Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו (או למה לא?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
98 יד ראשונה 1.4 16V 3דלתות נסעתי עליה שנתיים

זריזה היא לא

כוח יש רק בסל"ד גבוה

רמת גימור מינימלית, ריפוד בד זול אין דיפון בד על הדלתות

פלסטיקים לא איכותיים כמו בגולף

אמינות....בא לא נדבר על זה...

דלק בידנית 1:12

סטייל..יש ויש

סיכום: תפוח רקוב בניר צלופן

חפש מתחרות שטובות ממנה

אז זהו שזריזה היא כן , במונחים של רכב עירוני קטן ,(כל עוד אתה לא חי בסרטים של פילטר אגזוז טורבו צ'יפס סלט ומיניהם )

מן הסתם בגרסת 16 שסתומים הכוח מושג בסל"ד גבוה , אבל גם לא חסר כוח בסל"ד הנמוך

זה שאין בד על הדלתות זה לא אומר שהרמת גימור נמוכה , תיכנס לדייהטסו סיריון 2000 , ותראה מה זה רמת גימור נמוכה , הפולו כשהיא שווקה בשנת 95 הביאה סטנדרטים חדשים בשוק לרמת גימור(כריות אוויר ו-abs כסטנדרט ) , הקונסולה המרכזית והדיפונים בנויים מחומרים איכותיים (שוב עבור רמת הרכב , לא מדובר במכונית פאר )

הפלסטיקים בדיוק כמו בגולף בשנתונים המקבילים

תפוח רקוב בנייר צלופן ??!! , מה אתה רוצה להגיד בזה what u c is what u get

קיבלת בדיוק מה שצריך תמורת הסכום ששילמת , רכב עירוני , קטן אמין וחסכוני , מעוצב בטעם

היום זה שונה וחבל , הפולו השמינה , איבדה את הקסם שלה , איבדה את הקונספט

ומתומחרת גבוה מידי

ובשביל זה עשו את הלופו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
98 יד ראשונה 1.4 16V 3דלתות נסעתי עליה שנתיים

זריזה היא לא

כוח יש רק בסל"ד גבוה

רמת גימור מינימלית, ריפוד בד זול אין דיפון בד על הדלתות

פלסטיקים לא איכותיים כמו בגולף

אמינות....בא לא נדבר על זה...

דלק בידנית 1:12

סטייל..יש ויש

סיכום: תפוח רקוב בניר צלופן

חפש מתחרות שטובות ממנה

קשקשן.

השאלה ל-מה אתה משווה אותה.

אולי היתה לך נקודת פתיחה מאוד גבוהה ולכן זו היתה ירידה ברמה בשבילך.

(אם קנית אותה יד ראשונה, אז כנראה הפרוטה מצוייה בכיסך)

אני קניתי את הרכב אחרי שהיתה לי פיג'ו 306, וזו היתה קפיצת מדרגה ענקית מבחינת איכות וגימור.

בקשר למנוע (16V עם 100 כ"ס) , מדובר במנוע ה1.4 הכי טוב שיש בשוק, כבר כמעט 10 שנים.

אתה יכול לבצע חיפוש ולקרוא התרשמויות של אנשים שונים.

בקשר לדיפון על הדלתות... ברכבים קטנים ודיי זולים ,עדיף שלא יהיה דיפון, כי אם יהיה, אז הוא יהיה באיכות בינונית.

בקשר לפלסטיקים , תשווה לגולף של אותן שנים ולא לגולף MK4 שיצאה לקראת סוף חיי הדגם.

16V לאחר מתיחת הפנים, מכילה פלסטיקים בדיוק כמו בגולף.

בקשר לבד , מושבים אפורים זה באמת לא הדבר הכי יפה בעולם. אפשר לשים כיסויים או פשוט לחיות עם זה בלי בעיה, כמו שאני חי. (עד שאני אמצא כסאות של פולו GTI מפירוק)

בקשר לאמינות, לא יודע מה עבר עליך. אני מרוצה.מאוד מרוצה.

צריכת דלק אכן 1:12 ,אבל זה מכיוון שהמנוע מדרבן אותך לתת עוד גז,יש לו אחלה צליל (ואני אוהב גז :-D).

מבחינת אבזור, לא תמצא רכב בסביבות 30 אלף ש"ח, עם חישוקי מגנזיום , סאן רוף, ABS , חלונות חשמל, 2 כריות אוויר, מראות חשמליות ,פנסי ערפל, וכו' וכו'...

מבחינת התנהגות כביש ,הגה ונוחות, מדובר ברמה אחת מתחת ל306 / 106 , אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה טוב מאוד,התנהגות בטוחה ויציבה , ואם אתה נהג טוב, אתה יכול למצות את הרכב הזה טוב מאוד. (מי אמר ערן-S).

ולאיציק (RS 2000) , אני מסכים איתך לגבי התנפחות הרכב.

אני פולו חדשה לא אקנה לעולם, הדבר היחיד שעוד סביר הוא לרכוש פולו GTI שהיא האחרונה מהדור הנוכחי. (זה יקרה ביום שאני אמצא אחת יד 1 עם 50 אלף ק"מ)

נ.ב. אני אוכל את הלב שלא מביאים את הלופו לארץ, יצא לי לבדוק אחת באנגליה,אוטו חמוד ביותר !

1715157.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לעובד שלי יש פולו 2004,וזו לו הפולו הרביעית משנת 98.

סה"כ מיצטבר לכל המכוניות 120K.

0 תקלות,והוא לא מוכן לשמוע על שום מכונית אחרת,וגם הבאה שלו תהייה פולו...

מסכים שהנוכחית(2004)תפחה וגדלה,אולם רמת הגימור והאיבזור עלו מדרגה,והיא כוללת פרטי איבזור שעד לפני שנים בודדות היו נחלתן של מכוניות מנהלים(בקרת אקלים,מראות מחוממות,תאורה בסכי השמש,משענת יד במושב האחורי ועוד).

אין ספק שהפולו זקוקה למנוע חזק יותר,אך לצרכים שלו זה כנראה מספיק,מה גם שנסיעה של 4 מבוגרים לים המלח הניבה ביצועים סבירים למדי,גם בעלייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הייתי בודק באתרים השוואתיים כגון CARFOLIO כדי לראות אם למנוע יש את אותם מאפיינים.

אני בכלל לא בטוח שהמנוע שיש באיביזה הוא 16V.

אם כבר איביזה, לדעתי עדיף ה1.6 עם 100 כ"ס, שבא באיביזות מאזור שנת 2000 ומעלה,

הן גם באות דיי מאובזרות יחד עם המנוע הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני גם התלבטתי בין 2 הרכבים (איביזה 1.6 100 כ"ס ופולו 1.4 75 כ"ס)

לדעתי האיביזה קצת מגושמת, פחות יציבה ופחות מהנה לנהיגה, למרות המנוע החזק יותר...

לגבי השוק של האיביזה, יש פחות ביקוש לרכב אבל אם דרישת מחיר סבירה ניתן בהחלט למכור אותה.

~If you cant lower heaven, raise hell~

• תוכן חדש...