Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני מזל טוב .

אתמול הוצאתי סליבים +בוכנות החוצה מצבם לא מזהיר כלל .

החלטתי לשלוף את המנוע החוצה ולעבוד עליו בחוץ בצורה יסודית יותר מכיוון שהעבודה על מנוע בתוך תא המנוע כשאין לך מספיק כלים מאוד לא נוחה

פורסם

מועדון רנו 4 -שיהיה לכם שנה טובה ומוצלחת

ואחרי שפגשתי את רם מילון אני מצפה ליפגוש את כולכם

אקסל

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

שנה טובה לכולם!

יתכן שמחר נפרד מפליקס (שני קונים אמורים לראות אותו) והוא ימכר לבעלים חדשים שיוכלו לתת לו חיים טובים יותר.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
איך הוצאת? יש לך מנוף קרן?

אין לי מנוף קרן אבל יש לי חברים שאוכלים כל בוקר שני כבשים וכמה עופות לקינוח .חוץ מזה טרם הוצאתי אותו

פורסם
אין לי מנוף קרן אבל יש לי חברים שאוכלים כל בוקר שני כבשים וכמה עופות לקינוח .חוץ מזה טרם הוצאתי אותו

מה ? עוד פעם צריך לאכול ארוחת בוקר ולבוא לשלוף מנוע ? :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

היום ראינו רנו 4 בצבע כמו של רמי בבת ספר הדסים

בימים הקרובים נשים לו מארב ונדרוש שיצטרך למועדון

אסף

עם כול הצער נתתי למישהו את הפרטים שלך אולי יתקשר אליך

פורסם

תודה עופר.

רמי, ברגע שאתה סוגר את המנוע אתה מודיע לנו ואז נתחיל להריץ טיול שלישי למועדון.

אני אבוא, בין אם זה יהיה עם פליקס ובין אם זה יהיה עם האוטו החדש (רנו).

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

היום השגתי לי 1/3 מנוע ( בוכנות +סליבים) מחבר פירקתי כולו , מחר על הבוקר אתחיל את נושא הוצא המנוע והנחתו על שולחן הניתוחים , בו אבצע בע"ה חצי אוברול בתקווה לתוצאות טובות .אם אראה שזה אבוד יש לי רנו 5 שנת 83 על הכוונת עם מנוע טוב ב- 500 ש"ח .

פורסם
היום השגתי לי 1/3 מנוע ( בוכנות +סליבים) מחבר פירקתי כולו , מחר על הבוקר אתחיל את נושא הוצא המנוע והנחתו על שולחן הניתוחים , בו אבצע בע"ה חצי אוברול בתקווה לתוצאות טובות .אם אראה שזה אבוד יש לי רנו 5 שנת 83 על הכוונת עם מנוע טוב ב- 500 ש"ח .

בהצלחה,

מחכים למפגש 8)

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

• תוכן חדש...