Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אופל אסטרה GSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, היום נהגתי באופל אסטרה GSI 2200 אוטומט,

אין ספק אחת המכוניות, רכות כזאת ומנוע כזה עדיין לא ראיתי.

הבחור מוכר את האוטו, שנת 2001, הוא מטפל בו יותר טוב מאשתו, מכיר כל בורג ובורג, ומטפל רק במוסך מורשה. האוטו מאובזר לגמרי ונראה במצב מצויין ויותר.

המחיר הוא מחיר מחירון, צריך לבדוק לגבי המחיר בדיוק אבל בסביבות ה 60 פלוס.

בקצרה,

אם תוכלו לפרט מניסיונכם, לקנות או לקנות ?

האמתי שחשבתי להשקיע הרבה פחות על אוטו, לקנות פג'ו 206 ולהשקיע 40000, ולהחליף בעוד כמה שנים, אז השאלה האם האוטו הזה יכול להחזיק עוד 8 שנים לערך ללא בעיות קירטיות, כי אם ככה אז שווה לי להשקיע עכשיו את הכסף...

פורסם

קודם כל נתחיל מזה שאוטו זה לא השקעה.בנוסף, אתה הגעת לפורום יעוץ ברכישת רכב, פורום נביאים זה פניה הבאה שמאלה. או במילים אחרות, אף אחד לא יכול להגיד לך האם הרכב יעשה או לא יעשה לך בעיות ב-8 שנים הבאות. מה שכן, קניית רכב זו לא חתונה קתולית, אתה תמיד יכול למכור ולהחליף למשהו אחר יותר זול/יקר ...

האסטרה GSI מהשנים הנ"ל זו סה"כ אסטרה רגילה עם מנוע בריא. בעיקרון מדובר ברכב עם התנהגות בין הטובות בקטגוריה (לפי דעתי הגה שני בטיבו אחרי הפוקוס) רק חבל שהגיר הורס את כל החגיגה.

בכלליות הרכב דיי אמין, טיפולים יקרים (UMI), המנוע הנ"ל דיי נפוץ (נמצא גם בוקטרה) ואין איתו יותר מדיי בעיות (בניגוד למנוע 1800 שלו יש רצועת טיימינג שלא שורדת טוב באקלים של ארה"ק). תבדוק האם החליפו רצועת טיימינג, היבואן נתן המלצה להקדים את ההחלפה ל-60K ק"מ (במקור היה 90K ק"מ) בגלל מספר רצועות שנקרעו. החלפת טיימינג ב-UMI (ממליץ לך לא לפנות למוסכים שלא ראו אפילו את הרכב הנ"ל לפני) יכולה בקלות להגיע ל-2K ש"ח (אני ממליץ להרים טלפון למוסך ולקבל הצעת מחיר).

לגבי המחירון, בד"כ רוב דגמי אופל נסחרים מתחת למחירון בעיקר בגלל יבואן שלא דואג לשם של המותג. מכיוון שמדובר בדגם מיוחד ומטופל מאוד נראה לי שמחירון נשמע הגון מאוד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפורום נביאים מראש לא פניתי, הכוונה הייתה בשאלה, האם ידוע איזה שהם בעיות עם הרכב בטווח הארוך, לדוגמה אחרי 5 שנים מתחילים בעיות במנוע וכד'...

בקשר לרצועה אני אבדוק. תודה.

מנוע של ג'נרלס, הוא צריך להיות טוב, נהגתי באוטו, והמנוע פשוט כל כך שקט אבל יחד עם זאת ממושמע כל כך.

תודה

פורסם
לפורום נביאים מראש לא פניתי, הכוונה הייתה בשאלה, האם ידוע איזה שהם בעיות עם הרכב בטווח הארוך, לדוגמה אחרי 5 שנים מתחילים בעיות במנוע וכד'...

בקשר לרצועה אני אבדוק. תודה.

מנוע של ג'נרלס, הוא צריך להיות טוב, נהגתי באוטו, והמנוע פשוט כל כך שקט אבל יחד עם זאת ממושמע כל כך.

תודה

לא כל מנוע של GM הוא אגדה. אבל המנוע 2200 סמ"ק הוא מנוע מצויין שנמצא בהרבה דגמים (אסטרה, וקטרה, אומגה, ספידסטר וכו'). לפי דעתי הממוצע יעמוד בין 1:8-1:10, תלוי עד כמה הרגל שלך כבדה על הגז.

פורסם

המחירון של הרכב הזה לא ממש נע סביב ה-60

מחירון של אסטרה לא GSI גבוה מ-60 באותו השנתון, קח את זה בחשבון.

