Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לרגל הגיוס הממשמש ובא אני שוקל למכור את פליקס, כדי לעבור לרכב חדיש יותר.

ועל זה אבא ג'ורי אומר שמי שעושה שטויות משלם עליהן , גם אם תקבל על פליקס 100000 ש"ח אתה תפוצץ אותם על שטויות ופליקס ישאר זכרון מתוק מפעם ....

בדיוק כמו שקרה לי עם עליזה המקורית ... :-(

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה דעתכם על טיול לאזור של רם מילון באחד מסופי השבוע הקרובים? אני חושב על יער בן-שמן.

הצפוניים יוכלו לנסוע בכביש 6 מיקנעם...

אגב: רמי, מצאת את הטלפון של ההוא?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

השבוע 09/09/09 יש לעליזה טסט ( יומולדת ) הניירת ממשרד הרישוי טרם הגיעה , התקשרתי וגב' נחמדה אמרה שהטופס ישלח בדואר - הטופס טרם הגיע ואני ממש אכול דאגה !

אגב , האם הטסט יהיה לשנה או חצי שנה ?

פורסם
זה ליד סביוני ורשה!

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

הרגת אותי , העובדים שלי לא הבינו למה אני נקרע להם מול המחשב ....

לגבי המפגש ביום שישי - לא אוכל להגיע , הניירת של הטסט טרם הגיעה ואני לא אספיק להגיע למכון הרישוי :-(

פורסם

בוקר טוב לכולם

סוף סוף יש קצת זמן , אז כך : פירקתי ראש מנוע לרנו שלי כי היתה קומפרסיה במערכת המים והחלטתי להחליף רינגים יש לי הרגשה שהרנגים התבשלו או שהם תפוסים . אתמול פגשתי את אסף היקר ויחד נסענו לקנות רינגים , בדרך הביתה ביקרתי בחנות ייבוא מנועים והציע לי מנוע כמעט חדש של רנו 5 1100 סמ"ק משנת 87 , הבעיה היא שצריכים לבצע שידרוגים ע"מ להתאימו בינתיים אסדר את המנוע הנוכחי בתקווה שלא יאכזב אותי .

בנוסף נגמר הטסט אני מקווה שאצליח לטפל בהכל השבוע .

עדכונים בהמשך

• תוכן חדש...