Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בשמחה ובצער - פליקס נמכר!

הקונה המאושר יזדהה בהמשך. ערב טוב לכם! :-D

מה ???????. :shock:

ולא קיבלתי הודעה על כך ? אני מוחה בתוקף , בתור האב הרוחני של פליקס ואחד הגורמים לחזרתו לחיים אני המום ...

נפרדנו כך

הייתה דממה ....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

לאבא היתה רנו 6 תכלת לעיתים קרובות היה משתחרר הקבל של הגז ואבא היה מעביר חוט רגיל דרך קיר האש לתא הנהג , מערכת מתלים רכה מאוד , המנוע זהה למנוע של רנו4 .

מה המצב של האוטו ומה התוכניות ? האם חסרים לך חלקים ?

פורסם

כרגע אין תוכניות... הכל בהקפאה עד סיום פרוייקט הוספה סופר 68 + סירה 69.

מצבה כסטנדרתי לפני שיפוץ : צריכה פחחות וצבע טובים.

ומעבר פרטני על המנוע ( 1100 כמו של ה 4)

מרושיינת על שמי וכאספנות יד שניה.

מודל 75.

אין לי חלקים .

פרוייקט זה יאלץ נסיעה לצרפת כנראה.. או שלמשהוא יש רעיון אחר?

למרות שאין לה הרבה חלקים... קצת פנסים ווינקרים.. ופסי קישוט.

לגבי חלקי מנוע הבנתי שעוד יש להשיג פה. רנו 4,5..

מה לגבי מפגש חברים?

פורסם

הכל ניתן להזמין מהאינטרנט. לא צריך לטוס בשביל זה. האוטו שלך נראה יפה, יש מה לסדר תחת מכסה המנוע...

אני מבין שניסית להתניע אותו כמו שהוא (?) ואני ממליץ לך לא לעשות כן עד שמערכת הקירור תהיה סגורה ומוכנה לשימוש.

בכלל, מנוע שעמד כ"כ הרבה זמן כדאי לשחרר ע"י פתיחה, ניקוי וחידוש.

חוץ מזה אני רואה שהפנים שלם למדי. הרצפה מחוררת כמו בכל רנו וחסרות לך בקליות... אני אנסה לחפש לך חלקים פה בחיפה - יהיה טוב אם תכין לנו רשימה של כל הדברים שאתה צריך! אני חושב שאת הכל תמצא בארץ.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

חברים, אחרי זמן רב שהייתי "נשא", אתמול גם אצלי התפרץ סופית החיידק ורנו 4 נרשמה על שמי.

מדובר במכונית לשעבר של אסף, דגם GTL מודל 83', שבינתיים עדיין עונה לשם "פליקס", ונראה מה יהיה הלאה. האמת היא שקצת קשה לי להסתכל על סוכריה כמו רנו 4 כאל זכר, ויתכן שפליקס יעבור ניתוח לשינוי מין בהמשך :)

המכונית נמצאת במצב מכאני לא רע, וקוסמטי טעון שיפור. הנסיעה היום בצהריים מחיפה לשרון עברה מצוין, וכמו שאמרתי לאסף, אני עדיין לא מבין אם הספידומטר מזייף או לא כי הוא הראה לי מהירויות לא כל כך חוקיות בכביש החוף בלי שום מאמץ.

בשלב הראשון נערוך לה יישור קו מכאני כולל החלפת קלאץ' (אסף כבר תרם לי חצי סט), טיפול בקרבורטור, בדיקת נזילות השמן מהגיר ומהמנוע ועוד כמה דברים קטנים, בתקווה שתהינה בעיקר הפתעות טובות.

השלב המתוכנן הבא הוא לעשות פחחות + צבע.

השיפוץ מיועד להתנהל לאט-לאט, ברוגע ובשלווה, במטרה שלא יתפוצץ לי וריד :)

אני רוצה להודות לכל מי שעזר, בייחוד לעופר שהצקתי לו עם שאלות וכמובן לאסף שהשקיע את הנשמה במכונית והחדיר בה רוח חיים.

כרגע אני בתקופה בעייתית מבחינת מפגשים, אבל בהמשך אני אשמח להצטרף למועדון. סטיקר על הפגוש כבר יש לי...

תמונות - מאתמול בערב, מהיום בצהריים עם עצירת ביניים בחוף הכרמל בדרך לבית החדש, והחלפת המפתחות (למרות שזה נראה כאילו דווקא אני זה שנותן את הצרור לאסף, אבל לא משנה).

אורן

a.jpg

aa.jpg

aaa.jpg

פורסם

מזל טוב ,

שתצליח בפרויקט וברוך הבא למועדון.

אגב חברים אני מחפש נקודת אפס של שרשרת טיימניג לרנו 4 1100 סמ"ק אם מישהו יכול להעלות תמונה אודה מאוד .

פורסם

רפואה שלמה אורן!

ואתה יכול לנתח את האוטו כמה שאתה רוצה. מבחינתנו הוא תמיד ישאר פליקס. (נכון דני?) כדאי שתשלים עם זה. :oops:

ו.. הספידומטר תקין ונבדק (יש לי קבלה מהבעלים הקודמים).

תוסיף 10 קמ"ש למהירות שעליה דיברנו וזאת התוצאה שהשגתי איתו. (לא מודה בכלום!)

עכשיו רק נשאר לך:

- תמונה לפרופיל

- חתימה

- להפציץ אותנו בתמונות. אחרת אני אשב לך על הוריד!

* אגב אני שולח לך הודעה פרטית עם משהו ששכחתי להגיד לך בבוקר.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

פליקס נראה יפה מאד שם, נ.ב. הצעה לצבע: ירוק עם גג לבן, אם תרצה יש לי גם שרטוט של צבע כזה, המועדף עלי.

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם
דבר ראשון תחליף את השעון חום. הוא עשה לי בעיות

דבר שני- תחליף את הג'נט של הדלתא לפני שהרכב יתחיל לקלל לך ברומנית

דבר שלישי- תתחדש.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
דבר שני- תחליף את הג'נט של הדלתא לפני שהרכב יתחיל לקלל לך ברומנית

דבר שלישי- תתחדש.

תמצא לי ג'נט אני אקנה. :-D גם מהצד השני יש ג'נט רומני.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

אסף, תהרוג אותי איך בונבון כמו R4 יכול להיות פליקס בן זכר, ודווקא R12 היא בטי נקבה

אבל כן, לעת עתה פליקס נשאר פליקס, גם אם הוא קצת מבולבל מינית :wink:

לגבי תמונות, בטח כבר הבנת שאני אוהב לצלם, אז לא יהיו לנו בעיות... תמונות יטופטפו לאורך הזמן...

רמי - תודה. מחר אני אחפש לך את הקטע הרלוונטי מההיינס

איתמר - אני לא שולל את זה... לסבא שלי הייתה רנו 4 ירוקה אותה אני זוכר מהילדות המוקדמת בתור "הצפרדע". אבל יש עוד זמן עד שנגיע לדילמת הצבע

• תוכן חדש...