Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב רע שבא מהכיוון של הבולם קדמי ימני, שאני בכביש משובש טיפה, או במפר, יש קירקושים כאלו, רעש כמו משהו מגרד כזה, דיי מציק כזה, אבל הבולם בסדר גמור, קשיח כזה ובולם יפה, חוץ מהרעש הזה.

ממה זה יכול לנבוע?

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם אתה בטוח שזה לא בולם.אז תבדוק את חתיכות הפח שנמצאות בצמוד לדיסק בלימה אצלי איקמו אותם בטעות במוסך ולכן היה רעש של חיכוך בזמן פניות או הכבישים משובשים כשה הורדתי את הגלגל ראיתי שהפחיות יושבות צמוד מדי (אך לא נגעו ובגלל זה לא היה רעש קבוע) לדיסק וישרתי אותם ומאז הרעש נעלם

פורסם

ייתכן והבולם אינו תקין ולכן נוצר הרעש.

נסה להביט בו מקרוב ולבחון האם קיימים סימני נזילה מהבולם - מה שיכול להצביע על בולם גמור.

בנוסף, ייתן והרעש לא נוצר מהבולם עצמו, אלא מתושבת הבולם העליונה, או ממיסב ההחלקה עצמו.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

מנסיון אחוז מאוד גבוה לרעש שאתה מתאר,נובע מסופורט (מחזיק)מנוע עליון.

ותחליף רק למקורי.

נתי

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

אתה מדבר על תושבת מנוע?

כמה עולה תושבת?

כי ראיתי שהתושבת השמאלית שלי טיפה יבשה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מקורית בסביבות ה500 ש"ח. כן הכוונה לתושבת מנוע.

נתי

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

אםזה כרית בולם, האם ניתן להחליפה לבד?

כמה עולות זוג כריות?

תודה.

כפיר

פורסם

כשאתה לוחץ על האוטו בצד אחד (בצד המרעיש) האם נשמע הרעש?

אם כן תיעזר בחבר אחד ילחץ ואחד יאזין. אני לא מכיר מיצובישי כריזמה אבל זה יכול להיות מהמשולש.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המשולש הוחלף, כל התושבות תקינות ומקוריות, ככה אמרו לי במוסך ולא הצליחו לאתר את הרעש.

גם הוחלפו לפני חודש רפידות בלימה בלבד ואין משהו שנוגע בדיסק.

ממה זה עוד יכול לנבוע?

תודה, כפיר

פורסם

כמו שכתבתי לך בפתח השירשור ומנסיון רב במודל/רעש בנסיעה מפרונט דבר ראשון

תושבת מנוע עליונה.

נתי

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

• תוכן חדש...