Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, איך לעזאזל מחליפים צמיג ברנו 4?

יש לי צמיג אחד קשיש, נראה לי שהוא המקורי של האוטו... נסעתי אתמול לפנצ'רמאכר והוא הזמין לי FALKEN להיום.

עכשיו הגעתי אליו ונתקלתי בשתי בעיות:

1. הצמיג החדש שהגיע הוא בן כמעט שנתיים. לטענת הפנצ'רמאכר אין להשיג צמיגים טריים יותר, בגלל שזו מידה שבקושי משתמשים בה (135/80/13 אם אני זוכר נכון). האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

2. הצמיג הישן הוא עם פנימית, כמו שהרנו 4 נמכרו במקור. הוא אומר שהיום אסור יותר למכור צמיגים עם פנימיות! והצמיג שהוא הביא לי בכלל לא תופס ב-100% כי הוא ללא-פנימית, אבל הג'אנט מותאם לצמיג עם פנימית (עניין של גודל החור לשסתום).

בינתיים נשארתי עם הישן.

אז מה עושים, מנסיונכם? מהיום לא מחליפים יותר צמיגים..?

אורן

פורסם
חברים, איך לעזאזל מחליפים צמיג ברנו 4?

יש לי צמיג אחד קשיש, נראה לי שהוא המקורי של האוטו... נסעתי אתמול לפנצ'רמאכר והוא הזמין לי FALKEN להיום.

עכשיו הגעתי אליו ונתקלתי בשתי בעיות:

1. הצמיג החדש שהגיע הוא בן כמעט שנתיים. לטענת הפנצ'רמאכר אין להשיג צמיגים טריים יותר, בגלל שזו מידה שבקושי משתמשים בה (135/80/13 אם אני זוכר נכון). האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

2. הצמיג הישן הוא עם פנימית, כמו שהרנו 4 נמכרו במקור. הוא אומר שהיום אסור יותר למכור צמיגים עם פנימיות! והצמיג שהוא הביא לי בכלל לא תופס ב-100% כי הוא ללא-פנימית, אבל הג'אנט מותאם לצמיג עם פנימית (עניין של גודל החור לשסתום).

בינתיים נשארתי עם הישן.

אז מה עושים, מנסיונכם? מהיום לא מחליפים יותר צמיגים..?

אורן

עד כמה שזכור לי שהמידה היא 145 ולא 135 , 145 ניתן להשיג בקלות . אכן ישנה תקנה חדשה האוסרת שימוש בצמיגים ע"פ דברי הפנצ'רמאכר שלי .

פורסם

רמי, לפי הספר רכב ה-GTL מחוייבת ב-135, בעוד שבשאר הגרסאות אכן אפשר 145 כמו שציינת. אני לא בטוח שמשרד הרישוי מתייחס להבדל בין הגרסאות השונות של הרנו 4, אז אם לא אמצא צמיגי 135 טובים אברר את האופציה של שינוי המידה, תודה. בינתיים, מחר אגש לפנצ'ריה שעופר הפנה אותי אליה, אולי זה יפתור את הבעיה.

אגב, מהי המידה של הבורג לקרטר?

בכל חנויות החלפים שחיפשתי בהם בורג אמרו שאין. אבל אולי הבורג הוא במידות כמו במכוניות אחרות, ואז יהיה קל יותר למצוא.

הייתי פשוט פותח את הבורג ומודד אותו, אבל הוא קצת דפוק ולא בטוח שאוכל להחזיר אותו (בגלל זה אני רוצה להחליפו - הוא גרם לנזילה).

פורסם

ה145 היא המידה של הרנו טווינגו, ויש הנקוק טריים טריים.

לגבי צמיגים עם פנימית, אצלי יש ג'אנט שמחייב פנימית, הפנימיות הקודמות הוחלפו בחדשות בעת החלפת הצמיגים, לפני כ-3 חודשים.

משכנתא זה קל

פורסם

הייתי היום ב-3 פנצ'ריות שונות ועם כולם היו בעיות, בסוף התייאשתי ובדרך הביתה עצרתי רק לקנות עיתון לשבת. פתאום ראיתי שליד הקיוסק יש שלט הכוונה לפנצ'ריה. הלכתי לנסות, למרות שלא ידעתי אם בכלל יהיו פתוחים בשעה מאוחרת יחסית בשישי, אבל זה השתלם! היה להם צמיג טרי טרי חם מהתנור, וגם פנימית, אמנם משומשת אבל במצב טוב (בדקתי). הרכיבו, עשו לי איזון, ונסעתי לשלום. מחיר לא זול, אבל מילא, עוד 30-40 ש"ח שווים לי את הפיתרון אחרי 3 ימים של חיפושים.

אגב, הבחור הנחמד שעובד שם הוא בעלים של חיפושית משופרת, שהשתתף במבחן השטח המפורסם שערכו לפני כמה שנים - חיפושית VS רנו 4 VS דה-שבו. היה מעניין.

עכשיו נשאר לי רק למצוא בורג לקרטר, אם מישהו יודע את המידה זה יעזור.

אורן

פורסם

צמיג חדש טרי זה בסדר, אבל..

רצוי על אותו הסרן להרכיב צמיגים זהים כלומר אותו יצרן פרופיל שנתון וכו'.

אז שים לב

חג שמח וסעו בזהירות

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

ד"ש לכולם מצרפת! נחזור ביום שלישי עם המון דברים מעניינים!

קנינו בשאנז אליזה כמה דגמים יפים משלוש התצוגות הגדולות של סיטרואן פיג'ו ורנו, נציג אותם לראווה במפגש הצרפתיות.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...