Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו 850 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך חוות דעת על האוטו צריכת דלק אמינות עלויות וזמינות של חלקים מחלות מיוחדות אם יש וגם אם היא עדיפה על לנציה קאפה טורבו תודה לכל העונים

פורסם

הלינק שהבאת לא עובד יואל. אגב אני בכוונה מקפיץ כי אולי פיפסו את השרשור הזה.

אני גם בסיטואציה דומה של מה עדיף T5 או 16VT ?

פורסם

ברוך הבא לפורום.

תריץ חיפוש על 850, תמצא גם דיונים על הטורבו, כנ"ל לגבי הקאפה. שתי המוכניות שונות, מאחר ואחת רק ידנית ואיטלקיה, והשניה אוטומטית בלבד.

מה שכן, שתיהן מאוד מהירות, שתיהן ניתנות לשיפור, ואת שתיהן קשה למדי למצוא במצב טוב.

אם מצאת שתי מכוניות במצב מעולה, קח את הלנצ'יה.

גיא

פורסם

מה נחשב לאמין יותר לנצ'יה או וולבו

בדוק המכוניות, בכל ההיבטים - מצב טורבו, מנוע, גיר, מערכות חשמל, לוח שנים ובכלל פנים הרכב

ותגלה הפתעות שלא היו מחמיאות כל כך לשרי הממשלה... שנסעו עד לא מזמן רק ב...

אילן

פורסם

הוולוו צרה !

היה לנו אחת במשך שנה..

התקלקל:

ABS - מחשב ABS כמעט 3000 שקל

סוויץ - גרם למנורות קדמיות + מד קמ"ש + איתותים לא לעבוד, רק כאשר היית משחק קצת עם המפתח היה "חוזר לחיים" -

מצבר פעמיים

אלטרנטור

טורבו שהיה דרוש שיפוץ

מערכת קירור

ועוד.

האוטו שהיה בידינו היה יד 1 , שמור (בנאדם בן 60) , מטופל במרכזי וולוו בת"א בלבד. (יש היסטוריה והכל)

האוטו עבר את הבדיקה בקומפיוטסט בהצלחה מרובה שקנינו .. חודשיים אחרי זה, התחילו הבעיות.

לא ממליץ

מה שכן, קאפה רכב נהדר, היה לי את התמא, ונהנתי מכל רגע. ואני מחכה שיהיה לי כסף כדי שאוכל לקנות גם קאפה.

פורסם

אינני מכיר מספיק טוב את הוולוו,הלנצ'יה נותנת תמורה מצויינת למחיר,היא יותר אמינה מהתדמית שהודבקה לה אך חשוב מאד למצוא רכב שמור וממישהו שמבין את "הצרכים" המיוחדים של רכב טורבו,יודע להניע ובעיקר לכבות את המנוע לאחר שהטורבו נרגע,משתמש רק בשמן איכותי ומחליף אותו בזמן וכיו"ב. יש למצוא רכב שטופל ע"י מישהו שבאמת מבין מה הוא עושה ושאינו מקומבן או שנעשו בו אילתורים וקיצורי דרך (ההמלצה טובה גם לוולוו טורבו ובכלל).

לקחת לבדיקה (לא במכון רגיל אלא אצל מי שמבין ברכבים כאלו) ולקוות לטוב. הטוב יגיע,זה בטוח ונהיגה בלנצ'יה זו חוויה בפני עצמה (לטעמי,התמא מהנה יותר מהקאפה...).

הטיפולים יהיו יקרים אבל זה נכון באותה מידה גם בוולוו.

העיצוב של הלנצ'יה (לטעמי) הן בחוץ והן בתא הנוסעים עולה על הוולוו בכמה רמות.

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...