Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפילת טורים בוולוו 960

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי וולבו(960 ) מודל 96 נפח מנוע 3000 כמובן אוטומטי...לפני כחודשיים עשיתי לרכב ראש מנוע

אני לא יודע אם זה קשור לבעיה שאני מציג כאן ..הרכב סובל מזה תקופה מנפילת טורים פתאומית בתחילת הנסיעה במיוחד כשהרכב קר ובנסיעה איטית .

יש לציין שהחלפתי כל הגומיות הקשורות לאויר ולואקום ביצעתי ניקוי סעפת אצל מומחה הוספתי תוסף k-44

נבדקו פלגים ,חוטי צמה (חוטים שמתחברים לקואלים ) ואפילו ששת הקואלים ונמצאו תקינים.אגב הרכב סובל מהתנעה קשה אם הוא מחנה הרבה זמן כך שרק אחרי 2-4 הוא נדלק .מישהוא נתקל בבעיה דומה או מישהו יכול לכוון אותי מה לעשות .תודה .

פורסם

במע' רכב מודרני של הצתה והזרקת דלק ממוחשבות שיטת הניחושים גם לא מצליחה וגם גורמת להחלפת

חלקים סתמית ויקרה ללא צורך.

צריך לגשת למוסך מהכיר את מכוניות וולבו ושיש לו מחשב/סורק אבחון כדי שיבצע בדיקה וגם קריאת כל נתוני החיישנים אם הם משדרים נתונים שונים אל מחשב נהול המנוע.

מהיכן אתה בארץ ומי ביצע את עבודת ראש המנוע?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום רפי

תודה על תשובתך המהירה והעניינית ,אני מטירה ומי שעשה לרכב את ראש המנוע הוא מוסך מורשה בטירה (אבל לא מיוחד לוולבו).

פורסם

שלום לך עקל.

גש למוסך "פרג" בטירה ודבר אם ברוך הוא יוכל לעזור לך, הוא נמצא בתוך מתחם אוטוקרס.

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

• תוכן חדש...