Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך שראיתי אותו אמרתי: זה פליקס. חכה ותראה שהאופי שלו תואם את השם.

פליקס הזה ערס לא קטן שהיה במקומות הנכונים בזמן הנכון (היה אילתי, רמלאי וקריותי!)

דני יספר לך איזה שטויות הוא עשה לו! אם הוא היה ילדה טובה הייתי קורא לו פטוניה! :lol:(מסביוני ורשה)

דני: אם אתה בא למפגש הצרפתיות (ראה בפורום) אנחנו מתעלקים לך על עליזה מכיוון שאין לי כרגע אוטו. :wink:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז קודם כל ברכות לאורן על רכישתו של פליקס , שים לב ! המנוול בועט מקלל ובכלל מתנהג לא יפה , כנראה שהוא חושב שהוא שייך למגרש המירוצים של סביוני ורשה :lol: ( למי שלא יודע זה ליד נאות לודג' הצעירה :wink: 2 אצבעות מרמלהדג') הפרד הזה חייב אילוף ובעיטה מידי פעם לא תזיק לו , לגבי שמו של הפרחח אני חושב שהוא מתאים לו , אתה יכול גם להוסיף לו שן זהב וללמד אותו לקלל ברומנית ...

מפגש צרפתיות ? יש מצב אם נקבל שחרור מהשלטונות ( האשה )

מחר אנסה לבדוק אם נשארו לי ג'נטים של רנו "חדש" כמו של פליקס

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אורן, מזל טוב, ותתחדש!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה לכל המברכים והעוזרים!

רם, איזה כיף. כשיהיו לי יותר תמונות אני אשלח לך תמונה עדכנית של הרנו מביתה החדש (וגם תמונות של רנו 4 נוספות שאני מכיר).

ועופר, עכשיו אם אתה רואה רנו 4 לבנה מסתובבת באיזור שלך, אל תדאג, זה לא אומר שגנבו לך את האוטו :)

פורסם

דני, אכן פרנסין היא דוגמנית צרפתיה לבנת כנף, ופליקס שלי מדגמן כרגע עבור טמבור

אבל היום בצהריים נסעתי לתחנת הדלק, ואחד העובדים ניגש אליי, דיברנו טיפה על מכוניות אספנות (מסתבר ששיש לו 2 חיפושיות, כולל מודל 59') ובסוף הוא אמר לי "אני מכיר את האוטו, הוא לא שלך, נכון?"

תיארתי לעצמי שהוא מתבלבל עם המכונית של עופר, משום שאנחנו גרים באותו האיזור, אז הסברתי לו שזה אוטו אחר, ושקניתי אותו רק אתמול.

אבל על המתדלק פליקס כבר הצליח לעבוד!!! :twisted:

פורסם

היום גיליתי למה אנשים אומרים שצרפתיות מסריחות: הן פשוט שונאות להתקלח!

טוב, אני לא אכליל - פליקס לפחות שונא אמבטיות. רחצתי אותו עכשיו עם כל העדינות והזהירות שבלרחוץ אוטו בלי גומיות בדלתות, ועדיין נכנסו מים לתא נוסעים, לריפודים, לרצפה, וגם בתא המנוע למקומות לא רצויים כמו המגעים של המצבר.

ואחרי כל העבודה - לא הרבה השתנה. עור-הטמבור שלו נראה אותו הדבר עם ובלי אבק.

החורף בפתח... צריך לטפל בעניין

פורסם

קצת עבודה מהיום , המנוע נסגר בוצעה הנעה על שולחן הניתוחים והוא "שואג " לו במלוא עוצמתו עם קומפרסיה של 150 ממ"כ ,בתקווה שביום ראשון יוחזר למקומו הטבעי

SDC11679.jpg

SDC11678.jpg

SDC11680.jpg

• תוכן חדש...