענינים של קודמי עם הקסארה - הבחור שנהרסה (או לא?) לו צמת חשמל זו או אחרת והכול בגלל זליגת מצבר. כמובן שרצתי מיד למטה, יחף, חיוור ודורס שכנה בדרך, הרמתי מכסה מנוע ותוך כדי מילמולי תפילה בחנתי המצבר. לכאורה, הכול נקי כרגע. נשאלת השאלה: האם צריך למלא מים במצבר זה? הפקקים מכוסים במדבקה שעליה שלל קללות בצרפתית, שפה שבה איני שולט, לצערי. אני מפחד שאמלא מים ובגלל ראות גרועה הם יעלו על גדותיהם, יגיעו לצמה המפורסמת, יהרסו לי אותה ואני אזדקן מצער. מה דעתכם? בתודה מראש.

פורסם
שלום. אחוז פאניקה קראתי את השתלשלות הענינים של קודמי עם הקסארה - הבחור שנהרסה (או לא?) לו צמת חשמל זו או אחרת והכול בגלל זליגת מצבר. כמובן שרצתי מיד למטה, יחף, חיוור ודורס שכנה בדרך, הרמתי מכסה מנוע ותוך כדי מילמולי תפילה בחנתי המצבר. לכאורה, הכול נקי כרגע. נשאלת השאלה: האם צריך למלא מים במצבר זה? הפקקים מכוסים במדבקה שעליה שלל קללות בצרפתית, שפה שבה איני שולט, לצערי. אני מפחד שאמלא מים ובגלל ראות גרועה הם יעלו על גדותיהם, יגיעו לצמה המפורסמת, יהרסו לי אותה ואני אזדקן מצער. מה דעתכם? בתודה מראש.
:-D

קודם כל תירגע...

1. פתח את המכסים(בדרך כלל 2 מכסים כל אחד עם 3 פקקים)בזהירות.

2.בדוק את מפלס האלקטרוליט(מים +חומצה)

המפלס צריך להיות כ-1ס"מ מעל הלוחות(יש בצד המצבר סימונים של MIN MAX ) אם צריך הוסף בעדינות מים מזוקקים.

3.סגור מיכסים.

4.נקה את קטבי המצבר מקורוזיה(אפשר בעזרת מים).

5.חזק את הקטבים ושים עליהם מעט גריז.

6.וודא שצינורית העודפים מכוונת כלפי הרצפה.

זהו אתה מוכן!

לנשום

לנשום שוב

לבקש סליחה מהשכנה:wink:

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...