Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית דלת ב-205+עדכונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

(פיג'ו 205 FOREVER 1.4 הזרקה)

הדלת האחורית הימנית עושה לי בעיות, או שאי אפשר לפתוח אותה עם הידית מבפנים או שכאשר היא נפתחת אי אפשר לסגור אותה, גם בידית בחוץ נראה כי היא אינה עושה כלום עד שאני פותח את הדלת מבפנים ואז נראה כי משהו משתחרר (ושוב לא ניתן לסגור את הדלת).

כאשר אני נועל את הרכב ופותח אותו אני יכול לסגור את הדלת.

יש הצעות?

חוץ מזה...

החלפתי פילטר דלק ומים(שלב ראשון מים רגילים להוציא את כל הג'יפה,ניקיתי גם את מיכל העיבוי. כשהאוטו יתקרר אשים מים ירוקים)-לא יאומן כמה בוץ יצא מהמנוע כשהוא התחמם והתחילה סירקולציה של מים במנוע.

בהחלפת הטרמוסטט ראיתי שבמוסך שמו חומר איטום אדום כלשהו מסביב לבית הטרמוסטט וקראתי בפורום שאין צורך לשים RTV אז הרכבתי ללא-מקווה שזה בסדר(אם לא תגידו משהו ולפני שאני מחליף למים ירוקים אוסיף RTV או משהו אחר), חוץ מזה כשהנעתי, בהתחלה נזלו כמה טיפות מאזור הטרמוסטט וכאשר האוטו התחמם זה הפסיק.

ניקיתי קצת עם ספריי ניקוי קרבורטורים ג'יפה מאזור מערכת ההזרקה, נראה קצת יותר טוב עכשיו.

כשהמנוע יתקרר אוציא פלג ואבדוק את התאמתו לרכב.

זהו בינתיים.

תודה.

mess with the best - die like the rest:snipersmi

פורסם

שלום,

1.האם ביצעת ניקוי ייסודי של מערכת הקירור בעזרת צינור השקייה שמוכנס לבלוק וגם לרדיאטור ?

2.האם החלפת את האטם של התרמוסטט בזמן ההרכבה של התרמוסטט החדש ? במידה ולא ביצעת זאת RTV לא יפתור את בעיית הנזילה.

מסקנה החלף את האטם.

אולי במוסך השתמשו בחומר שממנו יוצרים אטמים.

RTV מתאים לכיור מים או למערכות שאינן עובדות בלחץ !!

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק שלום.

החלפתי גם את האטם של הטרמוסטט, פירקתי את הצינור התחתון של הרדיאטור וגם את מיכל העיבוי.

הזרמתי מים דרך הצינור של מיכל העיבוי(פתחתי ברגי ניקוז והכל...), דרך בלוק המנוע ודרך צינור הרדיאטור שמחובר לטרמוסטט.

הנעתי לאחר מילוי מים רגילים, ניקזתי אויר ובדקתי שהכל יתחמם והמאוררים יעבדו.

בתחילה היו טיפות מים יוצאות מחיבור הטרמוסטט אך לאחר ההתחממות ופתיחת מעבר המים בזרנוק הליון נראה כי הפסיקה הנזילה-אולי האטם התחמם והתנפח מעט ואטם טוב יותר.

כשפתחתי את הטרמוסטט היה שם כמו סיליקון אדום גמיש כזה-ניקיתי הכל, ייבשתי והרכבתי חזרה.

מה אתה אומר, כדאי לפרק ולשים איזה חומר אטימה או שהאטם אמור להספיק ויש לחזק טיפה את הברגים?

תודה.

mess with the best - die like the rest:snipersmi

• תוכן חדש...