Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו (או למה לא?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז התייאשתי מחיפושים אחרי איביזה נורמאלית ודייהטסו שרייד שלא הייתה בעברה בליסינג והיא כרגע אצל סוחרים.

לאחרונה אני מסתכל על פולו והיא פשוט עושה לי את זה. (אל תשאלו מה הקשר בין הפולו לשרייד, בבקשה).

כמובן, שכמו ילד טוב, הקשתי חיפוש וקראתי כמעט את כל התגובות עליה, אך עדיין אני מוצא את עצמי מבולבל.

הדגם שאני מחפש הוא 1.4 שנת 2000 ידני(לא 16V, לפחות לא כרגע).

1. הבנתי שהדגם בשנה הזאת הוא 75 כ"ס , זה נכון? אם כך, כמה זה 1600 ?

2. האם מנוע 1.4 הוא זריז או בשפת עמנו - "עגלה"?

2. ביטוח לנהג צעיר - שחיטה כמו שאומרים או שזו סתם שמועה חסרת בסיס ? ( אני יודע שזאת לא בעיה להתקשר לחברת ביטוח שלי ולשאול אותם, אך כרגע אני לא יכול לעשות זאת, לכן אשמח לאומדן מחיר שעלי לצפות לו).

3. טיפולים - אני מבין שהאוטו גרמני ואני מבין שהוא פולקסווגן, אבל מצד שני אני מבין שהוא גם אמין , זה מתקזז? על מחירי החלפים, שהם די בשמיים, כבר הספקתי לשמוע, אך מה עם הטיפולים השוטפים ?

אשמח לתשובות, הערות ובטח אשמח גם לתוספות :)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם הפולו שאתה מתכוון אליה היא 16V, רק שהיא בעלת 75 כ"ס ולא 100.

לגבי הזריזות, הרכב בהחלט לא עגלה וזריז למדי, כמובן שגרסת ה-100 כ"ס זריזה יותר. בסה"כ אוטו מהנה לנהיגה.

בדגם החדש יותר בשנת 2000 יש רק 1.4, בדגם הישן יותר יש מנוע 1.6 גם כן עם 75 כ"ס אלא אם כן אתה מתכוון כבר לפולו GTI בעלת 125 כ"ס אני חושב (אך מאחר ואמרת שאתה לא רוצה עדיין 16V, אני מניח שאתה תמכוון לדגם הישן יותר של פולו הקיים עדיין בשנת 2000).

ביטוח לנהג צעיר יוצא הכל כולל הכל בין 5000 ל-6000 ש"ח לדעתי (חובה ומקיף), עדיף באמת שתתקשר לחברת ביטוח על מנת לברר.

~If you cant lower heaven, raise hell~

פורסם

פולו 1.4 שנים 95-2000 אכן 64 כ"ס ניראה לי. בדגם הזה ל1.6 היה 75 כ"ס.

פולו 1.4 שנים 2000-2002 שזה דור אחד אחרי יש עם 75 כ"ס, 100 כ"ס ו-GTI עם 1.6 ו-125 כ"ס.

~If you cant lower heaven, raise hell~

פורסם

יוצא לי לאחרונה לנהוג הרבה בפולו 98 1.6 אוטומטית.

מנוע וגיר לא רלוונטים.

הרכב הפתיע אותי מאוד לטובה.

מרגיש מאד קליל וממש כיפי בכביש "טכני". עוד לא נהגתי עליו חזק מאוד אבל בנתיים הוא מראה על נטרליות עם מעט מאוד תת-היגוי.

במכונית הספציפית שאני נוהג בה בולמ הזעזועים דיי גמורים ולרכב זויות גלגול דיי גבוהות ונוחות הנסיעה חובטת למדי.

עוד נק' חלשה היא המושב (יש צ'אנס שבדגם שלך הוא כבר הוחלף ומשופר) והמרווח המאוד מצומצם מאחור.

בנסיעות ארוכות האוטו מתיש.

עלויות ביטוח אני לא יודע-הרכב של גיסתי ולא שמעתי ממנה תלונות מיוחדות.

בקשר לעלויות טיפולים ותיקונים.

אפשר למצוא מוסך טוב שיטפל לך באוטו במחירים סבירים, אבל עדיין יש צ'אנס שפה ושם תצטרך לפגוש מוסך של צ'מפיון. וזאת חויה פחות נעימה.

