Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OpenOffice - מישהו מכיר ? משתמש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל תודה על התשובה.

הרצתי את ה5 שורות של URPMI, ואח"כ נכנסתי לRPM דרייק, ושם בשביל להתקין כל מיני דברים (למשל Mפלייר, XMMS ( מקווה שכתבתי נכון, זו התוכנה של ניגון המוסיקה) הוא מבקש להכניס דיסק דיווידי לכונן סידי (ולא לכונן דיווידי), כלומר אם אני מכניס את הדיסק לכונן דיוידי הוא כמובן לא ממשיך בהתקנה (כי הוא רוצה שאני אכניס אותו אך ורק לכונן סידירום, שכמובן אינו יכול לקרוא דיווידי). שאלה נוספת, האם בדרייק RPM, ישנם כל התוכנות? עשיתי חיפוש לאופן אופיס 2, והוא מצא הרבה קבצים, אני צריך להתקין את כל הקבצים שקשורים לאופן אופיס 2?

הקיצר אני צריך עוד ללמוד הרבה על לינוקס, מי יודע אולי אני אלך להרצאות בבר אילן על לינוקס.

פליקס

יש גם הרצאות טובות באונ' ת"א...

כמו כן יש את האתר הטוב (ו"הטיפה" מלא ילדודס) ווסאפ

אגב, מה שאתה מתאר הוא "תותיות" בחבילות אחרות... בדביאן הם נתנו פיתרון יפה, עץ חבילות. אם אתה רוצה משהו, אתה מתקין אותו והסקריפט מוריד את כל מה שהוא צריך מבחינת "תלותיות"....

apt-get install is all U need!!!

;-)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי , לפחות תדייק ותטרח להגיד שיש את זה גם במנדריבה.

פליקס, באותו תפריט שאתה בוחר Install applications יש עוד אופציה שברח לי שמה שבא אתה יכול לבחור באיזה RESORCES אתה משתמש, ושם אתה יכול לסמן לדוגמא - שאין לך את הCD ואז הוא מוריד הכל מהאינטרנט ( אחרת הוא מנסה לחסוך לך הורדת וחבילות תלות הוא מתקין מהDVD )

בכ"א , החבילות הנוספות נמצאות יותר למטה , בהתחלה מופיעות החבילות הרגילות ואחרי זה יש את החבילות של Pinguin liberation front איפה שיש את כל הGOODIES.

אם אתה צריך עוד עזרה - בה"פ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני עבדתי בה, היהתי שולח הצעות מחיר פשוטות ללא טבלאות או סימולים מיוחדים ולרוב הייתי מקבל תשובות שלא הצליחו ליקראה את הקבצים באופיס של MS

אולי מאז שינו ותיקנו אבל את זה לא אוכל לדעת עד שלא אנסה שוב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איכסה מנדרייק, ממש לא אהבתי אותה.

כל האשפים המצ'ומקים, מוציא את כל הכיף מלינוקס.... :D

בכל מקרה, עם כל ה-OO, בזמנו, כשהייתי עוד עובד עם לינוקס(התייאשתי עקב חומרה טיפשה מדיי), דווקא העדפתי את ה-K-office(אם אני זוכר נכון ובאמת קוראים לזה ככה.)

פורסם

גיל, יאשועל לינוק שכמותך...;-)

אז יש כאן קבוצת תמיכה ללינוקס...ממש מחמם את הלב...

הנה הלינק

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...