Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום חברים,

חשבתי לקחת יוזמה קטנה במפגש הקרוב ולפתוח מעין "נקודת הרשמה" לחברים שיגיעו. עיצבתי פורמט של מדבקה עם הלוגו של קארספורום ומקום לכתוב את השם ואת הכינוי שלכם בפורום. ככה נוכל באמת להכיר אחד את השני.

הבעייה היחידה היא שאני צריך מישהו שמוכן לתרום הדפסה של 4-5 דפי מדבקות (יש ברשותי, המדפסת מקולקלת) ומישהו שיביא שולחן פיקניק מתקפל.

אם מישהו מתנדב לעזור - נא לפנות בפרטי.

תודה,

איתמר.

תריץ את כל נושא ההרשמה ואני ידפיס.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אני מגיעה אם המערכת משודרגת

מונו בלוק היפוניקס

מגבר פלאנט אודיו

זה השידרוג שעשיתי

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

Starlet16v כתב:

שלום חברים,

חשבתי לקחת יוזמה קטנה במפגש הקרוב ולפתוח מעין "נקודת הרשמה" לחברים שיגיעו. עיצבתי פורמט של מדבקה עם הלוגו של קארספורום ומקום לכתוב את השם ואת הכינוי שלכם בפורום. ככה נוכל באמת להכיר אחד את השני.

הבעייה היחידה היא שאני צריך מישהו שמוכן לתרום הדפסה של 4-5 דפי מדבקות (יש ברשותי, המדפסת מקולקלת) ומישהו שיביא שולחן פיקניק מתקפל.

אם מישהו מתנדב לעזור - נא לפנות בפרטי.

תודה,

איתמר.

אם אתם רוצים יש לי בעבודה מדפסת ברקוד שהוא מדפיס על המדבקות ויש גם מדבקות .

אבל הבעיה הגודל אצלי הם קטנים 3 על 2 ואפשר לעשות סמלון . אם מתאים דברו איתי....

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

מ-ג-י-ע

:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כרגיל-מגיע!
יותם, בשבת בבוקר אני מסדר לחבר את האופנוע אם אסיים בזמן אני בא רק בגללך...

עופר, שבת בבוקר אני בדר"כ מסדר לחברה שלי את המנוע. אם אני "אסיים" בזמן אני מגיע רק בגללך...

אלון. :wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...