אלעד (רדרוז, אם במקרה אתה לא אלעד):

למה לא כדאי לתת למישהו שלא החליף ברכב טיימינג להתעסק בזה ?

פשוט, זה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה, אבל מסקרן אותי הסיבה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אוכל רק לתת לך התרשמות מאוד קצרה -נהגתי בו יום-יומיים. ככה שביחס לעלות וכוו תמשיך להתעניין פה..

מכונה מאוד אפורה - בטח אחת שנושאת את התג GSI. לא המופרעות של קודמתה , גם לא מציעה שום דבר מעניין מבחינת נהיגה. תיבה אוטומטית פשוטה, מנוע בינוני בעוצמתו , נוטה לתת היגוי די קיצוני - גם פרובוקציות עקשניות לא ממש מזיזות לה הרבה והיא תמיד פותחת רדיוס מאוד ברור בסיבובים.

תא הנוסעים שלה [כמו ששמת לב בטח] די מדכא ושחור ואי אפשר ממש לציין שם מוטיב ספורטיבי כלשהו - סך הכול , לא מקום נעים במיוחד.

לדעתי - GM לא התאמצו במיוחד באותו שלב . אתה מקבל את אותה התחושה כמו בגולף GTI הקודמת. סוג של דגם אמצע כזה בלי חנית של ממש. די רך , לא מרטיט ולא מרגש. אסטרה קצת יותר חזקה, מעט יותר מחוספסת , וכנראה [סתם] יותר יקרה.

טיפולים וכוו, כמו שאמרתי אין לי מושג.

מקווה שעזרתי מעט.

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם

שמע נהגתי באוטו, ודווקא התרשמתי לטובה, המנוע כן נותן פידבקים מצויינים, התא נוסעים אולי לא ספורטיבי אבל זה טעם וריח, הדש בורד והדלתות מכוסים בסניק סקין, הכל שם מעוצב להפליא יש מערכת עם 6 רמקולים מהיצרן באוטו עם אקוסטיקה מעולה.

מבחינת התמרונים, תלוי עם משתמשים בצמיגים לפי המלצות יצרן, עשיתי איתו סיבובים במהירויות די גבוהות והוא ענה די מהר ללא קושי, התאוצה שלו מדהימה פשוט, והמנוע שקט להפליא.

פורסם

בלרופון,

הנאה מנהיגה זה דבר מאוד סובייקטיבי, חלק נהנים מזה שהאוטו שלהם לא מחליק בסביבום וחלק נהנים שהזנב עובר את מכסה המנוע.

תראה, אם נהגת על האסטרה ונהנת - אתה לא צריך שום חיזוק. כי בסופו של היום אתה זה שהולך לחיות עם הרכב ולא אנחנו.

אם הרכב הזה נותן לך את מה שאתה מחפש, אם המנוע חזק ומספק אותך ופנים הרכב לדעתך יפה - אז אין שום סיבה שמה שמישהו אחר יגיד לך ישנה את זה.

מה שכן בנוגע לאמינות כן יש סיכוי שאנשים פה יספרו לך את מה שרס"ן שמועתי מפיץ....

פורסם

קודמי העיר לגבי תת-היגוי קיצוני ב-GSI. אני יודע שיש תת-היגוי קיצוני ב- DTI 16V שעליה נהגתי.

בכל אופן, כדי להתרשם (בחפיף) קח את האוטו למגרש ריק, ותבדוק מה שצריך...

פורסם
המחירון של הרכב הזה לא ממש נע סביב ה-60

מחירון של אסטרה לא GSI גבוה מ-60 באותו השנתון, קח את זה בחשבון.

אלעד (רדרוז, אם במקרה אתה לא אלעד):

למה לא כדאי לתת למישהו שלא החליף ברכב טיימינג להתעסק בזה ?

פשוט, זה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה, אבל מסקרן אותי הסיבה.

אם נפגש אי פעם, תזכיר לי להביא לך את ההיינס של האסטרה. כאשר תראה מה צריך לפרק בשביל להחליף (כמו שצריך) טיימינג אתה תבין. אכן הרצועה מתוכננת בצורה לא הכי טובה שיש ולכן כדאי ללכת למישהו שכבר עבד על הרכב הנ"ל.

אני מסכים עם דבריו של manxral, ה-GSI היא לא רכב ספורט אלא סתם גרסא טיפה יותר חזקה וטיפה יותר מאובזרת. המחיר שלה כתור משומשת דווקא סביר בשביל רכב משפחתי עם מנוע מחוזק.

• תוכן חדש...