Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק ידית חלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

יש לי יונדאי לנטרה 1998 1600 סמ''ק.

בשישי האחרון ניסיתי לפרק את דיפון הדלת האחורית הכל פורק הידית ומן פלסטיק בשביל לשים בוא דברים.

הבעיה היתה כאשר ניסיתי לפרק את הידית של החלון כאמור החלונות האחוריים הם ידניים ולא חשמליים.

נתקלתי בת'רד הנ''ל : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=20395&highlight=%F4%E9%F8%E5%F7+%E9%E3%E9%FA+%E7%EC%E5%EF

ובדקתי ואצלי אין את הצורה הזאת ואין שום דבר שאפשר להוציא.

ניסיתי למשוך את הידית בחוזקה אך היא לא יצאה ממקומה , חשבתי שאם אחרי שהחלון נפתח או נסגר אוליצריך לסובב אותה עוד אז היא תצא כמו הברגה אך זה גם ללא הצלחה.

ניסיתי להוציא את כל הדיפון אך היה ברור שהידית מחזיקה אותו ולא נתנה לו לצאת.

בדקתי את הידית והיא ממש עגולה אין שום דבר להוציא אין סוג של הברגה נראה כאילו היא מתלבשת על הציר ללא שום חיזוק אך ניסיתי להוציא אותה ע''י משיכה וזה לא עזר.

משהו יודע כיצד להוציא את ידית החלון ברכב זה?

פורסם

לא מניסיון ברכב זה אך מרכבים אחרים בד"כ ישנה על הידית עצמה בחלק הפנימי המתחבר לדלת מגרעת עם תופסן אשר מונע המידית לצאת באופן חופשי (ביוק כמו שתואר כבר!!), נסה לקחת מברג שטוח ובעזרת היד להרחיק קצת את הידית מהדיפון ולהכניס את המברג בין הידית לדיפון במטרה לנסות ולהוציא את התופסן מן המגרעת

בהצלחה יואב

פורסם

ניסיתי אין שום מגרעת , יש ידית עיגול והדיפון, אין דבר וחצי דבר אני לא רואה איפה לשחרר את הידית.

ניסיתי אפילו לנסות לפרק עם מברג אבל אין זה ממש חזק וזה לא יוצא.

יש עוד אפשרויות?

פורסם

אתה לא יכול לראות אותו אבל הוא שם.

הכי קל זה להחזיק מטלית ב 2 ידיים , לדחוף בין הידית והדלת ולסובב ימינה שמאלה- עד שהקליפס יוצא.

פורסם

בדקתי ויש שם רק עיגול אין שום לוחית לא חור שאפשר להכניס לשם את הלוחית כלום הכל חלק.

האם יכול להיות שזה בין הידית לדיסקית פלסטיק ולא בין הדיסקית לדיפון?

ואיך בדיוק לעשות עם הבד לא ממש הבנתי?

כי יש לי ספר היינס אבל שם מתייחסים לדגם שהכל חשמלי וברמת גימור שלי רק הקדמיים חשמליים.

פורסם

אל תיקח את הענין קשה,

קפוץ לזגג,תן לו כמה גרושים רק שיראה לך איך פותחים את העסק וזהו.

חבל על כל הזמן שאתה שובר את הראש עם זה ובסוף עוד מרוב שתפעיל כח משהו יישבר ואז יעלה לך יותר יקר כל ההתעקשות.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...