Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים עוזר ולפעמים לא , הכל תלוי ברכיבים שיש לך.

אני אישית אוהב/מציע לך לפתור את הבעיה מתחילתה , כלומר למצוא מאיפה קיים הרעש .

בהצלחה.

מש"ק זרזור

פורסם
שלום! האם המוצר הזה יעזור ודאי....!!!???? מסנן רעשים RCA

תודה.

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=NP104&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=171&aff=Zap

כדי לקבל תשובה יותר מדוייקת תן בבקשה פרטים נוספים על המערכת שלך ברכב. HU? מגברים? בכל אופן משתיק ה - RCA בנוי משנאי קטן שתפקידו לבודד חשמלית את ה - HU מהמגבר. הבעייה שהמשתיק הזה אמור ליפתור נקראת GROUD LOOP. לא בטוח שזאת הבעיה אצלך ברכב. בכל מיקרה כדאי להימנע משימוש במשתיק כזה מכיוון שהוא מעוות את הסאונד במיוחד בתדרים הנמוכים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אז ככה...

יש לי פולו 2006 (שבוע על הכביש)

מגבר מונו lightning audio b.250.1 + סאב פיונייר 800W

מגבר power acoustik השקוף שמגביר 6/9 רוקפורד frc3269 75rms

מכיוון שזה אוטו חדש אז כנראה הבעיה היא לא באוטו...

תעזרו בבקשה!!!!

פורסם

אני פעם ראשונה בפורום אבל כ"כ הרבה שטויות באתר אחד עדיין לא ראיתי על רעשיי מנוע לא מתגברים באמצעות משתיקים למניהם אלה בודקים את מקור הרעש ומסלקים אותו מאוד פשוט לעשיה אצל מתקין אמיתי ולא מתקין מדרכה.

פורסם

אני חייב להסכים עם דרור99

כנראה שהבעיה היא עם ההתקנה...

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
אני פעם ראשונה בפורום אבל כ"כ הרבה שטויות באתר אחד עדיין לא ראיתי על רעשיי מנוע לא מתגברים באמצעות משתיקים למניהם אלה בודקים את מקור הרעש ומסלקים אותו מאוד פשוט לעשיה אצל מתקין אמיתי ולא מתקין מדרכה.
רעשי מנוע אפשר לפתור בדרך קלה מאוד לחבות את המנועה או ליסגור חלונות.

יש רעשים של אלטרנטור של מכשירים אליקטרוניים אחרים אבל לא של מנוע!

• תוכן חדש...