אמינות סבירה.

חולנות נופלים, קצת בעיות חשמל.

הרכב של גיסתי הוא ירוק כהה והצבע בגג שרוף לגמרי. גם על גוף הרכב כבר יש פה ושם שרוף

כך שאם אתה קונה רכב כהה יש לשים דגש מיוחד על שמירת חיצוניות הרכב.

מבפנים הרכב שלם לחלוטין (90 אלף ק"מ).

אני בסה"כ אוהב את האוטו.

אם צריך לחיות איתו כל יום בנסיעות ארוכות אז לא.

פורסם

יש לציין שהפולו של turbo היא מדגם FOX, והן דיי נדירות. הן כוללות את המנוע של הדגם הקודם של הפולו - זה שיוצר עד שנת 94, ונמכרו בשנת 95 בלבד.

החדשות חסכוניות קצת פחות , אבל לא פחות אמינות.

את הגיגיי לגבי הפולו ניתן למצוא באמצעות פונקציית החיפוש.

יש לציין שבשנת 2000 בוצעה מתיחת פנים ובוצע שיפור ניכר באיכות החומרים. (בנוסף הוחלפו הכסאות ליותר טובים משמעותית !)

לעומת זאת היצע המנועים ירד ועומד על 2: 1.4 16V עם 75 או 100 כ"ס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל, תודה על העזרה.

ביררתי עם חברת הביטוח ואכן המחירים עומדים בטווח שצויין.

ההבדל בהמחיר בין 1.4 75 כ"ס ל100 כ"ס הוא ממש לא קטן ולי, לצערי, אין תקציב ל-100 כ"ס.

מישהו יכול לפרט לי את גירסאות האיבזור שבאות בפולו 1.4 00 (אחרי מתיחת הפנים) 75 כ"ס? לפי מה שהבנתי, קיימת גיסה "יוקרתית" שכוללת:

* פנסי ערפל.

* 4 ח"ח.

*הגה כוח.

*4 כריות אוויר.

*ABS.

(אם מישהו יוכל לפרט לי על הגירסאות אז זה בכלל יעזור לי).

רגע...אז 75 כ"ס זריזה ?

תודה :)

פורסם
תודה :)

מישהו יכול לפרט לי על גירסאות האיבזור? זה הדבר הכי קריטי בשבילי, כרגע, ואני פוחד ליפול בו.

גרסאות האבזור בדגמים הללו זה דבר זניח.

ההבדל היחיד שאני מכין בין הקומפורטליין לבין הרגילה , זה תוספת של פנסי ערפל.

יכול להיות שיש הבדל בחלונות חשמל , 2 לעומת 4 .

הכי טוב לקנות מחירון, כמו כל קונה רציני של רכב, ולראות במדוייק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
גרסאות האבזור בדגמים הללו זה דבר זניח.

ההבדל היחיד שאני מכין בין הקומפורטליין לבין הרגילה , זה תוספת של פנסי ערפל.

יכול להיות שיש הבדל בחלונות חשמל , 2 לעומת 4 .

הכי טוב לקנות מחירון, כמו כל קונה רציני של רכב, ולראות במדוייק.

האם לרגע חשבת שאני לא רציני ?! :)

בן אדם שמוכן להוציא 45 אלף שקל, מוכן להוציא 40 ש"ח על עיתון :)

חשבתי רק על כך שמישהו פשוט יעזור לי בגירסאות איבזור, כי תכלס רוב המוכרים לא מבינים מה זו בכלל השאלה הזו: "מהי גירסאת האיבזור שלך?".

בכל אופן, אם זה מתבטא רק בפנסי ערפל, אז זה באמת דבר די זניח.

תודה רבה.

פורסם

כבעלים הגאה של פולו 1.6 מזה שנתיים אני אכן יכול לומר שהאוטו מהנה למדי בנהיגה, גם ארוכה. ממש לא "מתיש". הזדמן לי להשוותו להונדה אוונסיס אוטומטית - גיר אוטומטי מאוד מעצבן ולא מגיב. לוחצים ולוחצים וכלום לא קורה...

פולו 1.6 שנת 2000

• תוכן חדש...