Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,סובארו 1.6 ידני 1993,פירקתי את הגלגל, ואת הבורג שבראש התפוח(בורג במצב מאוזן).

ובורג נוסף +מותרה ופין ביטחון,(בורג במצב מאונך)

אולם,התפוח לא יוצא,ניסיתי לדפוק מלמטה,לא עוזר,אני פשוט מפחד להרוס משהו,יש למישהו מושג ,איך לפרקו ,

תודה.

פורסם

יש שתי שיטות - זו שעולה כסף וזו שלא.

זו שעולה כסף נקראת חולץ בול-ג'וינט.

מין מכשיר שנראה כמו לום שבקצהו מעין מזלג שמורכז משתי זרועות מתכת שהולכות והופכות דקות לקראת סופן.

פשוט משחילים את החולץ בין המשולש \ זרוע והזרוע הגה ומנענעים מעט . זו האופציה הראשונה.

אופציה אחרת שראיתי [ומאוד הרשימה אותי, אם לומר את האמת] היתה שימוש בפטיש - לא על התפוח חס וחלילה אלא על הטבעת בתוכה הוא יושב - שתיים שלוש מכות יפות ומדוייקות והנ"ל נופל למטה כאילו היה דד של שוכנת בית אבות גריאטרי.

אגב, באומרי מכות יפות ומדוייקות - אני מתכוון יפות ממש. חבטה הגונה [לא משהו שמכוון לשבור את הזרוע, אבל מכה אמיתית - לא של קוסיות]

בברכת שלום ובטחון

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הי

1 את התפוח הוצאתי,(מלמעלה).מה שנישאר לי להוציא את החלק התחתון,שהוא תקוע,הוא לא יכול לצאת

מלמטה,כי הוא מולבש מלמעלה לתוך הזרועה,ובשביל להוציאו,צריך לידפוק מלמטה ,בכדאי שיצא מלמעלה,

השאלה האם הוא יוצא בדפיקות,אני מפחד להרוס משהו.

2

שיחררתי את כל הברגים,

תודה.

פורסם
הי

1 את התפוח הוצאתי,(מלמעלה).מה שנישאר לי להוציא את החלק התחתון,שהוא תקוע,הוא לא יכול לצאת

מלמטה,כי הוא מולבש מלמעלה לתוך הזרועה,ובשביל להוציאו,צריך לידפוק מלמטה ,בכדאי שיצא מלמעלה,

השאלה האם הוא יוצא בדפיקות,אני מפחד להרוס משהו.

2

שיחררתי את כל הברגים,

תודה.

בגלל זה התקשת להוציא אותו . פעלת בכיוון ההפוך !

קודם מוציאים את החלק התחתון עם מזלג ופטיש , ורק אח"כ את התפוח העליון שקל מאוד להוצאה בסובארו.

JDM :twisted:

• תוכן חדש...